...Mi is Pargat választottuk a nászutunk céljául. Mi szerdán indulunk. !...
Kedves Gyorgya!
Nektek is ismeretlenül sok boldogságot kívánok. Nem is tudjátok, milyen jó választás volt Parga nászút céljából. Igaz most már nem sokára megtudjátok. Ha addig is van még kérdésetek, ami válaszra vár nagyon szívesen válaszolok, ha tudok.
Nagyon jó nyaralást kívánok:
Josza
Pont ma reggel gondolkoztam el, hogy lassan be kellene szerezni a maradék cuccokat az útra, úgymint vízalatti fényképezõgép, vizicipõ...stb.
Azért félelmetes hogy repül az idõ, nemrég annak örültünk, hogy a 100-on vagyunk belül, most meg... Várom nagyon, hogy ott legyünk, de gondolom ezzel Ti is ugyanígy vagytok!
Meddig dolgozol még?
Sajnos az utsó pillanatig. Kevés a szabim. Szóval még szerdán kettõig bent vagyok. És te?
Az utazási irodába azt mondták, hogy talán pénteken megjön a részvételi jegy, már nagyon várom!!!!!
A vásárlással már nagyjából megvagyok, sõt még anyukáméktól is elcipeltem a hatalmas békatalpakat. (200 km, 3 átszállás)
Az utazási irodába azt mondták, hogy talán pénteken megjön a részvételi jegy, már nagyon várom!!!!!
Sziasztok utazók!
Ne izguljatok az Aeolus nem kapkodja el a dolgokat. Majd mikor már tényleg pánikban lesztek, hogy jönnek e egyáltalán a papírok, akkor fog megérkezni. Kb 7-5 nappal az indulás elõtt, de volt, hogy három nappal. Azért szokták küldeni!
Nem értem pontosan, hogy ezzel mi a céljuk, de így szokták. Elõbb megkínoznak, aztán......-aztán baromi jó lesz nektek!
Készüljetek!
Igaz mi is mindig az utolsó pillanatban szoktunk nekicihelõdni, pedig mindig megesküszünk, hogy soha többé...
Irígylem a gondjaitokat és szívesen átvállalnám.
Üdv: Josza
...Ha nem, hát nem.
Akkor legyen részetek sok ilyen gondban. Juszt sem segítek! Én csak jóindulatból átvállaltam volna. Lelketek rajta...
No de most már aztán csomagoljatok!
Csincsi, Eszter! Nagyon-nagyon irigyellek benneteket, bár én is nemsokára indulok Görögországba, de azért Parga, az Parga! Oda még mindig szivesebben elutaznék, de azért nem panaszkodom én sem! Én is imádom az ilyen gondokat, ezekkel küzdök én is mostanában.
Josza! Neked ma nem jön össze sehogysem a dolog! Senki nem akarja átadni neked az utat, úgy látom! Bár azért megértem õket!!!
Sajnos hozzánk sem férsz be, mert tele lesz az autó, pedig tudom, hogy Stavrost is szeretnéd már látni!!! Talán majd jövõre összejön!?
Csincsi, megvan a részvételi jegyem. Hurrá!!! 11.10-kor szállunk fel Szegeden. És vissza állítólag csak délután indulunk. Ez is nagyon jó, mert akkor még aznap tudunk fürdeni, búcsúzni...
Josza! Neked ma nem jön össze sehogysem a dolog! Senki nem akarja átadni neked az utat, úgy látom! Bár azért megértem õket!!!
Sajnos hozzánk sem férsz be, mert tele lesz az autó, pedig tudom, hogy Stavrost is szeretnéd már látni!!! Talán majd jövõre összejön!?
Szia Anikó!
Azért csak próbálozom, hátha valaki megszán.
Sajnos nagyobbak a bajok, mint gondoltam. Ez az év már csak így telik el.
Nektek viszont jó utat kívánok!
Megkaptam az üzenetedet pénteken intézkedek és majd priviben jelzem az eredményt.
Josza!
Ti nem mentek õsszel még valamerre?
Valami ilyesmire emlékszem, dehát az nem jelent semmit!
Szia Csincsi!
Bizony jól emlékszel, csak sajnos közbeszólt az ÉLET. Nagy terveink voltak, de már biztos, hogy nem lesz idén belõle semmi. Betegség és ebbõl kifolyólag anyagi csõd és egyebek.
No de ettõl még Nektek nagyon jó nászutat kívánunk! Érezzétek magatokat nagyon jól és nagyon szeressétek egymást!
Üdv: Josza-Cilla