#2089442013-08-14 22:49:55 Válasz a #208892. hsz-ra
Szia Afrodite!
Bocsánat a belekotyogásért, de úgy gondolom, hogy az apartmanokról az információt nem priviben kellene elküldeni, mert a fórum olvasóit is érdekelheti a véleményed. Hiszen ezért olvasgatjuk a fórumot.
Sziasztok! Stavrosra utazunk augusztus végén és szeretnék felvilágosítás kapni arról, hogy mennyibe kerül kint az autó bérlés, illetőleg, hogy lehet-e vizisportolni Stavroson, vagy a közelében! Az alexandros aparmanról is szívesen fogadok hozzászólásokat, mivel ott fogunk megszállni. Aki az Apollon Travellal utazott már Stavrosra és onnak az utazási irodán keresztül fizetett be kirándulásokra, kérem írja meg a véleményét, mert én más utazási irodánál már volt, hogy befizettem és az idegenvezető szó szerint "lesz...-ta" a látnivalókat, csak olyan helyre vittek ahol kötelezően költheted a pénzed, mert csak a bevételre hajtottak, és nem arra, hogy az ember élményekkel gazdagodjon. Az Apollon Travellel sarti már kirándultam és isteni volt, mindennel maximálisan meg voltam elégedve! És az összes befizetett kirándulásuk úgy telt ahogy azt megígérték. A válaszokat előre is köszönöm!
#2089662013-08-15 09:12:16 Válasz a #207785. hsz-ra
Lehet hogy túl vagy már a nyaraláson, de igen a Zeus Dias elég gáz. A buszt ki lehet bírni bár "sza...-nak " az emberre, volt akinek a feje felett ment tönkre a klíma, így levegője sem volt, és a víz folymatosan csöpögött rá, és nem érdekelt senkit. Azért így nem kellemes utazni.
Továbbá náluk ne fizess be semmilyen fakultatív programra mert iszonyatos lehúzás. Egyáltalán nem azt kapod, mint amit beharangoznak, illetőleg pénzlehúzásra megy az egész, hogy költsed a pénzed.
Amúgy a szállásunk nekünk korrekt volt, mi Korfun voltunk velük, és nekük a buszos út is megfelelő volt, én csak azt mesélem amit láttam, és tapasztaltam, de szerencsére nem a saját bőrömön.
Az Apollon pedig nagyon jó, igazán törödik az utasaival, maximálisan meg vagyok elégedve velük, ezidáig. Sartin például még kuponokat is adtak koktélokra stb., egyáltalán nem az a céljuk, hogy rövid távon lehúzzanak, hanem hogy velük menj legközelebb is.
#2089722013-08-15 10:16:56 Válasz a #208968. hsz-ra
Az Alexandrosban nem adnak törülközött. Viszont jó helyen van ,csöndes a környék. Az udvara nagyon hangulatos.Mi már kétszer voltunk ott.A földszinten laktunk .Ha az épület bal oldali szobáit kapod a földszinten akkor nem süt a nap oda,így egész nap kellemes árnyékos a hely. Arról nem beszélve hogy a teraszon ülve szép a kilátás is .
Tényleg ennyire rossz az Alexandros apartman? Én úgy gondolom, hogy nem igazán érdekel, hogy milyen belülről, mert nyaralni megyek, nem az apartmanban üldögélni, aki ott akarja tölteni a napot felesleges utaznia. Ráadásul azért köztudott, hogy görögország nem a szállásairól híres. Higgyjétek el vannak sokkal rosszabb szállások, mint a szigetelőszallagos, kiégett égős, rozsdás Alexandros! Nem bántásnak szánom! Csak vélemény! Mi voltunk olyan helyen ahol például tök jó volt a szállás, de mellettünk kisbabával nyaralók voltak, és még a teraszon este egy társast sem lehetett játszani, mert a gyerek nem tudott aludni! Szerintem az ilyen nem menjen nyaralni, főleg nem egy éjszakai életett élő néphez! Nekem is van gyerekem, és hozzá van szoktatva mindenféle hanghoz, zajhoz, így semmi sem zavarja és a leghangosabb discózenék sem zavarják. Aki nem bírja a hangoskodást szintén nincs keresnivalója Görögországban, hiszen a kikapcsolódáshoz ott a mulatozási is párosul!
