#1535562010-11-11 14:02:53 Válasz a #153550. hsz-ra
Kedves Miti!
Gyönyörűek a képeid. Mi 2006-ban októberben voltunk a nem távoli Pargán és ott is rengeteg törpe ciklámen volt. Hoztunk is haza töveket belőle, de egy sem maradt meg sajnos.
Mégegyszer gratulálok.
Üdv: Josza
Feltöltöttem végre a képeimet. Fotóalbumban majd megtaláljátok őket ha a rendszer tulaja aktualizálja, ami kb 1-2 hét. Elég "új csont" vagyok még fórumos képfeltöltésben így nem sikerült a képek alá megjegyzéseket írni pedig szerettem volna, de majd utólag hozzáírom.
Jó szemezgetést.
Sziasztok! Mielőtt megkapnám a "kioktatást", már olvasom az elejétől a Lefkada oldalakat, csak még nem találtam, amire kíváncsi vagyok: van-e autógáz tankolási lehetőség a szigeten? Tud-e valaki olyan szálláslehetőséget, ahová kutyát is lehet vinni?
#1556762011-01-31 20:32:33 Válasz a #155648. hsz-ra
Szia Saturn!
Mi 2008-ban itt voltunk egy hetet itt:
http://www.hotelphilippos.com/lefkada-rooms.htm
Nikiana Lefkas és Nidri között van, nagyon rendes a tulajdonos egy fiatal srác, nekem is itt ajánlották - Kakadu - akkor a helyet, magyaroknak külön árai is voltak. Mi voltunk csak magyarok ott akkor, és Lefkadán is csak egyszer találkoztunk honfitársakkal. Mi a fő házban laktunk. Nagyon segítőkész és megbízható volt, utána mentünk át Eviára. Elmondta útközben mit ne hagyjunk ki semmikép, neki köszönhetjük, hogy megálltunk Galaxidiben stb.
Árak még nincsenek fenn, de akkor 420 volt egy hét, de mi a legdrágább részén voltunk az apartmanhotelnek, ha írsz neki, szerintem készségesen válaszol. Angolul, olaszul perfekt.
Sziasztok! Mi is eldöntöttük, hogy idén Lefkada a cél! Gyönyörű ez a sziget. Alig várom. Az szeretném megtudni tőletek, hogy melyik utazási irodánál lehet csak szállást foglalni Lefkadára? Ha van ilyen egyáltalán. Mi a dimitris apartmant vagy az villa angelát néztük ki Vassilikiben. Foglalt már náluk neten valaki? Köszi Niki