Sziasztok most járok először a fórumon, azért keveredtem ide hogy kiderüljön kész van-e már az autópálya de látom sokan írtátok hogy kész ennek nagyon örülök 2 éve mentünk lefkadara akkor is erőteljesen ksézült már ezek szerint ügyesek voltak a görögök. És teljesen kész lett ?mert amikor voltunk akkor többször le és visza tereltek minket.
Mi is Pargara készülünk nászútra legalább 2 hétre annál alább nem adom 2 hét jár egy lagzi után július elejére gondoltam a menetet.
Ja igen és mit tudtok a Walter utazási irodáról megbízhatóak?
merjek náluk foglalni szállást?
Üdv Ruzsi
szia!
Én még nem mentem a Walter travellel de mindenki csak jókat mond róla ráadásul idén egy nagyon kedves kint élő magyar lány az idegenvezetője a walternak... Fantasztikusan fogjátok magatokat érezni, mert Parga gyönyörű hely! Tökéletes célpont nászútnak.....
Kedves Ruzsi!
Először is Isten hozott körünkben!
Parga kiváló választás nászútnak . Gyönyörű és igazán romantikus hely. Szerintem a szárazföld legszebb nyarlóhelye. Szintén jó döntés, hogy két hétre mentek. Tapasztalatból tudom, hogy egy hét nagyon kevés ahhoz, hogy kipihenjük magunkat. Parga környékén annyi a látnivaló, hogy a két hét is kevés hozzá. A Walter nagyon jó és megbízható utazási iroda. Ajánlom, hogy olvasd végig ezt a topikot és majdnem minden kérdésedre választ kapsz. Ha mégis marad nyitott kérdés bátran kérdezzél, mindeki nagyon szívesen segít. Ajánlom még Busai Anikó Pargáról szóló beszámolóját is elolvasni. Jó készülődést kívánok: Josza
Szia Ruzsi!
Nyugodtan foglalhatsz a Walter utazási irodánál, a kolléganőmék is velük mennek most pénteken, és ahogy Josza írta Busai Anikótól is nyugodtan kérdezhetsz, mert ő nagyon szépen leírta a beszámolójában is. Azt nyomtattam ki a munkatársnőmnek is, természetesen nagyon megörült, és nagyon köszönte.
Nekem is nagyon tetszik Parga, nagyon jó választás.
Jaj, és az sem utolsó szempont, hogy olyan kedves, aranyos, segítőkész idegenvezető fogad benneteket, mint Meritre.
Szerintem ide kell mennetek Ruzsi.
Engem csak az bánt, hogy Pécsre nincs transzfer, nekem sofőrt kellene fogadnom, aki elszállít Szegedig, meg értem is jönne. Jövőre nagyon gondolkodom, hogy ez legyen a következő úticélom, ha nem jön össze a hellaszos út, amit majd az ügyesek (Jox...) megszerveznek.
Szia ruzsi! Nagyon örülök, hogy ennyien hasznát veszik az írásomnak, nagyon jó érzés, ha nem fölöslegesen írja le az ember a megtapasztalt élményeket, jókat, rosszakat egyaránt.
Én is csak azt tudom mondani, hogy Parga kitűnő ötlet egy nyaraláshoz, nászúthoz pláne!! Nagyon romantikus és hangulatos az egész kis város.
Így, hogy már elkészült az autópálya mi is elgondolkodtunk, hogy jövőre újra visszamenjünk, sajnos idén már más van tervbe véve.
Szerintem előre mondhatom,hogy megint nőni fog a Parga-rajongók létszáma itt a hellaszon!!!
Nincsen meredek uton a busz szinte elotte all meg csak egz icipicit kell gyalogolni es nincsen messze egyik apartman haz sem. A Vassiliki csak egz utcaval van lejjebb mint a Christina a Mimis van egy kicsi beljebb de az sem veszes..
Nem tudom, hány turnus van mjusban, de akik hazajönnek én is kérnék néhány infót. Én junius 7-én utazom Pargára és akit érdekel néhány info, ha hazajöttem nagyin szivesen irok aforumban. junius 23-án jövök meg, igy csak azután tudok irni.
Akik már voltak Pargán, biztos megtudják mondani, hol lehet egy pargai térképet venni? Itthon gondolom sehol, de Pargán boltban, vagy autókölcsönzőnél.?- Az Aeolus nem ad egy térképet? Hisz az utazási irodák szoktak egy egyszerő tájékoztatással ellátot fénymásoltat adni, ami már több a semminél. Pargárol, mint népszerü nyaralóhelyrő. Köszi a váaszotokat el lehet kapni valami kis utikönyvet, természetesen magyar nyelvüre gondolok Előre is köszönöm a válaszotokat.