Korfu szebb Zakynthosnál vagy Zakynthos szebb Korfunál? Segítsetek még választhatok a kettő között, mert nem foglaltuk le a szállást! Én még egyik helyen sem voltam a kettő közül. Köszönöm!
Egyszerű a képlet, kezdjétek Korfuval,majd folytassátok Lefkadával,Kefalóniával utána jöhet Zante...
A Jón-szigetek mind szépek Egyértelműen nem is lehet és nem is szabad őket rangsorolni... És a Paxikat még nem is említettem.
Szerintem menj el most Korfura, aztán legközelebb Zantéra. Majd utána eldöntheted melyik szebb. Én Korfura szavazok. Zantén egyszer jártam, Korfun meg kb 20x
Ízlések és pofonok különböznek, biztos ismered a mondást.
Szerintem ne várd, hogy más mondja meg, mit csinálj, mit válassz. Mégiscsak a te nyaralásod.
Ha esetleg mégis másokra, jelen esetben idegenekre hallgatsz, akik sem téged, sem az igényeidet nem ismerik, ne hibáztasd őket, ha valamiért csalódott leszel.
Én eddig 4x voltam Korfun, és én sem tudom megunni.
Szeretnék segítséget kérni azoktól akik mostanában jártak Korfun.. Tudna írni pár sort a mostani árakról, italokról, hőmérsékletről (levegő, víz), buszok milyen gyakran járnak ott? Ilyesmikről..
Valaki tud abban segíteni, hogy hol szállnak fel Korfun hidroplán gépek?
Valahol találtam korábban árakról, egyébb infókról egy linket, de már nem találom, és nem mentettem el:-(
Tud valaki bármit erről?
Kérlek segítsetek. Holnap utazom, és szeretnék képben lenni.
Hát igen ez volt az első tervem, csak miután megláttam valahol a hidroplán-t...
Aszem akkor ez a megoldás maradt.
Te voltál már idén, vagy csak most mész?
Mert a még az érdekelne, hogy Glyfada starnd tényleg koszos lett?éve volt am itt, akkor volt élet, és szép volt a szerpentines úton lefele. De ha most elhanyagolták, akkor nem megyek el