Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 376
Kijelentkezve--
-törölt nick 6508
Aktív fórumos
Aktív fórumos
211 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18455 Üzenet linkje2007-01-13 13:52:05 

Jókép! icon_smile.gif
# 377
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Mamin
Aktív fórumos
Aktív fórumos
136 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18649 Üzenet linkje2007-01-14 22:57:58 

Szia Fgaben!
Gyönyörûek ezek a képek! Biztosan megnézzük ezt a vidéket! Megint köszönöm az információkat. Lehetséges, hogy kérdezek majd a hosszú úttal kapcsolatosan. Hajókázni mi is szeretünk, s nagyon jól hangzik a teknõsbéka szigeti látogatás is. Az apai fejes nálunk is példaértékû, fõleg, hogy van egy 13 éves gyerkõc is, a kicsi mellett :) Meteoráknál már voltunk kétszer, s bár szívesen megyünk majd még, most a barátaink szeretnék látni, mindenképpen. Igen, biztosan okosabb szervezetten, fölfele a szerpentin nem kíméli az autókat. Egyébként mire közeledik az utazás idõpontja szeretném összegyûjteni az összes lehetséges , fontos látnivalót, azután próbálok szelektálni, mert ugye az egy hét nagyon rövid.
Most böngészem a vonatkozó fórumokat, weboldalakat, de szavadon foglak, s kérdezek is majd!
Ha esetleg téged érdekel valami Santorinivel, Krétával, Stavros-szal kapcsolatban, én is szívesen válaszolok!
Üdv,
Mamin

# 378
Jgyurics
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18710 Üzenet linkje2007-01-15 19:56:12 

Kedves Zsokri!

Mi 2006.augusztusában voltunk Sartin az Apollon Apartmanban. Mindenkinek csak ajánlani tudom, szuper hely! A tulaj egész elfogadhatóan beszél németül, mi így mindent meg tudtunk vele beszélni. Érkezésünkkor még nem volt kész a szobánk, míg elkészült kaptunk tõle ajándék frappét és felküldött minket a tetõteraszra. Onnan szép kilátás volt és nagyon jól esett pihenni az árnyékban a 20 órás busz út után. Amúgy az Apollon Travellel mentünk és nagyon elégedettek voltunk velük! A helyi idegenvezetõk is barátságosak, rendesek voltunk, Vilivel és Leóval többször beszélgettünk is a hét folyamán. Ha kérdésed van, szívesen válaszolok.

# 379
Jgyurics
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18711 Üzenet linkje2007-01-15 19:57:13 

bocs, elírtam, Leóék voltak rendesek icon_smile.gif
# 380
KMárti
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18766 Üzenet linkje2007-01-16 23:07:33 

Sziasztok!!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.A baráti társasággal mennénk nyaralni(20 évesek vunk)olyan helyet keresünk,ahol pezsgõ élet van nem csak nappal hanem éjszaka is!az utazásunk fõ mozgatórugója a bulizás és strandolás.tudnátok vmi jó kis helyet ajánlani?mi Paraliára gondoltunk,de jött egy ötlet,h esetles Sarti.szerintetek melyikkel járnánk jobban?
a választ elõreis köszönöm!

# 381
Ani10
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18786 Üzenet linkje2007-01-17 13:23:55  apartmanok

Sziasztok, mi is Sartira készülünk, a választáshoz kellene egy kis segítség. Akinek van belsõ képe és véleménye a következõ apartmanokról, kérem küldje el a baranyai.aniko@freemail.hu címre.
Apostolos, Michalis, Ilias
Elõre is köszi

# 382
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18805 Üzenet linkje2007-01-17 17:13:00 

kMárti írta:
!az utazásunk fõ mozgatórugója a bulizás és strandolás.

Nos én voltam már mindkét helyen. Nekem Sarti jött be egyértelmûen, de a ti terveiteknek inkább Parália felel meg. Szerintem.

# 383
Jenike
Aktív fórumos
Aktív fórumos
215 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18808 Üzenet linkje2007-01-17 17:34:24 

Szerintem is Paralia a megfelelõ hely számotokra

jenike

# 384
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18862 Üzenet linkje2007-01-18 07:15:04 

Szia kMárti!
Ahogy Rebeka is írta, nektek Paralia a jobb. Mi most voltunk, 18 napot, és az egész város nyüzsgõt napi 22 órában. Sarti is nagyon szép, de sokkal nyugisabb.

