Én cipõ/papucs és táskamániás vagyok. Ja meg a ruhák. Felsõk, gatyák...
Persze nem mindenbõl ötöt csak egyet-egyet, ezt azt. De ha nagyon olcsó... akkor többet is.
Én most Paralián vettem egy napszemcsit. Azt már nekem nem kell...
Egyébként velem az a baj, hogy hiába vannak tök jó táskáim és 15 db itthon az a 16. is kell mert olyan még nincs... Kicsit gáz de mit tehetek ellene Majd kinövöm vagy ezt nem lehet? Év közbe nem vásárolok ennyit, mint egy nyár alatt....
Én most Paralián 8 Euroért vettem a napszemüvegem. De átlag 10 euroba kerültek mindenhol.
Te aranykarkötõt szeretnél venni?
Én most kagylós karkötõket vettem nyaklánccal. 1 Euro volt a nyaklánc és 0,5 a karkötõ. Szép színesek. Általában ilyeneket hordok vagy magam készítette dolgokat. Ja meg az eljegyzési gyûrû amit már fél éve szívesen viselek!!!
Jaj ugye ne mondod komolyan? Táskák.......
Igazából már kinéztem magamnak egyet Paralián de nem volt az igazi, úgyhogy egy másfajtát vettem. De olyan másik is kell még.... remélem Rodoszon lesz szebb...
A 40 dkg-os mézet 3,4 euro-ért vettem Falirakiban. Az élelmiszerboltokban is kb itt mozog az ára. Táskát is a rodoszi óvárosban érdemesebb venni. Rengeteg volt belõle. Én Falirakiban vettem 8 euro-ért a horgolt tengeri növénybõl készült válltáskát. De rodoszban olcsóbban is találhattam volna hasonlót. A kisebb fajtája 4-6 euro között volt. Aranygyûrûket nézegettem Falirakiban de 150 euro-nál kezdõttek így nem vettem. A karkötõk árát már meg sem néztem. Kék amulett karkötõtt vettem az 2 euro volt. Ajándék tárgyakat is az óvárosban vettem. Magamnak meg egy 24 k aranyal díszített fekete vázát hoztam. Mivel annál az idõs úrnál több dolgot is vettem engedett az árból. Így 23 eurot fizettem: 1 teáskészlet, 1 váza, 1 ékszerdoboz, 2 dísztányér-ért. A váza és a tányérok védjegyesek a másik 2 csak aranyozott. De így is nagyon megérte.
Köszi a tájékoztatást az árakról Nem tudom pontosan mit jelent az az amulett karkötö,egy kicsit tudatlan vagyok -e téren Megirnád részletesen Köszi AndiJa a táskát is ,hogy milyen is pontosan ezek szinesek Bocs,hogy ilyeneket kérdezek,de felcsigázta azz érdeklödésemet
A táskákkal kapcs. van közöttük színes is de én feketét vettem. A karkötõ kék gyöngyökbõl áll és minden másodikon a "szem" van rajta. A szem-et amulettként hordják megvéd a rossz szellemektõl a hitük szerint.
Tavaly Korfun láttam elõször. A fiam kapott egyet az egyik kedves bolttulajdonos hölgytõl. Az mondta neki, hogy ez megvédi õt. Nem értettem mire célzott így megkérdeztem az idegenvezetõt. S õ mondta, hogy ez náluk egy amulett. Lehet, hogy van benne valami. A gyerekre nagy hatással volt. A dolgait rendszeresen elhagyja de ez a szem a mai napig megvan és ki sem viszi a szobájából, nem engedi, hogy bárki hozzányúljon.
Sziasztok!
A Kékszem vagy Allah szeme, szerencsét hoz. De csak akkor, ha kapod! Mivel megvásárolni nem lehet a szerencsét...
Amúgy én is vettem, meg kaptam is
Asteri
Hát ez az Andrea ,ilyet még az elsõ nyaraláskor vettem,Stavrosban mert én is úgy tudtam ,hogy szerencsét hoz.. ott van A többi emlék tárgy között a vázára aksztva
És szerencsét is hozott, mert azóta többször is sikerült Görögországban nyaralnunk..
Kalimera dani0315