Sajnos nekünk még sem jött össze Thassos. Majd jövőre Valaki valamit elkevert vagy másnak kellet a helyünk nem tudjuk. Egy biztos január első hetébe még megvolt , be is fizettük. Tegnap már vissza is utalta az jroda a pénzt. Jövőre màr novemberben kezdünk foglalni mert úgy tűnik december már túl késő volt.
#1974892013-01-12 18:14:54 Válasz a #197488. hsz-ra
Janika, sajnálom!
Csak nem értem...befizettétek az utat, ergo le volt foglalva...utána meg visszautalták a pénzt, hogy bocs de még sincs hely oda ahová már egyszer befizettetek? Elvileg csak akkor tudok valamire helyet foglalni és pénzt adni rá, ha tutira van hely nem?
Ez enyhén felháboritó szerintem.
Én biztos hogy rájuk boritottam volna az asztalt ilyen helyzetben!
Igen mi is meglepődtünk , pláne hogy már a szerződés a kezünkbe volt. A pontos indoklásuk valami olyan volt hogy az ottani apartmannal van valami gond. Mi mondtuk , hogy akkor megyünk egy másikba igaz drágább lett volna. De érdekes módon azt a választ kaptuk , hogy a buszon nincs már hely mert egy csoport lefoglalta. Itt már nem kerek a történet mert ha a buszon nincs hely akkor , hogy vittek volna minket ha az apartmannal nincs gond. De már mindegy. Fogtam magam és a visszaküldött pénzből lefoglaltunk egy utat Kefaloniára. Jövőre ha minden jól megy akkor Thassos nem hagyjuk ki.
#1974932013-01-12 19:09:19 Válasz a #197492. hsz-ra
Hát Janika tényleg gratulálok, szerencsés vagy, hogy ilyen hideg fejjel el tudtad elkönyvelni a dolgokat. Nem mintha Kefalonia nem lenne szép.
Csak az ember ha eltervez egy utat, akkor nem ok nélkül teszi azt.
Csak úgy gondolom, hogy ezt egy iroda nem tehetné meg..(gondolom Apollon, vagy Aeolus lehet)
Bocs ha off voltam, de talán valamennyire ide is tartozik.
Aeolusszal történt ez az eset. Tavaly Apollonnal voltunk. Náluk minden rendben ment. Hogy most ki hibázott nem tudom. De egy biztos jövőre már novemberben foglalunk
#1976702013-01-16 17:25:25 Válasz a #197668. hsz-ra
Szia Latos!
Az árakról annyit, hogy mi minden este étteremben ettünk, és a legeslegdrágább vacsora (mondjuk tenger gyümölcsei) is kijött 30 euro körüli összegből 2 főre, de ebben már volt ital (bor és valami üditő is) + előételnek valami saláta. Nálunk a Koralli étterem jött be a legjobban, mindig teltház volt estére, de szinte minden helyet végigkóstoltunk.
A pékségnek kissé húzósabbak az árai, 10 eurot minimumotthagytunk minden reggel , de megéri, mert isteni finom, friss és meleg.
A gyros 2,50 pitában (lehet, hogy nem jól emlékszem?),és a Mamma Grill-ben a legfinomabb, valamint nekem Limenasban a strand mögötti is gyorsétteremben is nagyon izlett.
A souvlakit pedig a "rönkösnél" muszáj megkóstolni, isteni.
Ja és a fővárosban közvetlenül a kikötő mögött van egy isteni cukrászda/fagyizó, ahol többféle fagyis gofrit lehet enni, szó szerint mennyei...
Bolt...nos mi az Arvanitidis szupermarketben vásároltunk többször, az a legolcsóbb szerintünk (más is ezt ajánlotta), de az Limenas szélén van, ez akkor jó Nektek, ha autóval mentek. Szupermarketet találtok majd Skala Potamiaban is, bár közvetlenül a központban inkább kisebb boltok vannak. A tejtermékek drágábbak, de egyébként minden türhető.
Mi egyszer sem főztünk magunknak, lustálkodtunk és csavarogtunk inkább.
#1976782013-01-16 22:08:06 Válasz a #197670. hsz-ra
Köszi Jox hogy attetted!
Kicsit itt is kakukktojas mert egy nem létezö kérdésre született valasz, de itt legalabb nem off.
Hatha valaki erre jar és pont ez erdekli.
