Ha holnap már nem lenne időm fellépni ide, akkor ezúton szeretném megköszönni nektek, hogy tartottátok bennem a lelket és hogy ennyi segítséget adtatok.
Sok puszit küldök mindenkinek és a legkevesebb az lesz, hogy teszek fel képeket és beszámolót.
Próbáltam utánanézni a neten, és eddig úgy tűnik, az Achilleion (Sissy kastély) minden nap nyitva van, hétfőn is.
Tudtok erről valamit?
És a fővárosban az új, illetve a régi erőd hétfőnként is látogatható? (Ha jól emlékszem, a múzeumok egy része aznap zárva van, ezért érdeklődöm ilyen bőszen. )
#1155272009-08-26 17:27:26 Válasz a #115524. hsz-ra
Szia geot!
www.corfu-island.org/museums.htm írja, hogy Achilleon minden nap 8-16 óráig. Old Fortress 8- 15 kivéve hétfő, New Fortress minden nap 10-16 óráig! Itt az összes múzeum megtalálható!
Udv mindenkinek Messhongi-bol, az egyik internet cafebol! Nagyon jo az ido, es eszmeletlen tiszta a tenger is. Minden kafa, csak eddig nem tudtam enni rakott tesztat, csak ezek a grillezet cuccok vannak...
Holnap indulok! Már várom nagyon! Mégegyszer köszi mindent! Ja és jó, hogy felléptem ma is, mert a nyitvatartási idők nekem is lényegesek. Ezért is sok hála.