Pudoli! A napfelkelte 6:30-kor van. Te sem voltál még Görögországban? Te kivel mégy és hány éves vagy?Busszal jöttök? (Esetleg találkozhatnánk görögbe...) Jössz majd a Skiathos hajókirándulásra?
köszi, addigra rég ébren vagyok mindig
de voltam már, csak a chalkidiki félszigeten évezredekkel ezelőtt...
az utazásunk egyelőre úgy érzem, nem fog megtörténni, gond adódott, de a szerelmemmel mentem volna...
ha addig tisztázódna vmi csoda folytán akkor emgyünk,d e msot nem úgy fest a szitu
a busz jövő hétfőn indul, de hajókirándulást nem terveztünk, most a meteorák és az olymposz volt tervbe véve...
A papírra az van írva, hogy a csomagunk 20-25 kg-os lehet. Most tényleg le fogják mérni mindenki cuccát mielőtt felszállunk a buszra? Lécci válaszoljon aki már ment busszal, mert akkor már tesszük is fel a bőröndöket a szoba mérlegre. Köszi!
Pudoli! A napfelkelte 6:30-kor van. Te sem voltál még Görögországban? Te kivel mégy és hány éves vagy?Busszal jöttök? (Esetleg találkozhatnánk görögbe...) Jössz majd a Skiathos hajókirándulásra?
valamit megint akartam kérdezni, csak elfelejtettem
bár lehet, h pont a felkeltéket?!
a lemente mennyire hangulatos?
jó, tudom, nyilván nem igazi vörös-narancs, mert hegy mögé megy, de mégis...
van valakinek fotója?
Szerintetek a felnőtteknek ugyanolyan jó a baby napolaj? Ti hány faktoros napolajat visztek? Horvátországban én nagyon szép kis kagylókat, tengeri csillagokat találtam, de valaki azt mondta, hogy görögbe csak a medúzák vannak...
Augusztusban tényleg hatalmasnak látszik a Hold és a tenger felől kel fel? A rákocskák mikor jönnek ki a vízből a partra, hajnalban vagy este? Akkor rakják le a petéiket?
tényleg, a Hold - és Napfelkelte időpontok kb-re engem is érdekelnének
Lehet nem mentél be elég messzire... De valamelyik hozzászólásban olvastam hogy valaki talált egy elszakadt halászhálót amibe akkora kagylók és csigák voltak, amilyeneket az ajándékboltok kemény €-kért árultak...
a mázlista, na akkor ilyet fogok keresni most, nem partra vetődötteket
Én is találtam tavaly egy vizicsikót,szegényke ki volt sodródva,de nagyon kis édes volt!
Rákokat mindig találni a hullámtörőknél!
Hát...a napfelkelte..imádom..azért imádtam,mert mindig másmilyen volt.Más színek,más felhők,a Hold is mindig másmilyen volt.Annyira gyönyörű volt.Nemsokára megkapom az idei képeket,és akkor rakok fel sokat!
mi átkirándultunk makrigialosra, és ott találtunk nagyobb csiguházakat. a nagyobb kb 6-7-8 cm-t jelent (amiket eddig bárhol találtunk azoknál ezek mindenképp nagyobbak)
Én eddig midnig szereztem szép fésüs kagyló féléket és tengeri csillagokat(nem voltak teljesen épen mert rákoktól loptam el:D )meg 2× tengeri csikót is találtam igaz az a víz felszínen úszott a másikat a nudista strandon találtam a homokban:D(mi nem nudiztunk csak oda keveredtünk a quaddal ) de ott sok a nagy kagyló és a csigák.
Szerintetek a felnőtteknek ugyanolyan jó a baby napolaj? Ti hány faktoros napolajat visztek? Horvátországban én nagyon szép kis kagylókat, tengeri csillagokat találtam, de valaki azt mondta, hogy görögbe csak a medúzák vannak...
Augusztusban tényleg hatalmasnak látszik a Hold és a tenger felől kel fel? A rákocskák mikor jönnek ki a vízből a partra, hajnalban vagy este? Akkor rakják le a petéiket?
Mi július végén voltunk Skiathoson és delfineket is láttunk:)
Smart utazási irodával mentünk 28€/fő, van magyar nyelvű idegenvezető is.
Tényleg csodálatos a sziget, egy nap kevés... Legalább egy hét kellene. Van repülőtere is... Bár az árak nem a mi pénztárcánkhoz vannak mérve. Kb másfélszer drágább mint Paralia.....
Csöpp, igazad van az ottani paradicsom eszméletlenül finom, nem beszélve a kenyérről hmmm
Lidl-ben mindent meglehet venni: 2,5kg sültkrumpli 2€ olaj 1,5€ gordon blue 3,8€ (4 nagy db) tzatziki 1,5€ Lacta csoki 0,8€ Pepsi 2l 1€
Fakultatívnak ajánlom a Pöpis féle kalózhajót! (Főutca a templomtól nem messze - a szekeres vendéglővel szemben)
(Tavaly minket elég keményen megszóltak az offolásért - sokan ezért el is hagyták ezt az oldalt - így átmentünk a dumcsi szobába)