Sziasztok!
Annyira kedvesek vagytok...mot telefonálgatok, bár megígértem magamnak, hogy péntekig egy utazási iroda honlapját sem nézem meg...stb...most meg már ott tartok, hogy délután haza felé menet befizetem az utat...Ne kérdezzétek még nem tudom hova...de amint megszületik a döntés KÖZHÍRRÉ TESZEM!!!
Remélem valóban jó választás...még csak kétszer voltam Görögországban, egyszer mikor kb. 6 éves voltam...nem sok minen maradt meg és 3 éve Stavrosban...ami nagyon, NAGYON tetszett, de szerettem volna látni egy görög szigetet és a választás Korfura esett, aztán ahogy rátaláltam erre a fórumra egyre biztosabb lettem a választásomban...
De még 1 hét....már a napokat számolom és csak a szerdai indulásra gondolok...
2 hét Sartin...és még te irigykedsz... Mi csak 1 hétre megyünk és ez is milyen nehéz szülés volt...
Köszönöm a képeket és ígérem mindent igyekszünk megnézni, lefotózni és ha hazaérünk, akkor beszámolok mindenrõl...
Igen, irigykedem! Nagyon jó volt Sartin, de valamiféle hiányérzetem van, mióta hazajöttünk. Mielõtt lefoglaltuk Sartit, megbeszéltük, hogy idén inkább pihenõs, láblógatós nyaralás lesz. Tavaly nagyon sokat autóztunk.
Most tényleg láblógatós nyaralás volt, rengeteg pihenéssel, fürdéssel, körbejártuk a Siton félszigetet, de nekem akkor is van valami hiányérzetem. Nem tudom igazából szavakba önteni.
Korfu "MÁS" volt. Ott elõször voltunk Görögországban, és az semmihez nem hasonlítható érzés volt.
Biztosan ezért húz az ember szíve állandóan vissza, mert keres valamit...
Az ember mindig többet akar, vagy éppen mást...ugyan Sarti nem voltam és Korfura is még 7 nap, de ahhoz el kellett utaznod Sartira, hogy tudd Korfun valami "MÁS" volt...minden valamiért történik...és nem véletlen, bár persze az is elõfordul...
Hogy a szíved mit keres, azt csak Te tudhatod...
Igyekszem majd szép fotókat készíteni és neked elküldeni, hogy valamit átadhassak majd az ott átéltekbõl és talán te is közelebb érzed majd a következõ nyarat mikor indulhattok Korfura...
Mostmár nagyon kíváncsi vagyok, hogy vajon engem hatalmába kerít e ez a leírhatatlan érzés...
Csak azért írom le, hogy más ne járjon így:
A budapesti Dias Zeus Travel szervezésében a stavrosi Rendina Beach 3* Hotelban szálltunk meg:
A katalógus szerint jól felszerelt, új szálloda, 3*.
Amit kaptunk:
-egész héten nem takarítottak,
-nem cserélték a törölközõket,
-mivel a WC-be nem lehetett bedobni a WC-papírt, a szemetesek ürítésérõl is nekünk kellett gondoskodni,
-a Wc csak vödrös leöntéssel mûködött.
A stavrosi partner utazási iroda a reklamációnkra csak annyit válaszolt, hogy náluk ez így szokás. A pesti utazási iroda, még válaszra sem méltatott minket.
Róluk mindenkit lebeszélek!