Szívesen visszamennék de sajna egy sporttáska nem elég. Mert jönne az egész család is. Az indulással nem lenne gond mert nem vagytok túl messze tõlünk!
"Sok jó ember kis helyen is elfér"
De ne csüggedj , még egy darabig fel vagytok töltõdve Rodoszból,
azután jöhet a következõ uticél tervezése. .. legalábbis mi mindig így vagyunk ezzel...
"Csak a nyaralás múlik el az élmény az örökre a tied marad"dani0315
Kalimera
Evhariszto pára poli! a család nevében is. Az biztos,hogy nagyon jót tett a rodoszi út. A görögországi útjaink eddigi legjobbja volt. Ha a közeljövõben nem is de késõbb szeretnék ide visszamenni! Jövõre egy másik görög szigetere szeretnénk utazni. Még nem tudjuk hová de szép görög szigetbõl akad bõven!!
Hova tüntél,nálad még mindig szieszta idö van Nehéz a visszarázodás Ha már ujra a régi vagy irjál,hogy mikor indul a gépetek ok Ha az utazás fáradalmait kipihented akkor is jó lesz Andi
Már csak 9 nap és miénk a világ Már nagyon várjuk,hogy megismerjük végre a Faliraki Beachet Én ugy döntöttem,hogy haza se
m akarok jönni ,abból kifolyólag amit hallottam erröl a helyrõl Mi is jövöre ismét egy szigetre szeretnénk menni Santorini vagy Kréta Még elsem indultunk,de már a következöt tervezzük De lehet,hogy kint szilveszterezünk Stavrosban Nagyon afelé hajlunk,hogy igen legyen belöle Andi
Hello Daniék!
Itt vagyok!
Picit bele kellett rázódni az itthoni körülményekbe. Családlátogatás volt ma stb. ...
Picit szomorú vagyok, hogy haza jöttünk Paraliáról de nagyon szupi ,hogy mindjárt megyünk Rodoszra!!! Már csak 10et kell aludni. De lehet, hogy csak 9-et. Attól függ elõzõ este el tudunk e aludni.
A mi repcsink 6-kor indul. Kb. 3-kor kelünk vagy picivel utána. 4-re kiszeretnénk érni, hogy jó helyünk legyen. Mi kb. 20-25 perc alatt kint vagyunk. Szerencsénkre.
Nektek már kiküldték a vouchert? Nekünk még nem.
Szia Kyra!
Falirakiban van sok bazár és bolt? Az az igazság, hogy nagyon szeretek vásárolni. Sok ajándékot szoktam hozni az itthoniaknak és magamnak is becsúszik egy táska, egy cipõ ez az.... Esténként általában ez a program. Napközben napozunk vagy kirándulunk este neki vágunk a sétálóutcáknak.
Elérhetõ árak vannak vagy drágaság van? A szigetek általában drágábbak, mint a szárazföld. Paralián átlag 1,70 egy gyros, gyros tál 4,5-5. Frappe 2-3 Euro. Egy papucs átlag 15-20 Euro, pólók (pamut, jó minõségûek) 3 Eurotol stb..
Ja és még annyi, hogy a török "divat" és tárgyak, ruhák, cipõk .... átjöttek Rodoszra is? Vagy nem jellemzõ a török áru.
Köszi
Linda
Hello Leenda
Akkor nem egy gépen fogunk utazni,mert mi 5 25 -kor indulunk!De lehe
t,hogy
a reptéren összefutunk Mi már átvettük a részvételijegyet!Már nagyon mennék Andi
A rodoszi óváros a csajok mekkája! Ne Falirakiban vásárolj hanem a régi városrészben. Ennyi üzletet egy helyen még nem láttam. S nagyon jó áraik vannak. Faliraki jóval drágább. Ha meglátsz valamit ami tetszik és jó az ára akkor érdemes megvenni mert még egyszer nem biztos, hogy visszatalálsz annyi az üzlet! A sziget legdrágább része Lindosz. Ott nem érdemes vásárolni mi is csak egy plüsscsacsit vettünk kényszer hatására mert a fiam mindenáron csacsigolni akart de az "illatuk" már kilométerekre megelõzte õket, alig tudtam lebeszélni róla.
Mit szeretnél vásárolni a bazárban Ruhanemüt vagy ékszert Mi is meglátogatjuk a törökbazárt Én bármerre járok egy napszemüveget minden honnan haza hozok,az utolsó Velencéböl való Nekem ez a heppem Andi
A napszemüvegek 6-9 euro között vannak, az aranyékszerek nagyon drágák. Ruhanemûbõl töménytelen mennyiség van. Meg játékboltból meg pláne, tapasztaltam .
Tegnap már beszereztünk egy kis csuprot a narancsos méznek Visszük magunkal és abba hozzuk haza!Még mit érdemes ott venni És az árakról tudsz irni már mint méz ügyben Andi