#1005812009-05-21 15:16:47 Válasz a #100573. hsz-ra
Sziasztok!
Az Európai Egészségbiztosítási Kártyával kapcsolatban annyit szeretnék megemlíteni, hogy Pécsett kell még hozzá a munkáltatói igazolás is, amit a munkáltató állít ki arról, hogy jogviszonyban állok. Két éve anélkül mentem, és nem csinálták meg addig, amig nem vittem azt is. Most ezt nem akartam megigényelni, de Agnitolo hozzászólása arra késztetett, hogy rászánjam azt az öt percet.
Üdv. mindenkinek, és ne bántsátok egymást (szeressük egymást gyerekek) , Kati
#1005922009-05-21 16:25:58 Válasz a #100590. hsz-ra
Szia Cserrobi!
Tavaly már vittem, és az idén is vinni fogom a munkáltatóit.
Nálunk ez a szokás. Én is csodálkoztam rajta, mivel előtte a számítógép, és könnyen meg tudják nézni a jogviszonyt, hogy akkor erre mi szükség van. Utólag visszagondolva szerepel ám a munkáltatói is a listán, ami a kártya kiváltásához szükséges. Most lusta voltam elolvasni.
Nekem az idén azt akarták eljátszani hogy még nem járt le a kártyám így mennyek vissza mikor lejárt....
Na ahogy itt is tudok írni ott meg kelepelőre állt a szám és mondtam 1000-el...Szerintem ismertek már látatlanba is..
A kedves néneeeeeeeee összevágta a lábát és törölte a régit és már csinálta is a másikat nekünk
Szegeden nagyon rugalmasak ezügyben. Nem kell sem munkáltatói, sem pedig nyomtatványt kitölteni. Mindössze a TAJ kártya bemutatása szükséges. Az ügyintéző 5 perc alatt kiállitja. Nincs sorban állás sem. Le a kalappal előttük!
Szegeden nagyon rugalmasak ezügyben. Nem kell sem munkáltatói, sem pedig nyomtatványt kitölteni. Mindössze a TAJ kártya bemutatása szükséges. Az ügyintéző 5 perc alatt kiállitja. Nincs sorban állás sem. Le a kalappal előttük!
de cserrobi én így kedveltelek meg, az állandó reagálás jó dolog, mert figyelsz másokra.
Köszönöm neked,ez elkerülte ma a figyelmemet és csak most vettem észre a hozzászólásodat...
Nagyon szépen köszönöm neked,de ezentúl próbálok kevessebbet megszólalni....Igaz ha hazaérek mindenki engem akar,még az is aki most lekorhólna...
Na hirtelen ennyi!!!
Üdv:Robi
Szia lityi! Mi már évek óta azzal utazunk, és tavaly a macedón határon kérték is, még a buszos utazóktól is. Akinek nem volt csak sima biztosítása, azt meg is büntették pár euróra. Szóval mivel ingyenes, szerintem érdemes megcsináltatni.