Görög utazási iroda május végétõl angolul beszélõ,jó kommunikációs képességû idegenvezetõt keres a nyári szezonra.Nem baj,ha kezdõ vagy,csak legyél lelkes,talpraesett és jó csapatjátékos.Önéletrajzodat a paralia.@freemail.hu cimre várjuk.
Jorgos te fiatal vagy Én 20 évvel ezelõtt elkaptam még a Kolonaki-beli Eszterházy éttermet. Nem tudom miért, de bezárt, azóta sem nyílt újabb, pedig magyar szakácsok is élnek itt Athénban. Jorgos van neked kapcsolatod a magyar-görög kulturális társasággal?
Jorgos te fiatal vagy Én 20 évvel ezelõtt elkaptam még a Kolonaki-beli Eszterházy éttermet. Nem tudom miért, de bezárt, azóta sem nyílt újabb, pedig magyar szakácsok is élnek itt Athénban. Jorgos van neked kapcsolatod a magyar-görög kulturális társasággal?
Akkor 20 eve volt magyar etterem?
20 evvel ezelott nem tudtam magyarul...
Magyar-gorog kulturalis tarsasag?
Mar halottam rola, de kapcsolatom nincs vele.
Jorgosz ne haragudj, hogy kérdezõsködöm, de te annyira szépen írsz (szépen fejezed ki magad) magyarul, mikor és hogyan tanultál meg és miért? Ott voltál a régi greekcafe-n? Én nemrég vettem észre, hogy végül lezárták.. A tagokkal mi van, gondolom ide is áthúzódtak többen.
Igen volt étterem, de már akkor nem ment jól mikor én 21 évvele zelõtt kijöttem és nem is voltam ott soha. Az elején az anyagi körülményeink nem engedték a vendéglõzést, aztán mikor kezdtünk járni akkor már csak a Svejk-be mentünk mikor európai ízekre vágytunk.
Jorgosz ne haragudj, hogy kérdezõsködöm, de te annyira szépen írsz (szépen fejezed ki magad) magyarul, mikor és hogyan tanultál meg és miért? Ott voltál a régi greekcafe-n?
Koszonom Agni! Magyarorszagon eltem nehany evig, egyetemre jartam. A magyar nyelv nem kelett, csak az angol.
Osszesen nehany szaz magyar szot ismerem, csak ezeket hasznalom. Igen, a greekcafen is voltam.
Nagyon erdekes amit irtunk, de visszaterek a temaban: "Munka Görögországban".
Meg egy atheni magyar uzletet ismerem ami bezart.
Ismerem az egyik magyar tulajdonost, aki sok penzt elvesztett.
Szerintem nagyon kell vigyazni hogy hol fektenek be az emberek...