Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 3556
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#87880 Üzenet linkje2009-01-16 22:45:24 

Tavaj különböző okok miatt nem jutottam ki Göröghonba, de idén mindenképpen szeretnék elmenni icon_smile.gif Majd drukkoljatok, hogy sikerüljön icon_smile.gif
# 3557
Medea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
110 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#87951 Üzenet linkje2009-01-18 12:04:02  Válasz a #87577. hsz-ra Előzmény #87577

Nei poriban van.De volt Platamonasban anno,bár lehet,hogy ez már nincsen ,ott régebben voltam.
# 3558
Medea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
110 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#87952 Üzenet linkje2009-01-18 12:05:15 

ha valaki tud jó szállást Nei Poriban dobjon már meg egy linkel.

Köszi M.

# 3559
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88083 Üzenet linkje2009-01-20 00:10:08 

medea,

Valóban volt Platamonban, de az már megszünt. Vagyis az állomás még áll, de vonat nem jár arra.

http://anetttours.hu/morepic.php?dir=./images/gr/neoipori/arany/
mi már 3-szor voltunk ebben a házban és nekünk nagyon bejött icon_smile.gif Találsz még róla képeket a fotóalbumaimban.

# 3560
Vitibogi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
175 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88092 Üzenet linkje2009-01-20 10:48:30 

medea írta:
ha valaki tud jó szállást Nei Poriban dobjon már meg egy linkel.

Köszi M.
Mi kétszer voltunk Nei Poriban.
Az apollontravellel voltunk, egyszer a Dora apartmanban és egyszer a Kalliope apartmanban.

Itt találsz róluk infót:
https://www.apollontravel.hu/

A Dora kicsit távolabb van a tengertől, de tágasabb, nagyobb terasszal (azért az hozzátartozik, hogy 5 fős apartmanokban voltunk).

# 3561
Kicsike
Aktív fórumos
Aktív fórumos
143 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88117 Üzenet linkje2009-01-20 13:34:02 

Kedves Vitibogi.
Tudnál nekem egy kicsit bővebben is írni a két apartmanról ahol már voltál?Azért érdeklődöm ezek iránt,mert idén
Nei Poriba megyünk nyaralni--öt éve már voltunk itt--és a Zaharoula apartmanról ebben a topikban átolvasva
az utolsó húsz oldalt szinte csak negativ véleményt találtam.Ha lennél kedves és van időd írj nekem minél több
hasznos információt.Kedvességedet előre is köszönöm

# 3562
Berili
Aktív fórumos
Aktív fórumos
252 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88139 Üzenet linkje2009-01-20 17:11:20 

Kicsike, a Dora apartman nekünk nagyon "bejött" - Apollontravel, igaz mi is hatan voltunk, nagy apartmanban, hatalmas terasszal, kedves, segítőkész házigazdákkal két hetet töltöttünk ott 2008-ban. Igaz, kicsit többet kellett sétálni a partra, de jó volt nagyon. Nagy konyhája volt, volt benne egy külön hálószoba egy franciaággyal és egy külön álló ággyal, egy a konyhától elválasztott, de egy légterű másik szoba (olyan amerikai konyha jellegű, de nem konyhapultos) ahol szintén egy franciágy volt és egy külön álló ágy. Viszonylag nagy fürdőszobája volt, káddal, ami ritka. A teraszon étkeztünk, ami tényleg nagy méretű volt és kényelmes. Anyósomék, mi ketten a párommal és a két gyermekünkkel voltunk ott. A konyha jól felszerelt volt, minden szinte új jellegű.

2004-ben laktunk egy másik apartmanban, nagyon közel a tengerhez, a pékség mellett. Ott sokkal kisebbek voltak a szobák, szinte stúdió jellegűek, pici konyhával, pici fürdőszobával. És falatnyi terasz volt hozzá. Az az apartmanház most nincs benne a listában, akkor a Diassaé nyaraltunk, azóta a lengyeleket és a szlovákokat helyezik el benne Emanuel Travel iroda van az aljában. Az sem volt rossz, csak pici volt.

Ha bármi érdekel szívesen válaszolok rá. Nei Pori csodálatos és nagyon sok helyre el lehet menni kirándulni.

# 3563
Kicsike
Aktív fórumos
Aktív fórumos
143 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88147 Üzenet linkje2009-01-20 18:29:05 

Szia Berili.
Köszönöm a hasznos információkat,egyébként minden nagyon érdekel.A szállást azért kérdeztem,mert mi egy két
és egy három fős apartmanba megyünk,ha ilyenekről van esetleg tudomásod,szivesen veszem.Mi már voltunk
Nei Poriban 2005-ben,mindennel meg voltunk elégedve.2001-óta nyaralunk Görögország különböző üdülőhelyein
és eddig még--szerencsére--semmilyen rossz nem tette kellemetlenné a nyaralásunkat.Az összes fakultatívon részt-
vettünk ami Nei Poriból lehetséges volt,élveztük valamennyit.Remélem idén sem lesz másként.Minden érdekel
ami csak eszedbe jut írd le,ha nem terhellek vele.Előre is köszönöm.

