Chrissin a part tényleg szép finom fehérhomokos, de a kagylós részét úgy kell elképzelni, hogy egészen apró picike kis kagylócskák vannak ott, de nem szétporladva, hanem egészben. Ahogy ott mászkáltam, elõször felületesen nézve apró fehér kavicsnak tûnik (vagy csak rossz a szemem ), de ha közelebbrõl megnézed, akkor látszik, hogy azok bizony kis kagylók vagy csigák. Le is fényképeztem, majd meglátod. (Már feltelepítettük újra a képszerkesztõt a gépemre, úgyhogy haladok, de a beszámolót írom párhuzamosan, és az jó sokáig tart - borzasztó hosszú lesz, kíváncsi vagyok, hogy lesz-e egyáltalán, aki végigolvassa? )
Örülök,h.meggyógyúlt a képszerkesztõd
És várom a beszámolót.Biztos elolvasom ha hosszu is.
Türelmes vagyok és szeretem a szép leírásokat.
Hát még,ha számomra fontos információkat is tartalmaznak
Kicsit régi a hozzászólásod, él még most is az ajánlat?
Szombaton indulunk Krétára, és 5 napig még nincs szállásunk. aug30-szept.4-ig érdekelne nem túl drága szállás lehetõleg kelet Krétán.
Kérlek ha tudsz vmit a g.elena@freemail.hu címre küld el.
Köszönöm: Elena
Nagyon varom en is a beszamolod,jövöre a családommal Krétára szeretnénk menni,Kalyvesbe.Tudom,h.még messze van,de ez a tervezgetés is része a nyaralásnak.
Üdv
Fruska
Alakul az a beszámoló, de sokkal lassabban megy, mint gondoltam, sokkal grafománabb vagyok, mint gondoltam, és ráadásul ma már dolgoztam is, úgyhogy alig van idõm... A fele már így is kész van, de nem tudom, hogy lehet-e azt, hogy elõször csak egy részét teszem fel, a többit pedig majd késõbb, ha elkészül (?).
át tudlak érezni, nem is kicsit...alig bírtam bemenni..más se járt az eszemben, csak, ha most valaki egy jutalom krétai úttal meglepne...de a fõnököm valahogy nem ajánlotta fel a céges nyaralást.
Valahogy engem sem akarnak megdobni egy ilyen meglepetésúttal... de arra gondoltam, hogy lehet, hogy fogom javasolni, nyissunk egy krétai kirendeltséget, és átkérem magam oda dolgozni.
Szia Andudi!Hol voltatok pontosan Nyugat-Krétán,milyen apartmanban vagy hotelben,melyik utazási irodával??Bocs,hogy ennyit kérdezek,de mivel mi Délkelet-Krétán voltunk,egyszer szeretnénk elmenni a nyugati részre is.Ha volna kedved,légyszi irj pár sort,hol érdemes szállás után kutakodni?Elõre is kösz!