Sajnos már idén nem mehetek Görögországba de tervezem jövőre ismét elátogatok oda.Nagyon szeretnék elmenni kocsival Korfura.
Szeretném azok segitségét kérni aki már járt Korfun kocsival.
- Mennyi idő alat értek oda?
- Milyen költségek vannak + ba komp?
- Esetleg valaki tud olyan helyet ahol olcsó de jó a szállás.
Tudom korai kérdéseim de nem lehet elég korán kezdeni
Minden választ nagyon várok
Jövőre én (mi) is Korfut vettem (-ük) célba autóval, már lementettem 1 oldalt amin komp indulás és árak is vannak meg persze időpont hogy mikor indul. ( www.lefkimmilines.gr )
#1183362009-09-28 16:02:56 Válasz a #118207. hsz-ra
Bocs, hogy beleszólok, tudom, hogy nem nekem jött a válasz, de az ezekről a dolgokról itt már esett szó mondatra reagálva, nagyon nehéz érdemi dolgokat megtudni visszaolvasni.Én elkezdem, 20-30 oldalon keresztül alig volt érdemi infó, mert a magánjellegű levelezés a 3/4 része a hozzászólásoknak.... Javaslom, hogy Korfu témában is legyen egy összesítő hasznos infó oldal, hasonlóan az autóval Görögbe témakörnél, ahol JOX utal rá, hogy hanyadik oldalt keresse, aki ezek irán érdeklődik.Gondolom mindenkinek az ideje a legdrágább, azért köszi a hasznós tanácsokat, infókat mindenkinek. Nem reklamáció ez inkább kérés.....
Nem akarok vitába belemenni, meg ez itt nagyon off, de...
Idézet:
Gondolom mindenkinek az ideje a legdrágább...
Ezt írod, de előtte még megkérsz minket (minket, hellaszosokat) arra, hogy csináljunk egy összesítést arról, hogy mit hányadik oldalon lehet megtalálni. Ezek szerint a mi időnk nem drága?
Én pedig azt gondolom, hogy ha valaki kb. 1 év múlva szeretne Korfura utazni, akkor biztosan van ideje visszaolvasni, vagy használni a keresőt, és elszöszmötölni a SAJÁT nyaralásával kapcsolatban.
A kérdésekkel nincs baj, de ha nem érkezik rá válasz, mert már senki sem akarja ismételni magát, akkor érdemes visszaolvasni.
A témát részemről lezártam, erről már sokan sokszor, sok helyen beszéltünk és szinte sosem jutottunk dűlőre...
Nem tudom elképzelni,.milyen módon lehetne egy ilyen "összesitőt" csinálni,mert szerintem emberfeletti munka...de értzem a problémádat,mert próbáltam már én is gyorsan keresni valamit és visszaolvasni 20-30 oldalt,és még 1-2 óra mulva sem találtam meg,amit kerestem...van ez igy.Én azt csináltam és javaslom neked is,a sok visszaolvasásnál már ki lehet szűrni,ki az a 2-3-4-5 ember aki az általad keresett kérdésre a legvalószinűbben tudna válaszolni.Irják nekik privit,keresd meg őket a KONKRÉT kértdéssel,biztosan hatékonyabb lesz,mint a fórum...mert geotnak teljesen igaza van,az ember nem szereti 10 oldalanként leirni ugyanazt...
#1184102009-09-29 10:05:59 Válasz a #118396. hsz-ra
Jaaj ,nem akarok én senkinek feladatot adni, csak jelezni akartam, hogy nem tud mindenki minden fórumban naprakész lenni. Én elkezdtem visszaolvasni, le is mentettem egy mappába a hasznos hivatkozásokat. Nyilván van aki sokkal tapasztaltabb, és több infója van Korfuról mint aki most vette célba ezt a szigetet , és még visszaolvasnia sem kell, attól segítséget, és nem letolást várnánk.
Köszi
üdv
Eduso
#1184772009-09-30 08:18:51 Válasz a #118459. hsz-ra
Renault!
Látom 93 nap és Korfura utazol.
Megkérdezhetem ezt hogy siekrült összehoznod?
Autóval mész? Vagy repülővel?
Csak azért kérdezem, mert a Páromat szülinapjára (dec.7.) el szerettem volna vinni Korfura, de azt láttam, hogy télen lehetetlenség oda eljutni. Bp-Athén repülővel + busz Korfura és vissza elég macerás és drága megoldás a nyári ajánlatokhoz képest, ezért azt kilőttem.
Megkérdezhetem ezt hogy siekrült összehoznod?
Autóval mész? Vagy repülővel?
Csak azért kérdezem, mert a Páromat szülinapjára (dec.7.) el szerettem volna vinni Korfura, de azt láttam, hogy télen lehetetlenség oda eljutni. Bp-Athén repülővel + busz Korfura és vissza elég macerás és drága megoldás a nyári ajánlatokhoz képest, ezért azt kilőttem.
Kíváncsi vagyok nagyon te hogyan oldottad ezt meg
Előre is köszi a választ!
Szia
Szerintem vidle kocsival a párod
Nagy forgalomra nem kell számittanod a pályán.
Én 94 napot azért irtam mert sajnos a jövö évi beirás még nem lehetséges.Valojában még Kb 300 napom van vissza ami nagyon sok