Szeptemberben szeretnénk repülővel Korfura utazni, de nem tudom, hogy leszállás után hogy juthatok el a kívánt üdülőhelyre, pl. Dassiára vagy Benitsesre.
Rendelhetek buszt a repülőtársaságtól vagy marad a taxi?
Azon is gondolkodunk, hogy egyszerűen beülünk az autóba és elindulunk úgy, hogy szállást ott keresünk. Ha utaztatok már így, örülnék ha megosztanátok a tapasztalatot. Főleg az érdekel, hogy van-e szabad apartman szeptember elején.
A legszerencsésebb, ha a Korfu topikban teszed fel a részletes kérdéseid, ott biztosabban találkozol olyanokkal, akiknek több tapasztaltuk van Korfuval kapcsolatban. Utazás, szállás, látnivalók stb. /– de pl. van külön autóval utazós topik is./ Kicsit böngészd át a Témalistát, minden kérdésedre, találsz egy topikot, ahol felteheted. De előtte érdemes elovasni a régebbi hozzászólásokat is, sok infót szerzel és tanulsz belőlük.
De azért egy kis OFF… Ha egyéni szervezésben utazik az ember, és nem akar egy helyben üldögélni a szálláshelyén, előbb vagy utóbb szüksége lesz egy járműre. A ti esetekben Benitses viszonylag közel van a reptérhez, oda taxival is könnyen el lehet jutni, ott pedig a helyi kölcsönzők közül lehet válogatni. Dassia kicsit messzebb van, bár szerintem abban az esetben is járható ez az út.
De, mint mindenhol, gondolom, erről a reptérről is lehet autót bérelni, csak az egy kis előszervezést igényel. A buszrendelést pedig a repülőtársaság honlapján kell megnézni, hogy szerveznek-e ilyesmit.
Ha pedig leautóztok, akkor az eszköz nem kérdés, erre vonatkozólag viszont az autós topikban tudsz tájékozódni.
Köszönöm a segítséget. Még kezdő vagyok itt, szinte egész nap az utazással kapcsolatos dolgokon jár az eszem és nagy izgalommal böngészem a hozzászólásokat. Biztos, megtalálom a megfelelőt.
Köszi szépen a segítséget!
Irodával akkor utaznék, ha valami nagyon kedvező ajánlatot kapnék kb. augusztusban. Most még nem akarok foglalni mert vannak bizonytalansági tényezők.
Az autó tűnik ideálisnak, mert akkor indulunk nagyjából, amikor akarunk, és ott szabadon mozoghatunk. Azért alszunk rá még egy jó párat. (sajnos)
Addig is böngészem a hozzászólásokat.
Ma reggel nem hallottam túl jó hírt a Malévról...
Állítólag adóssága van. Nem akarok hülyeséget írni, de mintha velük is baj lenne a hír szerint.
Mondjuk ha nem adnák olyan drágán a repülőjegyeket, talán többen utaznának velük...
Ma reggel nem hallottam túl jó hírt a Malévról...
Állítólag adóssága van. Nem akarok hülyeséget írni, de mintha velük is baj lenne a hír szerint.
Mondjuk ha nem adnák olyan drágán a repülőjegyeket, talán többen utaznának velük...
A Malév már nem Malév , a baj nem velük van , hanem akik és akiknek eladták
Sziasztok,
ez szerintem egy tévhit...mármint hogy a Malév drága.
budapest-athén viszonylatban, április 17-i kiúttal és 24-i visszaúttal csekkoltam , a Swissair 67.900 huf, az Austrian 85.400.
Sky Europe Bécsből 170 euró, azaz kb 50e huf, és Bécsig valahogy el is kell jutni, ez mondjuk azoknak jó lehet, akik az osztrák határ közelében élnek. A Malév ezzel szemben 64.800, és közvetlen járat. Ha időben foglaltok, a Malév is jó árakat biztosít, sőt, nem lennék meglepve, ha induláshoz közeli dátumokon olcsóbb lenne még egy fapadosnál is (ami Athénba jelenleg Budapestről nem jár.)
szép napot mindenkinek
Athén - BP kivételes útvonal, mert csak a Malév visz el átszállás nélkül.
Viszont BP-Milánó-Athén, vagyis 2 repülőgépre a felszállás és ez vissza még mindig olcsóbb mint a Malév.
De ha csak Párizst nézem, vagy Londont, akkor is bátran kijelenthetem, hogy a Malév drága, és harmadannyiért is megkapom az utazást más légitársasággal.
Persze vannak akciók, de még sokszor az sem tudja felülmúlni ezt. Kivéve Athén, mert tényleg közvetlen járat, és nem kell az átszállásoknál izgulni.
Azért kell mindig minden társaságot nézni és kombinálni, hogy megtaláljuk a pénztárcánknak megfelelő lehetőséget
Én még leragadtam az 50-60 ezer Ft-nál... de még ez is sok a tavalyihoz képest Olcsób irodával menni egy komplett nyaralásra mint a wizz-el saját szervezésben Pedig de jó is lett volna...