#1234282010-01-15 12:13:39 Válasz a #123425. hsz-ra
Szia Ági!!! Már sok szépet hallottam-olvastam rólad a különböző fórumokon, örülök, hogy itt vagy!
Nagyon köszönöm az előre felajánlott segítségedet, igénybe fogom venni. Annyira várom már az indulást!
Az Utazás kiállításon ott leszel a Grand standján?
Köszi Josza a biztatást! Ha nem is sikerül idén kijutnunk, nem keseredem el, mert akkor jövőre annál hosszabb időre tervezünk!! Legalábbis most így néz ki a dolog.
De azért veletek, a többiekkel együtt örülök, ha mentek és maradok lelkes hellasz olvasó!
Remélem csupa jó híreket kaptok már egészségfronton!? Nagyon szurkolok Nektek!!!
Szia Ági!!! Már sok szépet hallottam-olvastam rólad a különböző fórumokon, örülök, hogy itt vagy!
Nagyon köszönöm az előre felajánlott segítségedet, igénybe fogom venni. Annyira várom már az indulást!
Az Utazás kiállításon ott leszel a Grand standján?
Szia. Iden valoszinuleg nem leszek ott a kiallitason...en Toloban elek...nem kitelepitett, hanem inkabb kitelepult idegenvezeto vagyok
Igy a kerdeseidhez marad a forum...vagy privat uzenet, e-mail...vagy a jovo szombati hellaszos talalkozo.
Agi
Mi is csatlakoznánk a kis különítményhez Tolón. Május 29-től június 12-ig lennénk ott. Ma lefoglaltam és ki is fizettük. A változás a részünkről annyi, hogy autóval megyünk és nem busszal.
#1235832010-01-16 21:42:01 Válasz a #123580. hsz-ra
Halihó!
Minden résztvevőnek szeretettel gratulálok az első Görögországban tartandó "Hellasz" talákozó,mit találkozó konferencia alkalmából. "Toloi találkozó" néven kerül be a történelembe.
Kedves WhiteFrost!
Most aztán kiakadtunk!!!!.... Bearanyoztad ezzel a hírrel a késődélutánunkat. Várjuk a további jelentkezőket!
Évi Ti toloban hol szálltok meg?
Üdv Josza
Sziasztok!
Egyre jobban mosolygok. Vicces, hogy akik rendszeresen találkozunk, már hosszú ideje beszéltünk egy tolói közös nyaralásról, de soha nem szerveztük meg. Most meg véletlenül (?) mindeki egyszerre megy oda? Egy Megszervezetlen, mégis közös nyaralásra. Nagyon jó. Mi június 10-től tartózkodunk valahol a Peloponnészoszon, még nem tudom, hogy éppen Tolo közelében-e, de talán még mi is tudunk találkozni a csapat egy részével.
Josza, nektek külön nagyon örülök, hogy tudtok menni nyaralni, ez csak jót jelenthet!!!!
Hát ez valami remek , kis találkozó, nagy nevetések, hideg sörök, behűtött ouzo,mi már ott leszünk, és várunk benneteket. Úgy van ahogy mondod kedves Josza .
#1235902010-01-16 22:30:36 Válasz a #123587. hsz-ra
Hát ez már rosszul nem sikerülhet. Andi! Gyere egy kicsit hamarabb.
Álmomban sem hittem volna, hogy ilyen mesésen alakulnak a dolgok.
Fellendítjük az előszezont Tolon.
#1236082010-01-17 10:07:39 Válasz a #123593. hsz-ra
Akkor kérek majd képeket a szállásról, mert mi is oda megyünk, csak 3 hjónappal később. Mint már említettem, Lacinak csak az az időszak felel meg a munka miatt.
#1236442010-01-17 16:27:50 Válasz a #123615. hsz-ra
Andika!
Hiányozni fogsz, mint ahogy mindenki a társaságból, aki nem tud jönni!!! Nem lehetne átiratni a rep.jegyet? Más nem akar véletlenül jönni?
Nagyon örülök Timbáéknak, WhiteFrostéknak és AgniTolonak. Hihetetlenül jól indul ez a nyaralás. Úgy látszik mégis csak szeret minket Zeus.
Ősszel közös utazás...?