Senki ne haragudjon meg érte , de nem véletlen nem írtam ide a véleményem , mert eléggé negatívak és itt a Fórumon az a "szokás" , hogy akinek valami nem tetszik , azt lehurrogják Tisztelet a kivételnek .
Csak és kizárólag a saját véleményemet írom le , ami lehet , hogy másokkal nem egyezik.
Akkor röviden :
2× voltunk Stavroson az Alexandros Palace apartmanban.
Az első alkalommal , minden szép és jó volt . Stavros gyönyörű a csodálatos parkokkal , a formára nyesett figurákkal és a rendezett , tiszta ,virágos környezettel.
Törölközőt nem adnak , 1 héten 1× ágynemű csere . Az apartmant naponta takarítják és a medencét is naponta klórozzák ! Este 8.-körül jön a takarító .
Ha jól tudom a földszinten és az első emeleten 2-3 ágyas szobák vannak , (de lehet tévedek ) a tetőtérben vannak a 4 ágyasok .
Mi ott voltunk és sajnos elmondanám , hogy rettentő pici , az ágyvége és a konyha szekrény között max 1 méter van
A fürdőszobája kb.. 1 és fél méter × 1 és fél , abban van a zuhany , a W.C. és a mosdó !
+ 1 balkonnak csúfolt kiülő , ahol 1 asztal 4 székkel sem fér el , de még mellé van zsúfolva 1 ruhaszárító és nem beszélve a légkondi kültéri egységére , ami éppen a székekre ontotta a meleget !
Itt rögtön megjegyezném , hogy a tetőtérben a légkondi ingyen van (volt ) , csak így lehetett kibírni az 1 hetet !
Még szerencse , hogy az előző héten egy másik helyen voltunk és maradt némi pozitív élmény is a számunkra .
Az idegenvezetővel nem voltunk megelégedve , mert az autósokat nagy ívben lesajnálta , csak a buszosokkal foglalkozott , mert hogy " ők mennek fakultatívra , az autósok megoldják ezt egyénileg " !!! Belőlük nincs pénz !
Egyébként a buszos utasok dicsérték őt , csak az egyénileg utazók nem voltak vele megelégedve.
Csak 1 példát a sok közöl : Rögtön az első nap elromlott a hűtőszekrényünk és szóltunk neki . 3 napra rá , jött egy szerelővel és mikor kiderült , hogy javíthatatlan , 3 nap után kaptunk egy másikat . Addigra minden megromlott és dobhattunk ki mindent , és még sorolhatnám !
A fent említett sorok , már a második alkalommal történtek és amit még hozzá tennék , hogy nincs már meg Stavros
filling -je , a csodaszép parkok elhanyagolt , koszos , a formára nyesett figurák kiszáradva ( ezt azért írom , mert van összehasonlítási alapom ) ,,, stb .
Rengeteg a Szerb , a Macedon , a Román a Szlovák turista , minden étterem előtt már az ő nyelvükön ( szláv )van kiírva minden !
Tehát az utóbbi néhány év tapasztalata , nekem ez ! Tizensok éve járunk Görögország különböző helyein , de Stavros az , ahova még egyszer nem mennék vissza , sajnálom .
Remélem nem szomorítottam el senkit , hisz az elején írtam , hogy ez csak az én egyéni véleményem , attól még mások jól érezhetik magukat !
Ui : Vasilis volt az idegenvezető , de úgy tudom , hogy most helyettesíti valaki , mert szegény megbetegedett ezt itt olvastam a Fórumon
Bocsi , nem jól értelmezhető : hogy nem az apartmant takarítják , azt mindenkinek saját magának kell , hanem a lépcsőházat , a kertet és a medencét !
2. : a hűtőszekrény témához még annyiban visszatérnék , hogy 2 nap múlva az volt a válasz , hogy pakoljuk le a hűteni való dolgainkat a Recepción lévő közös hűtőszekrényben és vagy hozzá nyúl valaki vagy legjobb esetben meglesz !
Még más is bedöglött , minden esetre nagy tortúra volt az egész !
Többször órákra áramszünet volt , ilyenkor még meleg víz sem volt ! Nem folytatnám .