# 385
Ani10
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18873 Üzenet linkje2007-01-18 09:38:37  kedves Szatler

Láttam, hogy a villa Mariaban voltál, tudnál nekem kelsõ képeket küldeni a szobáról, fürdõrõl, konyháról és esetleg infot a felszereltségrõl, árról, véleményt a baranyai.aniko@freemail.hu címre, vagy bárki aki ismeri ezt a villát. Nagyon köszönöm.
# 386
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18884 Üzenet linkje2007-01-18 11:52:11  Re: kedves Szatler

ani10 írta:
Láttam, hogy a villa Mariaban voltál, tudnál nekem kelsõ képeket küldeni a szobáról, fürdõrõl, konyháról és esetleg infot a felszereltségrõl, árról, véleményt a baranyai.aniko@freemail.hu címre, vagy bárki aki ismeri ezt a villát. Nagyon köszönöm.

Sajnos akkor még nem volt digitális gépem, így nem tudok küldeni képet. Az ó faluban van, a tenger itt gyorsan mélyülõ. A szoba és a konyha egy légtérben volt (3 személyes), de nagyon tágas kb.20-23 négyzetméteres. Az erkély is tágas. A fürdõ is tágas, zuhanyzós szerintem nagyon szép. A konyhában egy kétlapos villanytûzhely van, ami szerintem elég is. A mi szobánk oldal volt és az utcára nyílt, egy kicsit beljebb, mint a többi, így nem volt túl zajos. Viszont nem láttuk a tengert. Aki velünk szemben volt (2 személyes), az viszont látta. Ha sikerül pár képet be szkennelni, küldõk.

# 387
KMárti
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19127 Üzenet linkje2007-01-21 21:32:22 

Sziasztok!
Köszönöm a segítséget!akkor irány Parália! icon_biggrin.gif
mivel most megyünk elõször külföldre biztos lesz még kérdésem!pl.az utazással kapcsolatban,ugyanis repülõvel tervezzük(thesszalonikitõl pedig busz)ha van vkinek bármiféle tapasztalata ezzel kapcs.ban az légyszi írja meg!
ha tudnátok ajánlani megbízható utazási irodát/irodákat azt is megköszöném!!!

# 388
BOBOLYA
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20448 Üzenet linkje2007-02-15 10:48:00 

Kedves Andrea! Mi is Stamatis-ba foglaltunk , váltani fogunk benneteket, mi júli 7-tõl 21-ig leszünk, 4 fõ az emeleti ap-ban. Biztosan találkozunk. A mi ismertetõnk valószinûleg egy szörf lesz. Én is a csendessége miatt válalsztottam ezt. Kaptam képeket egy másik fórumon lévõ lánytól, elküldhetem, ha érdekel. Még új vagyott itt a fórumban, nem tudom hogy megy itt a feltöltés, lehet hogy a mailodra jobban át tudom küldeni, ha gondolod, írjál. Üdv.
# 389
Luby
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20522 Üzenet linkje2007-02-17 13:47:34 

Az lep meg legjobban, hogy egy szó sem esik Sarti egyik legextrémebb nevezetességérõl, a Georgi- bárjáról. A motorkölcsönzõ mögött van, külsõre mesterségesen lepukkadt design, jó árak, közvetlenség, tánc.
A furcsa fazonú "fõnök" minden este többször is szaxizik, (jól) mutatós lányok tanítanak autentikus macedon és görög táncokat. Mindenki mindenkivel barátkozik,- velünk az történt, hogy iszonyatos izmokkal rendelkezõ német súlyemelõlányokkal táncoltunk. (legalább a barátnõink nem lettek féltékenyek..) Ha ott jártok, feltétlen töltsetek el ott egy estét,
tízre már érdemes odamenni. Luby

# 390
Dijuska
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
164 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20534 Üzenet linkje2007-02-17 21:06:41 

Szia Miskolciutas! Na akkor itt is válaszolok, mert nem tudom, megkapod-e a másikat, kicsit fagyogattam...
Semmi különös megfontolás, vagy koncepció nincs, arra gondoltunk, hogy nem akarunk FP-t, csak reggelit elõre elintézni, a többi kaját meg majd "összevadásszuk"icon_surprised.gif) A Dias Zeusnál lehet úgy, hogy vagy reggeli, vagy vacsora vagy FP. És hát mi az elsõ mellett döntöttünk. Van ezzel vmi gond?

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 25 26 27 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu