Most megyünk lefoglalni a Sun Rise apartmant júl. 4-ei indulással (7nap). Szerintetek ilyenkor már zsúfolt a sziget vagy még nem vészes?
Mik a tapasztalataitok?
Kedves Adrii a Sun-rise appartman a főúttól egy kicsit beljebb esik egy mellék utcában forgalom szempontjából jó helyen,ha busszal mentek (amihez részvétem)úgy is béreltek robogót bár kb.20 perc alatt gyalog is be lehet érni Nidribe,az appartmanban az emeletet kérjétek az utcafrontról klasszul látni a tengert!A motorcsónakázást+a sziget túloldalán lévő híres strandokat ki ne hagyjátok a gyros nem ott a legjobb ahol majd mondják,hanem tovább a főutcán kockás abrosz+kőből kirakott oszlopos taverna egy öreg kedves fickó a szakács-tulaj örül a magyaroknak.Jó pihenést az appartmanról van 1-2 kép a teraszról.
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van-e valakinek valamilyen információja a sziget legmagasabb pontjára való eljutással kapcsolatban?! Lehetséges?
Előre is köszönöm a választ!
#1612952011-05-06 21:01:50 Válasz a #161293. hsz-ra
A sziget legmagasabb pontja a Stavrota, de ide, ha jól tudom, nem megy út. A legmagasabb pontként ezért Agios Ilias-t szokták emlegetni, valóban gyönyörű a kilátás. Autóval tudtok feljutni Englouvi felé.
Lásd itt!
Ha mobilak lesztek a sziget déli csücskében lévő világítótoronynál is szép a kilátás meg a szigetet is érdemes körbe autózni plusz ott van még a vízesés Nidri mellett(ki van táblázva).
Sziasztok!
Újra itt, végre körvonalazódott a mi utunk is, augusztus utolsó napjaiban indulunk kb 8-10 napra de még mielőtt lefoglalnánk a szállást szerettem volna érdeklődni tőletek a Billyshouse-ról Vassilikiben. Mi ismét 3 család 2 kisgyerekkel utazunk. Olyan szállást kerestünk, ahol együtt tudunk lenni, kerti grill, játék a kicsiknek stb. Jó lenne ha tudnátok nekem valamit mondani a szállásról. Szeretnénk lefoglalni mielőtt kiutazunk a kicsik miatt főleg.. Olyan szállást, apartmant nem találtam ahol 3 szoba van, így külön 3 studiót bérelnénk.Kimondhatatlanul várjuk már az utazást és amikor itt vagyok a fórumon, kicsit már a görög határt átléptem képzeletben. Üdv Niki
#1622732011-05-17 13:03:13 Válasz a #162264. hsz-ra
Tavaly mi is így izgultunk, mert május 31-én indultunk. Ne félj jövő héttől már jó idő lesz. Csak ennek az oldalnak higgy.
http://meteo.gr/cf.asp?city_id=335
#1623652011-05-17 22:20:25 Válasz a #162264. hsz-ra
Szia Neivive!
A METEO.GR jó oldal, itt a szigeten mindenki ezt használja, a hajósok is, DE az ott írt hőmérsékletekhez adj hozzá nyugodtan pár fokot, mert sokkal melegebbnek fogod érezni a tűző napon. Egyik nap azt írta, hogy 20 fok, de annyira sütött a nap, hogy a strandon sem lehetett megmaradni:-)
Szóval nyugi, gyertek csak, gyertek, biztos minden szuper lesz
Valami hír arról, hogy az autópályán már végig lehet menni? Tavaly még letereltek egy jó kis hosszú hegyi szakaszra, ahol száguldoztak a magyar kamionok!