#1016572009-05-26 21:16:44 Válasz a #101651. hsz-ra
Ha gondolog feleségül is elvehetlek,de Jox-nak nagyon is igaza volt mert ha nem vetted volna észre akkor Petros az most ment le Görögországba és ő írt nekünk....
Olvasni és olvasni!!!!
Olyan fórumozót keresek aki már volt görögben utánfutós /motorszállító/ szgk-val. Szeretnék infót kérni. Ha valaki jelentkezne kérem adjon tel. számot vagy e-mail elérést.
#1017722009-05-27 14:22:35 Válasz a #101757. hsz-ra
Én voltam kétszer utánfutóval, de annak van már pár éve. Ha friss dologgal kapcsolatos a kérdések, akkor nem tudok segíteni. Priviben is tudsz kérdezni, de lehet, hogy másokat is érdekel.
Nem hiszem el, hogy nem értitek a kérdést!
Nem az elhangzott infokra vagyok kíváncsi, hanem a következő időszakban hazaérkezők véleményére!
Úgy látom hiába írom le ezt többször is, csak a saját véleményeteket szajkózzátok.
Nem hiszem el, hogy nem értitek a kérdést!
Nem az elhangzott infokra vagyok kíváncsi, hanem a következő időszakban hazaérkezők véleményére!
Úgy látom hiába írom le ezt többször is, csak a saját véleményeteket szajkózzátok.
mielőtt elsírod magad hogy ma nem mindenki foglalkozik a Te kérdéseddel, felhívnám figyelmedet a 101246-os beírásra
Robi és kissas!
Nem hiszem el, hogy nem értitek, vagy nem akarjátok érteni a hozzászólásomat. Csupán a következő időszakban hazaérkezők (tehát május végén ill. később) beszámolóit várom. Amiket ideírtatok, természetesen elolvastam.
Elég a cinkelésből!
A hülyék a túlsó soron laknak!
Szerintem még mindig nem érted!
Én a következő, még le nem írt hozzászólásokat várom elutazásom előtt. Többek között a Tiedet is, mert előbb kintleszel mint én!
Türelem rózsát terem!
Aki hazaér és van kedve az biztos hogy fog írni nekünk pár szót vagy mondatot,de ha te itt kábálsz attól még nem fog elöbb ideérni az a pár mondat.
Üdv:Robi
Ne írd le 100x ugyanazt.Egyenlőre ez az egy van és más nincs.
Sajnos be kell érned ezzel.