#1977722013-01-18 19:47:37 Válasz a #197678. hsz-ra
Sziasztok!
Régen jártam már erre, most egy kérdéssel "támadok"
Sürgős infó kéne a Hotel Achillionróln (Skala Potamia), a kereső nem talált semmit, és hétfőn be kéne fizetnie a fiaméknak az utat. Olvastam a neten szlovákoktól régebbi értékeléseket, volt aki dícsérte, de volt sok, aki lehúzta. de ezek 5-6 éves értékelések voltak, hátha valami változott (javult).
#1977732013-01-18 20:09:04 Válasz a #197772. hsz-ra
Az Apollon travelnek vannak ott szobái, én bízom bennük, eddig amit írtak, mutattak fotón, az olyan volt a valóságban is....
A prospektus leírása alapján: a falu központjától 1,5 km-re van, a tengerparttól 500 m-re. 2 ágyas, pótágyazható szobáik vannak, tv, telefon, légkondi van (utóbbiért a helyszínen kell fizetni 4 eu/ nap) Mini hűtő is van. Terasz vagy balkon van a szobákhoz és természetesen fürdőszoba. Recepció, társalgó szép, medence, pool bár, saját parkol. Csendes környezetben van. Ennyit tudtam írni róla. Skala Potamiában már nyaraltunk, nagyon szép hely, sok kirándulási lehetőség van a környéken.
Sziasztok!
Régen jártam már erre, most egy kérdéssel "támadok"
Sürgős infó kéne a Hotel Achillionróln (Skala Potamia), a kereső nem talált semmit, és hétfőn be kéne fizetnie a fiaméknak az utat. Olvastam a neten szlovákoktól régebbi értékeléseket, volt aki dícsérte, de volt sok, aki lehúzta. de ezek 5-6 éves értékelések voltak, hátha valami változott (javult).
Előrebocsájtom, sosem láttam belülről. Kívülről viszonylag jól néz ki. Egy kanyarban található, amely út a partra vezet. Minimum 800-900 méter a tenger. Egyébként a legjobb partszakaszhoz vezet az út - szerintem.
A hotelben lakók nem voltak elájulva szolgáltatásoktól az utastársak elmondása alapján. Reggelit adnak, de állítólag eléggé egyhangú volt. Viszont, ha ár-érték arányt nézünk nem rossz. Egy biztos, szerintem piszok messze van mindentől. Annak való aki vagy jó lábakkal rendelkezik és szeret mindenhova sokat sétálni vagy járművet bérel. És olyan szállást akar, ahol csend és nyugalom van a környéken, mert hiszen relatív távol esik mindentől. Az út végén van egy viszonylag nagyobb ABC (Halkias).
Én a magam részéről nem választanám ezt a szállást, éppen a nagy távolság miatt.
#1977802013-01-19 01:55:55 Válasz a #197775. hsz-ra
Köszi a válaszokat, a neten fellelhetőket már megnéztem, a távolságról, szolgáltatásról már olvastam szlovák értékeléseket, de azok 5-6 évvel ezelőttiek. Aminek igazán örülnék, az személyes tapasztalat az említettekről, mert nem szeretném, ha a fiamék nyaralását elcseszné, ha igazak lennének azok a pár éves panaszok!
Várom azokat, akik laktak az Achillionban.
Köszi és üdv: Kónyu
#1978152013-01-20 11:15:41 Válasz a #197780. hsz-ra
Mi két éve és az idén is az Achillionba szállunk meg az ára miatt. Tervünk a sziget felfedezése,ezért bérelni kell jármüvet.A szálloda szép,tiszta,kényelmes,két éve a hegy felőli oldalon voltunk nagy teraszunk volt.A reggeli " kontinentális" vittünk magunkkal szalámit azon kívül semmit nem kellett a reggelinél "pótolni.Amikor mi voltunk kifogtunk egy lengyel fiatal csoportot azok reggel sáskaként pusztitották a kirakott ételeket alig gyözték pótolni.A közelbe van egy nagy ÁBC, és egy hangulatos, megfizethető ,házias ételeket főző étterem.Tehát ha a gyerekeid fürödni, napozni akarnak és csak ott a Golden Beach.-on akkor nem jó a szállás, de ha a szebbnél szebb öblökben szeretnének fürödni / van bőven / akkor szállásnak magyon kényelmes.