#1464922010-07-29 11:58:49 Válasz a #146476. hsz-ra
Szia !
DEHOGY marad el kirándulás!!!! Okt 16 -ig kirándulunk:)
Az Annáról az apartman leírásánál olvashattál a honlapunkon ,jó helyen ,a központban található.Délelőtt süt csak oda a nap ,de délután már hűvösek a szobák..nem nagyok , de pont elég szerintem. Hogy mennyi időt töltötök majd benne ,ez viszont már rajtatok múlik:)Én szeretnélek minél több kirándulásra el vinni benneteket,de ezt majd ti itt eldöntitek!
Várlak benneteket:)
Üdv:Marcsi
#1464942010-07-29 12:07:40 Válasz a #146488. hsz-ra
SZia
Igen a kávézókban ingyen használhatod, fogyasztás ellenében, az internet kávézókban €-ért ,nálunk Skalán ingyen használják az utasaink a Hermes házban a wifit...
Még azok az utasaink is akik a Renieri vagy az Anna házainkban foglaltak szobákat, a recepción közös célra egy számítógép áll a rendelkezésükre.
üdv:Marcsi
#1464962010-07-29 12:14:06 Válasz a #146485. hsz-ra
Bocs!
Nekem ez maradt bennem, az első beírásod ára!
"Autót most megyünk bérelni ha minden igaz 12 napra 350€ lesz egy hunday gezt 5 személyes.Ja a benzin 1.5 az árak pedig nem változtak szerintem a megszokott Görög árakhoz képest. "
Tényleg sorry....később valóban írtad a 10 nap/ 295 €!
Mea culpa!
köszi, én is így láttam, hogy még senki sem volt úgyhogy majd kiderül ha már ott leszünk. Még kb 44nap és jövünk!
az sem baj ha kicsi az apartman, a tengerpart úgyis elég nagy!
A kirándulásokra mindenképp megyünk mert ugyan nincs profi gépem de imádok fotózni és azokon majd lehet sokat kattogtatni. Legszívesebben már most indulnék olyan kedvet csináltatok hozzá!
Majd még szeptemberig hallgathatjátok
#1465182010-07-29 13:39:22 Válasz a #146494. hsz-ra
Köszi Marcsi!
Esetleg tudnál egy pár konkrét kávézót említeni ? Bárhol a szigeten, ahol jó az adatforgalom? Internet-kávézóba nem szívesen ülnék be, de saját géppel egy frappé mellett napi pár perc kellene...
#1465472010-07-29 17:16:22 Válasz a #146518. hsz-ra
Argostioli, főtér, ha az öböllel szemben állsz, bal felső sarokban az óriáspalacsintásnál (asszem' Crepaland) tuti 4-es jelerősség az ötös skálán, de a jobb felső sarokban lévő gyorsétteremben (az átlós utca sarkánál, a zöldbetűs feliratos szállodával átellenben) is találsz stabilt, mindkettő ingyenes.
#1466262010-07-30 08:25:39 Válasz a #146496. hsz-ra
Tényleg megéri az autóbérlés, csak remélem mire megyünk megoldódik az üzemanyagkérdés is.
De mindenképpen érdemes lesz belevágni!javascript:emoticon('')
A Renieri apartmanról tudtok valamit? Sajnos képet nem találtam, csak ami a prospektusban van.
Remélhetőleg a mai turnus átjut a szigetre, mert most olvastam egy cikket hogy elég sok komp vesztegel a kikötőkben, viszont ami reménykeltő, hogy délután leülnek tárgyali a felek, mert összeomlás szélére került a turizmus...
Akkor annak örülök, hogy nem most megyünk! De Nektek drukkolok, hogy ne legyen semmi gond!
Mondjuk azt nem hiszem, hogy az összeomlás szélére kerül, mert meg fogják ők ezt oldani. Rémhírek mindig vannak. Mi akkor voltunk Athenban tavaly amikor robbantottak és a világon semmit nem érzékeltünk belőle. Sőt! Csak itthon tudtam meg mert nem merték az itthoniak elmondani amíg kint voltunk. Szóval fel a fejjel az eddigiekből kiindulva megoldódik ez is!
#1466742010-07-30 13:55:37 Válasz a #146227. hsz-ra
Szia Opi1970!
Nemsokára utazunk Kefalóniára a párommal.Terveink között szerepel az Enos-hegy legmagasabb pontjára eljutni gyalogosan.Meglepődve olvasom, hogy vannak a hegyen jelzett turistautak.Tudnál néhány tippet adni a túrára(olvastam, hogy van kontaktod a szigeten)?Pl.:Milyen térképet érdemes vásárolni(már ha lehet turista térképet kapni a hegyről a jelzett utakkal) és hol?Ha esetleg nem;melyik jelzésen és honnan érdemes elindulni?Mire érdemes figyelni?
Előre is köszi!
Üdv.:Kefalopithecus
Hát igen, a magyar média sok mindent fel tud fújni, és lehet hogy ezzel a témával is ez a helyzet, de én akkor sem lennék azok helyében, akik jönnének haza, de nem tudnak elindulni...
A helyzet biztosan meg fog oldódni napokon belül, csak ez azért nem kis bosszúságot okozhat az éppen most nyaralóknak.
Igen, így elsőre én is azt mondom, hogy plusz egy hét Kefalónián... hát, biztos nem unatkoznék, főleg hogy többen írták hogy a két hét sem elég... csak legyen benzin és költenivaló...
A főnököm úgysem tudna mit csinálni, max értem küld egy privát gépet...
De annyira azért nem vagyok pótolhatatlan, szóval lényegében igazad van!!