Sziasztok! Szia forgob!
A Grandtoursnál lévő Sarti Holiday Apartman a tengerparthoz közel van és vannak benne/most még/ egymás mellet lévő sz Aabad szobák.Itt egy link amin megnézheted:http://www.grandtours.hu/apartman.php?apartman_id=13&muvelet=on
ez egy online foglalásos térkép,egymás mellet lévő,tengerre néző, saját erkélyes szobák:1.em A7 A8 A9 A10 igaz 10% felárral. Remélem egy kicsit tudtm segíteni.
Köszönöm szépen, én is valami olyasmit tudok, hogy az ófalu részen található az általam lefoglalt Paris apartman
Na majd kiderül, bár nagyon nem aggódom, lévén úgy sem tartózkodom sokat az apartmanban
#1244492010-01-27 11:14:09 Válasz a #124440. hsz-ra
Nálunk azért esett ki a Paris mert a fszt.-en vannak, csak azt nem tudom ki van az emeleten. De azt is tudjuk, hogy másik épület is van amit így hívnak. A lényeg a part ! és a tenger !
Engem nem zavar a földszint, de abban igazad van, hogy a tenger és a meleg a fontos
Amúgy is, ahogy írtam inkább csavargok valahol, vagy a parton leszek. Így nem gond, ha ott vagyok
Én voltam Thassoson Az is egy nagyon klassz kis hely
Van ott egy régi márvány bánya, ahol még a tenger alja is márvány
Jókat estem rajta, amikor belementem a vízbe.
Meg mindenféle állatka is volt
#1245392010-01-28 10:54:40 Válasz a #124494. hsz-ra
Thassosról tegnap este néztem meg pár videót, juj, nagyon visszahúz a szívem!!!! Ja, és naponta megnézem Thassost a webkamon, most az előbb esett épp az eső, csupa víz volt a kamera....De amikor mi voltunk ott-3 éve már(!) akkor nyár volt és egész héten ragyogó napsütés.....
Az igazság hogy Göröghonról bármikor, bármilyen nyári képet jó nézegetni
Nálunk van egy görög tv adó és ott főleg hétvégenként nagyon klassz műsorokban mutatják be Görögországot
Én is sokszor képzelem oda magam és már csak "néhány" hónap és én is ott leszek
Szánkózni?
Annyira útálom a telet, a havat és a hideget, hogy legszívesebben téli álmot aludnék...
Amikor megyek valahova eleget szánkózom, múltkor is kis hijján összetörtem magam, mert a sok barom akkor is úgy vezet, mintha nyár lenne...
Na mindegy. Addig marad a meleg szoba és a képek, filmek, emlékek