# 3564
Vitibogi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
175 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88149 Üzenet linkje2009-01-20 18:35:07 

kicsike írta:
Kedves Vitibogi.
Tudnál nekem egy kicsit bővebben is írni a két apartmanról ahol már voltál?Azért érdeklődöm ezek iránt,mert idén
Nei Poriba megyünk nyaralni--öt éve már voltunk itt--és a Zaharoula apartmanról ebben a topikban átolvasva
az utolsó húsz oldalt szinte csak negativ véleményt találtam.Ha lennél kedves és van időd írj nekem minél több
hasznos információt.Kedvességedet előre is köszönöm
Olvasd el az uti beszámolómat.
Én csak az 5 fős apartmanok tekintetében tudok nyilatkozni, ha ez jó.
Ha most mennék akkor a Dorát választanám. Tágas belső, nagy terasz, kedves házinéni.
A kalliope is nagyon tetszett. Mi egy olyan apartmanban voltunk ahol 10-től nem sütött be a nap, így elfogadható volt a klíma. Kissebb a belseje, nagy terasz. Ez nem a város szélén van, minta Dora.

A zaharulát nem javaslom. Tavaly itt voltak a barátaink és csak rossz véleménnyel lehetek róla. Lyukakból állt az apartman, kis terasszal.

A videoalbumomban találsz képet a Dora teraszáról. Belsejéről sajna nem készítettem képet. Ha kell tudok küldeni a Kallioperól képet csak elő kell keresni.

# 3565
Kicsike
Aktív fórumos
Aktív fórumos
143 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88157 Üzenet linkje2009-01-20 19:42:20 

Szia Vitibogi.
Köszönöm az infókat,ha küldenél képeket a Kallioperől nagyon megköszönném.A Dora teraszát láttam a fotoalbumodba
így első látásra nagyon megfelelő,gondolom a szobák is klasszak.Köszi mégegyszer ha bármi eszedbe jut és megosztanád vele nagyon örülnék neki.
üdv

# 3566
Judith77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
351 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88184 Üzenet linkje2009-01-21 07:56:10 

Nei Porira és a közeli Leptokariara indítanak utat a Neoline/Kalandozás

travel www.kalandozastravel.hu

mi is velük megyünk szeptember 7-16-ig 23.900-ért Leptokariára.

Tavalyelőtt voltunk velük Nei Porin okt. 1-10-ig nagyon jó időnk volt,

kb. 18 óra alatt lent voltunk.

# 3567
Adrikanemeth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
301 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88239 Üzenet linkje2009-01-21 17:43:10 

Szia Kicsike! Férjemmel 2007-ben voltunk a Kalliope apartmanban és.......,szóval mi nagyon nem voltunk megelégedve. Bár mivel hihetetlenül olcsón mentünk/fejenként 40 valahány ezerért/, ezért nem is volt egy szavunk sem. Az ágyak annyira kényelmetlenek, kemények voltak, hogy csak akkor tudtam aludni, ha előtte jól "beouzoztam"!!!Szegény férjem, már minden létező dolgot ráterített az ágyra, hogy ne érezzem a kifeküdt matrac szúrós rugóit, de mindhiába!!! A konyhát pedig mikor megláttunk........,na úgy döntöttünk, hogy inkább nem főzünk!:)ha most bárki azt kérdezni, hogy mit vártunk, akkor csak annyit mint előtte már 4-szer.Hiszen az volt az ötödik görög utunk az Apollonnal. Remélem azért nem keserítettelek el, mert nem az volt a szándékom!icon_smile.gif És ettől függetlenül nagyon-nagyon jól éreztük magunkat. A tenger , a tavernák....szóval a szállást leszámítva minden úgy volt jó, ahogy volt! Üdv:Adri
# 3568
Kicsike
Aktív fórumos
Aktív fórumos
143 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88241 Üzenet linkje2009-01-21 18:06:26 

Szia Adrika.
Köszi az infót,de ma délután pontot tettem a dilemma végére,ugyanis befizettem az Apollon travelnál a Dora
apartmanba.Erről az apartmanról jókat olvastam,hallottam,ugyhogy így döntöttem,remélem jól.Egyébként
továbbra is szivesen várom mindenki véleményét,tapasztalatát.Előre is köszönöm.

# 3569
Adrikanemeth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
301 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88243 Üzenet linkje2009-01-21 18:48:45 

Szia Kicsike!Mi 5-ször voltunk az Apollonnal és szerintem nagyon korrektek!Idén azért nem velük megyünk, mert nem indítanak utat Neos Marmarasba. A férjemmel úgy voltunk, hogy mindenképpen valami nyüzsis helyre szeretnénk menni, és mivel az Apollonal már voltunk Paralián/2-szer:)/,Sartin,Asprovaltán, Nei Poriban , de nem találtunk más olcsó, nyüzsgő helyet így találtunk rá a Grand toursra. Szóval nagyon jó volt Nei Pori!Biztos vagyok benne, hogy jól fogjátok magatokat érezni!Jó apatmant választottatok!icon_smile.gifÜdv:Adri
# 3570
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88244 Üzenet linkje2009-01-21 18:53:35 

Sziasztok.
Mi már két év ugyanabban az apartmanházban szállunk meg. Ez a Fotini ház.
Dias Zeusznál 22 ezer ft Júliusban 1 fő/hétre.
http://www.diaszeustravel.hu/index.php?id=uticelok/neipori
DIAS ZEUS Travel
Mi megvoltunk elégedve vele.Tiszta,rendes csendes fenyőbútorokkal berendezett, a tengerhez is közeli apartmanház.
Mindeninek tudom ajánlani.
Katus

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 237 238 239 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu