Süti!
Nos én nem tudom eldönteni melyikünknek is van igaza. Én a neten néztem utána a dolognak, igazából én hajlok a te variációdra.
Sõt, olvasva a te leírásodat és összevetve a Terebess Ázsia Lexikon
infoival tuti, hogy neked van igazad.
Nos hálistennek ma sem volt hiába való itt olvasgatnom, megint tanultam valamit. Még jól is jött nekem ez a kis elnézésem.
sziasztok!Mi az útra viszünk felfújható nyakpárnát,kis helyen elfér, egyszerû felfújni,a buszon jó hasznát lehet venni,ezt tapasztalt utazótól kaptam tippnek.200 ft,nem nagy pénz.
Na mit szólsz ehhez? Ha agyon ütöttek volna akkor sem jöttem volna rá magamtól soha! Pedig tényleg gyakran találkozik vele az ember,mert ugyebár Magyarország kicsi mégis sok nemzetiség él itt akik használják.
Titkon abban reménykedtem, hátha az én /csak nem ..../verzióm lesz a megfejtés. Hát, nem az lett. De legalább tanultunk valami újabb görögöset.
A 7 éves kislányomnak van egy még bébikoráról levõ rókás takarója, azt is mindig vinni kell magunkkal ha megyünk valahová. A két csücskét marokra fogja, és egyik csücsökkel csiklandozza a másik kezén lévõ ujjacskáit. Ez egy rituálé nála ami szerintem elalvás elõtt megnyugtatja.
Bennünket tavaly pár napon keresztül csípet meg medúza, de ezek kékek voltak, és nem is voltak vészesek. Délután fenistil tettünk rá úgy ahogy Antero is írta, és 1 óra múltán már nyoma se volt.