Szia lililuca! Mi két éve augusztus 30-tól szeptember 12-ig voltunk Pargán, kétszer esett az eső, akkor le is hűlt a levegő, de amikor elvonultak a felhők, kisütött a nap és csodaszép idő volt!
Szerintem nem kell félni a szeptembertől, tavaly is akkor voltunk Görögországban és végig szép időnk volt!
Ezt úgysem lehet kiszámítani. Nyár közepén is lehet rossz idő!
Mi még Anikóék után, októberben voltunk, ugyanabban az évben és még akkor is kifogástalan kiránduló idő volt és minden nap fürödtünk is. Tökéletes volt a víz
lililuca! 2oo6.ix-13-ix.25-ig nyaraltunk.A naplómba azt irtam 17-én esős nap,19-én reggel eső, de délután már strand,21-én de.strand du. eső.De nem volt elkeseritő,bebarangoltuk a környéket gyalogszerrel.Ott még az eső is más.Jó nyaralást.
Szia!
Mi is szeptember elején voltunk, és álló helyzetünkben ömlött rólunk a víz... Viszont azt hiszem 10-én utánunk érkező Leenéknek csak egy pár nap jó idő jutott. Persze nem elrettentésképpen, mert azért a jó idő a jellemzőbb. Szerintem mint itthon, ott is képes megbolondulni az időjárás... Viszont hidd el, ha van egy két nap rosszabb idő, az sem fogja tudni elrontani Parga hangulatát!
joszi2 szia! Nagyon köszönöma képeket, szerinted ez pargai viszonylatban jó szálláshelynek minősül.? Teljesen nem tudom a szöveget leforditani , de végre valakii több információval sgit a szállást illetően. Köszi és Kellemes Husvéti Ünnepeket.
Sajnos ki kell ábrándítsalak, de a josza által megadott Thomas, nem az, ahová mész. Ez a P. Krioneri beach-nél van. A Valtos Parga másik oldalán van.
Itt az oldal, de itt sincs több info:
https://www.villa-tomas.parga.com/
feripapa Ez akép van az Aeolus utazási iroda prospektusában is/ahog nézem/. és ott aValtos strandot irja. A Zacharias Studiót pedig a Krionerin részen . Akkor most ogy is van ez? Üdv Judit