Szia cilla! Köszönöm az infót. Én a juniusi hideg tengervizet olyanoktól hallattam,akik Korfun nyaraltak. A jelenlegi pargai árak, 14 napos junius 7-től nagyon olcsónak találom. Talán most kellene öszre lefoglalni, mert ha ilyen nagy a kereslet, akkor nemigen lesz akciójuk sem. Május végén Sziciliába megyek, ott feltöltődöm, és könnyebb lesz kivárni az őszt. Milyen igazad van!!Ha még van jó tanácsod ird meg kérlek szépen. Köszi szia Judit
Már befizettük az utat Parga-ra szept. 11-27 közötti időszakra a Sakis apartmanba. Most megyünk erre a részre először. A fórumon látott képek és utiélmények alapján döntöttünk igy. Már 15-ször jártunk Görögországban. Rodoszon, Krétán. Skiatoszon többször, valamint aPeloponeszoszi félszigeten is. Bejártuk Athentól Szalonikiig a legismertebb szárazföldi történelmi nevezetességeket, de nem láttunk még eleget. Szerintünk is az őszi szezon a legjobb, mert nincs akkora zsúfoltság és szolidabbak az árak.
Jön valaki ebben az időpontban Parga-ra?
cilla Igénybevenném a segitségedet, itt az oldalon néhány apartman neve le van irva, én ezekt nem hallottam. Melyik iroda utjai?A Walter Travel és az Aeolus ismert számomra, minimum 10 éjszakás utjai. Szia Judit
Szia Judit!
Ha ismered a Walter és az Aeolus apartmanjait, akkor minden magyar utazási iroda szállásait ismered, mivel Pargán csak ez a két cég van jelen.
Sokan utaznak ugyanakkor magánszervezésben és ők közvetlenül az apartman, vagy hotel tulajdosokkal veszik fel a kapcsolatot.
Üdv: Josza
Bocs, hogy beleszólok a beszélgetésbe, mi is Pargára megyünk a Walter Travel-al, én úgy gondolom , hogy az Aeolus iroda az nem magyar hanem Szlovák, én róluk nagyon sok rosszat halottam a barátaimtól, a Walter ről nagyon jó véleménnyel vannak. Én amikor döntöttem, akkor az volt a szempont, hogy megbízható magyar iroda legyen, akiről jó vélemények vannak. A szállások a faluban vannak, magyar idegenvezető lesz kint. Nekem ez nagyon fontos.
Sziasztok!
Mi is Pargara megyünk aug. 17-től a Walterral. Viszont először nem így terveztük:
Kinéztük az utat, és indultunk az utazási irodába lefoglalni az Aeolusnál. Aztán az utazási irodás lebeszélt róla, azt mondta a Walter sokkal jobb, és én is egy csomó negatív véleményt hallottam az Aeolusról. Így akkor hirtelen módosítottunk, és a Walter szállásaiból, és időpontjaiból választottunk. A Mimisben leszünk, és biztosítással kb. 125000 Ft.-ból kijön a két főre. Azóta nagyon örülök, hogy így döntöttünk, mert csupa jót hallok a Walterről. Már nagyon várjuk az augusztust! Addig is olvasgatunk , tájékozódunk... Az utazástól kicsit tartok, remélem nem lesz annyira gáz!! Jön még valaki 08.17-08.30.-ig??
fer papa4 sikerült az utazási irodánaál, de csak az az Aeolus-nál fpglalni Pargára. Sgiségedet kérem én sehpl nem találok Pargárol egy utileirást, sem egy térképet. Van egyáltalán? Ha tudsz seits! Köszi Juditella
Szia Juditella! Itt a hellaszon is van leírásom Pargáról, mind a kettő más, bár a lényeg ugyanaz, hogy Parga és környéke gyönyörű! Biztos, hogy nem fogjátok megbánni, hogy odamentek üdülni.
Ezt a topicot is érdemes végig elolvasni, mert mindenkitől olvashatsz valami hasznos információt.
Mi már többször utaztunk az Aeolus-sal és soha semilyen problémánk nem volt a Szlovákokkal. Mindog volt Magyar idegenvezetőnk. A magyar utasokat mindig egy helyen szállásolták el. és foglalkoztak is velünk. Sok jó tanácsot kaptunk tőlük. Igaz mi szeretünk mindent önállóan felfedezni, maszek utakat szervezni, de még ezekhez is kaptunk segítséget mindig. Mi még eddig nem csalódtunk az Aeolus-ban, igaz, van egy törzsgárdája, akik már évek óta csak velük utaznak és többször is egy évben.