Azt nem írtad, hogy pontosan mikor jönnétek! Ez csak azért érdekes, mert fõszezonban kissé nehézkes az ügy, fõleg hétvégéhez közeledve. A háztulajok nagy része utazási irodákkal áll szerzõdésben, akik a turnusokkal fullra töltik a házakat. Vannak persze, akik önállóan adják ki a szobáikat, de általában õk sem ugrálnak nagyon örömükben, ha nem 1 hétre-10 napra akarod kivenni.
Mindezeken túl én azt mondom, hogy nem lehetetlen a dolog! A mi irodánk is foglalkozik szobakiadással is. Ha van éppen szabad hely, akkor tudunk segíteni.
Két éve hasonló problémánk volt, nem volt kedvünk keddig várni, elindultunk pénteken. Nyílván pár napra nem repestek a szállásadók, de Stavrosban elég hamar találtunk szállást.
Oké, köszi de amúgy is minden infót meglesek mert egy tapasztalt nyaraló tanácsai és emlékei valóban aranyat érnek. Hát igen, pont elkerüljük egymást, de gondolom a quaddal remélhetõleg nem lesz semmi gond és Ti is fantasztikus kirándulásokat tehettek majd
Majd körbenézünk, mert tavaly Makrygialoson olyan volt, hogy ha valaki korán fel tudott kelni, akkor a halászok kivitték magukkal a tengerre és csak 8-9 óra körül tértek vissza
Volt ott hal, polip, tintahal és minden tengeri herkenytyû. Köszönöm szépen ezt az infót is, gyûjtögetjük õket
Megígérem hogy mindenre odafigyelünk, de a fakultatív utakkal kapcsolatban úgy is téged fogunk zaklatni
Meg majd lehet hogy a quad kölcsönzésnél is kérem a segítséged, persze csak ha épp ráérsz, mert azért csak el tudjuk inténi, csak lehet hogy egy iroda munkatársa jobban odafigyel dolgokra, esetleg ismerik is és ez nagy elõny
Persze ígérem nem fogunk rád akaszkodni
Elõre is köszönünk mindent...
Szia Bea!
Köszönöm a tájékoztatásod,már alig várjuk hogy ottlegyünk
Nagyon jó errõl írni,és itt olvasni , tájékozódni ezekrõl a dolgokról,mert már ez is kicsit közelebb hoz Görögországhoz
Nagyszerû amit a fotózással kapcsolatban írtál,nagyon rendicsekes vagy hogy még ebben is a segítségére tudsz lenni a vendégeknek.Szép dolog !!!
Én szeretnék is élni a lehetõséggel Tavaly kb 800 képet készítettem,na jó nem is olyan sok ugye ???Akkor ott volt apu a laptoppal,és így persze könnyû dolgom volt.De most õk tovább mennek a Pelopponészoszra Nagyon spórolnom kellene a memoriával :wink:Neked is van laptopod? Vagy a neten tudod megoldani?
Köszönöm elõre is a segítséget.
Szió
Katus
Egy fotós üzlet van, ahol átírják cd-re, de sajnos nem egy emberrel elõfordult, hogy itthon nem tudta megnyitni a saját gépén, és közvetlen ismerõseim között volt, aki meg nem tudott elõhívatni róla!
Szóval ezért döntöttem úgy, hogy a jó kis saját laptopommal, az itthon szinte mindenki által használt cd-író programmal megoldom ezt a problémát. Rengetegen küzdöttek ezzel a gonddal, és így legalább mindenki annyit fotózhat, és annyi emléket vihet haza, amennyit csak akar!
(Ebéli igyekezetemet az irodai gépen nem honorálták... tehát marad a saját gép...)
Ja, és ami a fotós, és egyéb üzletekkel kapcsolatban eszembe jutott: nem mindenki beszél nyelveket, így nagyban megkönnyíti a helyzetet számára, ha az anyanyelvén tud fordulni valakihez!
Szia Bea!
A szavadon foglak:) ,mert biztos hogy nagyon sok fotót készítek majd,és nagyon örülök hogy tudsz nekem ebben segíteni. Elõre is köszönöm!!!
Szia
Katus
Ne aggódjatok, az már elég durva kell hogy legyen, amit én zaklatásnak veszek! (pl, ha azt kéritek, hogy rendezzem át a szobát, mert nem felel meg a bútorok elhelyezése és hasonlók... )
Nagyon szívesen állok rendelkezésetekre, és válaszolok minden kérdésre! Addig is, és ott is!
Azt hozzáteszem, hogy szerencsére a kinti kölcsönzõkkel még nem volt gond! Nagyon jófejek a tulajok, nincs rájuk panasz! Nem akarák átverni a "tisztelt ügyfelet"! Máshogy gondolkodnak, mint magyar kollégáik! Inkább menjenek oda sokan, mint nyerjen egyszer pár eurót...
Hát, igen, az pont a fõszezon!! De semmi vész, gyertek be az irodába, hátha tudunk segíteni. Ha nem, akkor sajna neki kell állni "házalni". De nem reménytelen!!