Kréta
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
Hozzászóló Üzenet
# 3301
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Gabako
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
300 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78734 Üzenet linkje2008-08-26 14:42:35  Re:

zsebkuty írta:
Chania,kedvcsináló következõ nyaraláshoz/utcarészlet!

hát nekem nagy bánatom, hogy nem volt idõnk a nagyobb városokat meglesni, bár inkább Chania és Rhetymno a gond, mert Heraklionról kevés szépet hallottam...és ezek meg baromi messze voltak tõlünk...icon_sad.gif

# 3302
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Andudi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78743 Üzenet linkje2008-08-26 15:10:29  Válasz a #78691. hsz-ra Előzmény #78691

Szia Zsebkuty!

Az Aeolussal voltunk,tavaly még volt a nyugati részre útjuk,idén,hogy kivonult a Sky Europe légitársaság és nem volt Chaniaba gép, nem utaztattak oda.Így kerültünk Rodoszra.

Platanias és Gerani határán laktunk a Larentzakis apartmanban, ami luxusnak semmiképpen nem volt mondható,de aludni megtette icon_rolleyes.gif

12 napos turnussal voltunk,végig volt autónk és rengeteget kirándultunk,de az egész szigetet persze nem tudtuk bejárni.

Pár iroda idén is ment a nyugati részre,de csak 1 hétre és Heraklioni leszállással .

A fotóalbumban megtalálod a képeimet ha rákeresel a nevemre.

# 3303
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78767 Üzenet linkje2008-08-26 17:09:54  Válasz a #78743. hsz-ra Előzmény #78743

icon_lol.gif Nagyon köszönöm a válaszod,úgy emlékszem,láttam a képeidet,de újra meg fogom nézni.5kontinens szervez még 12napos utakat pl.Agia Marinára,Plataniasra,remélem,jövõre is megy oda pár iroda,alig várom,mert vagy Nyugat-Kréta,vagy Kalymnos a cél,2hétig nem enged el a kórház szabira,12nap meg pont ideális lenne... icon_wink.gif
# 3304
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78771 Üzenet linkje2008-08-26 17:21:18  Válasz a #78743. hsz-ra Előzmény #78743

icon_lol.gif Szia Andudi mégegyszer!Megnéztem a képeidet és képzeld,NEM láttam még ezt a csodaszép albumot,nagyon gyönyörû képeket készitettél,pedig már fél éve tag vagyok,mégsem láttam,köszönöm!!!A Chaniás képek pedig önmagukért beszélnek!!! kiss.gif JA,és megkaptad tõlem az 5 pontot!!! icon_lol.gif
# 3305
Macsosz
Törzstag
Törzstag
682 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78780 Üzenet linkje2008-08-26 18:51:30  Válasz a #78714. hsz-ra Előzmény #78714

Szia Haspók icon_smile.gif
Abba ne hagyd az írást icon_exclaim.gif
Nyugodtan bonyolódj bele apró részletekbe icon_wink.gif
Mi nagyon várjuk a beszámolódat icon_biggrin.gif

Macsosz

Legutóbb macsosz szerkesztette (2008-08-26 19:01:03), összesen 1 alkalommal
# 3306
Macsosz
Törzstag
Törzstag
682 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78783 Üzenet linkje2008-08-26 19:00:29  Válasz a #78743. hsz-ra Előzmény #78743

Szia Andudi!

Megnéztem az albumod,nagyon szép fotók icon_smile.gif
Mi Dél-Krétát céloztuk be az Aeolussal.
Megköszönném,ha az irodáról írnál pár sort.(a megfelelõ topikban)
Még nem utaztam velük soha.
Elõre is köszi icon_biggrin.gif
Macsosz

# 3307
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78793 Üzenet linkje2008-08-26 20:10:13  Válasz a #78780. hsz-ra Előzmény #78780

Sziasztok! icon_smile.gif

Macsosz,

dehogy hagyom abba az írást! icon_smile.gif Élvezem ám, olyan jó emlékezni is! Már a fele megvan, úgyhogy az észak-nyugati részrõl már biztos lesz mit olvasni! Eddig 14 oldal... terjedelemben lassan tényleg közelíti a regényt... icon_smile.gif Csak kicsit félek, hogy a hosszúsága miatt unalmas lesz, azt nem akarom, hogy gyötrelmes legyen olvasni... icon_smile.gif

Elkezdtem a fotókat is leválogatni és átméretezni. Kicsit morgok közben, mert sajnos a Chrissis képek nagy része nem lett jó - valószínûleg egy vízcsepp vagy porszem kerülhetett a lencsére, amit akkor nem vettem észre, mert olyan erõsen sütött a nap, hogy a kijelzõn jóformán semmit sem láttam.

# 3308
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78796 Üzenet linkje2008-08-26 20:29:16  Re:

gabako írta:

hát nekem nagy bánatom, hogy nem volt idõnk a nagyobb városokat meglesni, bár inkább Chania és Rhetymno a gond, mert Heraklionról kevés szépet hallottam...és ezek meg baromi messze voltak tõlünk...icon_sad.gif

Mi voltunk Chaniában, de õszintén szólva engem annyira nem ragadott meg. Olyan utcarészletet nem bírtam látni, amilyet Zsebkuty berakott, mert ha volt is, nem látszott belõle semmi, mert tele volt emberekkel. icon_smile.gif Sztem ez nem augusztus közepére való program, úgyhogy ne bánd annyira. (De az is lehet, hogy csak én nem voltam városnézõ hangulatban... icon_razz.gif icon_smile.gif.

# 3309
Gabako
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
300 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78797 Üzenet linkje2008-08-26 20:30:01  Re:

Haspók írta:
Elkezdtem a fotókat is leválogatni és átméretezni. Kicsit morgok közben, mert sajnos a Chrissis képek nagy része nem lett jó - valószínûleg egy vízcsepp vagy porszem kerülhetett a lencsére, amit akkor nem vettem észre, mert olyan erõsen sütött a nap, hogy a kijelzõn jóformán semmit sem láttam.

ez nem az a fórum, de ki ne dobd azokat a képeket! a photoshop pont erre való..gyönyörûen ki lehet szedni az ilyen hibákat!!!
párom csinált egy panorámár Chrissin..szerintem egész jó lett..

# 3310
Gabako
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
300 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78798 Üzenet linkje2008-08-26 20:32:19  Válasz a #78796. hsz-ra Előzmény #78796

egyébként leginkább nekem ez hiányzott Krétán..de lehet, hogy egyedül vagyok...Rhodos és Korfu belvárosa, az érzés, a régi házak között, Rhodosz belvárosának akkora hangulata van, hogy szerelem elsõ látásra...és este...ilyent kerestem krétán, de ezt az egyet nem leltem..vagy nem volt elég idõm meglelni?
# 3311
Macsosz
Törzstag
Törzstag
682 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78799 Üzenet linkje2008-08-26 20:41:34  Válasz a #78797. hsz-ra Előzmény #78797

Szia Gabako icon_smile.gif
Benéztem a párod oldalára.Még nincs kép Krétáról?

Tudnál nekem benzinárat mondani('95-ös/liter)?

Üdv,Macsosz

# 3312
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78803 Üzenet linkje2008-08-26 21:10:31  Re:

gabako írta:

ez nem az a fórum, de ki ne dobd azokat a képeket! a photoshop pont erre való..gyönyörûen ki lehet szedni az ilyen hibákat!!!
párom csinált egy panorámár Chrissin..szerintem egész jó lett..

Eszemben sincs kidobni icon_smile.gif, csak sajnálok néhányat, amik ettõl eltekintve elég jók lennének. Azokat szívesen kijavítanám, ha tudnál hozzá egy kétszavas kezdõ lökést adni, kb. annyit, hogy melyik menüben mit keressek, utána valszeg feltalálnám magam.

Én panorámakép helyett panorámavideót szoktam csinálni, mert a képeket lustaságból sosem rakom össze itthon... icon_smile.gif Nekem is van egy pár ilyen Krétáról is... egyszerûen van olyan táj, ami egy képbe nem fér bele. Fõleg a hegyekben volt így sokszor. Ahogy most is nézem a képeket, a hegyi fotók nagyon nem tudják visszaadni azt az érzést, amilyen ott volt.

# 3313
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.

Ma Szülinapos!
#78805 Üzenet linkje2008-08-26 21:14:37 

Gabako!

Rodoszhoz hasonlót Chaniában lehet találni.

# 3314
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78806 Üzenet linkje2008-08-26 21:18:38  Re:

gabako írta:
egyébként leginkább nekem ez hiányzott Krétán..de lehet, hogy egyedül vagyok...Rhodos és Korfu belvárosa, az érzés, a régi házak között, Rhodosz belvárosának akkora hangulata van, hogy szerelem elsõ látásra...és este...ilyent kerestem krétán, de ezt az egyet nem leltem..vagy nem volt elég idõm meglelni?

Talán Rethymno óvárosa ilyen hely Krétán, bár ez nem elsõ kézbõl jövõ információ, mert mi sem voltunk ott, de másoktól ezt hallottam.

# 3315
Antero
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
630 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78809 Üzenet linkje2008-08-26 21:24:36 

http://www.safariclub.gr/

icon_mrgreen.gif

ez nagyon kafa volt icon_exclaim.gif

KERESŐ: