Szia Sumi!
Eddig nem az Apollont néztétek? Apollon után a Dias Zeus ,hát klasszisokkal rosszabb,főleg a buszos utaztatása,fél északi részen körbeviszik,voltak júniusban ismerőseink,Stavroson,de visszafele Paraliára és Sartira is bementek.A Stavros Beachre sok jót nem hallottam,a Rendina is jó régi épület,már 20 éve is állt.Apollonnál sehova sincs már hely 7-re? Tavaly mi pont így voltunk,igaz júni elején kerestem a második utunkra az évben helyet,Sarti lett volna a fő célpont,de arra a péntekre már sehova se volt hely csak stavros,és ezért fizettem be,mert mentem volna.Nézz rá az Ibuszra,ők is korrektek,Zeust hanyagolnám,olvass vissza visszaérkezők mit írtak.Nanakost is ismerjük ő a feje a cégnek,kint él Stavroson,lehúzós az egész.Apollon Travel Thassos is pénteki..
Hát nem nyugtattál meg.........
Az a baj hogy máshol semmi hely ebben az időpontban,pedig nagyon fázok a Diastól,még úgyis hogy már kétszer voltam velük..
Szia Sumi73!
Mi most jöttünk haza Stavrosról. A Zeussal voltunk kint 11 napot, a Stratos apartmanhotelben /ajánlani tudom, új, tiszta, karbantartott, kényelmes, kilátás a tengerre--Pancsikának az előzőekben már leírtam mindent/.
Semmi gond nincs velük, Renáta a kinti idegenvezetőjük is nagyon segítőkész. A buszos utakat nem tudom kommentelni, mert mi autóval voltunk.
Szia Sumi!
Elvileg az Apollonnál Aug.7-re van Stavros/Alexandros Palace 50 ezer busszal,és Sarti/Anna ház ami jó helyen van,és jó ház.Gyakorlatilag lehet hoyg már mostanra nincs meg az 1-1 szoba,az Apollon honlapján láttam.Buszost kerestetek egyébként? AZ Ibusznák Korfu/Kefalónia/Zakynthos is 50 ezer/fő plusz kompdíj és klasszisokkal jobb helyek mint Stavros.Ha már lefoglaltátok,akkor mindegy,de az apollon klasszisokkal jobb mint a Dias,az ő i.vezetőjük több éve kint élő perfekt görög,a Diasé egy pár hónapja kint lévő ,tavaly Attila is jó helyila egy fiatal srác volt náluk.Toló is jó hely,csak plusz kb.5 óra utazás,de megéri,és hétfői turnus,oda is lenne hely az Apollonnál.
Sziasztok! Nagyon köszönök minden információt. Nagyon várjuk már. Mi 15 éve voltunk a Kasszandra félszigeten. Csodás emlékeink vannak, és most már biztos vagyok benne hogy Stavros is nagyon fog tetszeni. Azt szeretném még tudni hogy robogót is lehet bérelni, és kb mennyiért? Mert inkább az autó bérlésről lehet olvasni. Köszönöm
Kedves Rep! Mikor és hol lehet kérni hogy melyik szobát szeretnénk? Mi hárman megyünk, a medencére néző szobák hány ágyasak?
Köszönöm az eddigi sok hasznos infót!
Zizitopi!
A 206A 3 ágyas,mi 3-szor abba voltunk,már a foglaláskor ráírattam a szerződésre,de Vasilisre is dobtam sms-t,ő persze mindig azt írta,hogy az iroda intézi,de mindig megkaptuk.Ez a szoba medencére néz középső szint,látod a képen csak 2 szoba van a 206 A,és 206B,ezek nekem a legjobb szobák,hívd föl az Apollont,vagy ha Bpesti vagy és személyesen veszed át a vouchert 1 héttel az indulás előtt,próbáld meg az irodánál közvetlen.Ha 2 hetes utasok lesznek,akkor biztos nem veszik ki őket a második hetükre,mi Sarti/Klio háznál voltunk így idén.A 2-es szobát kértük,de az 1-est kaptuk,mert a kért szobába még maradtak a régi utasok, és nem rakták ki őket miattunk a második hetükre,persze itt nem volt mit tenni.itt csak 2 szobája van összesen az Apollonnak.Vasilis jó fej,a medence tuti jó,és este lehet nézelődni,míg a hátsó szobák a gazt látják.A földszintikbe meg a macskák napoztak,és a szerintem a jó 2 szoba alatt ellenben, földszinti nem olyan jó,mert egy szinten van a medencével,belátnak,nincs meg az intim szféra.Be tudod azonosítani a prosis képen,hogy melyik szobákról beszélek.
Sziasztok! Sajna hiåba van a honlapokon fent mår nincs hely 7-è re az alexandrosban.
Ugyhogy ma befizettem a diasnāl a rendina hotelbe van bennem para nem mondom de
remēlem minden frankò lessz...
Sziasztok!
Stavroson a STRATOS apartmanról van e valakinek bővebb infója?
Sajnos sehol sem találok róla véleményt. Azt látom hogy nemrég épült, tehát nagyon lelakva nem lehet, de hogy milyen felszereltségű, mekkorák a szobák stb, arról semmi infó. Pl van e szúnyogháló, konyha mennyire felszerelt.
Egyénileg megyünk egy hét múlva, Dias Zeus-nál foglaltunk. Tudom, 99%-ban csak rossz vélemény van az irodáról és az idegenvezetőikről, de mivel sem a buszt sem az idegenvezetőt nem vesszük igénybe, talán a szállással nem lesz gond.
Azaz, máris volt egy apróság, rögtön a foglalás után. Azt hirdeti az iroda, hogy ebben az apartmanban a plusz egy gyerek ingyenes és egy háromágyas szobában leszünk elszállásolva, kétágyas szoba áráért. A visszaigazoláson már 2 ágyas szoba szerepel pótággyal. Remélem, csak papíron!
Igen, de azon felül, hogy kényelmes, szép, tiszta, igazából nem találtam mást 2013-ig visszamenőleg.
Tehát még mindig jól jönne néhány konkrét infó a felszereltséget illetően... Illetve, ha tényleg 2 ágyasba tesznek minket a gyerekkel, akkor mennyire lesz zsúfolt a szoba.
Köszönöm!
Olahgyuri azért igen részletesen leírta 2015-ben... - bár kétségtelen, hogy azt nem mérte meg, hány m2 a szoba...
(Egyébként meg veled is azt történik, mint sok nyaralóval - előre pörgeted magad a kétágyason, ami lehet, nem is igaz, csak egyszerűen a foglalási rendszer így nyomtatja ki neked a papírra. Inkább arról olvasgass, mit fogtok csinálni a nyaralás alatt, a szoba meg ott kiderül - bár vsz. már te is előre elkönyvelted, hogy az iroda és az id. vez. rossz, gonosz, így biztosan csak rosszul járhatsz. )
Olvastam Olahgyuri írását, persze. Az idegenvezetőt nem én könyveltem el, hanem a neten olvasott véleményekből szűrtem le, ez nem is izgat annyira, de azt hiszem ezt a legelején már leírtam, szóval tök mindegy.
A kétágyas sztorinak meg van előzménye, nem alaptalanul pörgök. Parálián jártunk úgy hogy a 3 ágyasnak hirdetett apartman annyira szűk volt, hogy az egyik ágyon átmászva lehetett a fürdőbe bejutni, páraelszívó nem volt csak egy kis leszúnyoghálózott cső, amin inkább a többi szobából jött át a szag, nah az egy rémálom volt. Bár sokat nem tartózkodik az ember a szobában (mondjuk, kisgyerekkel ez azért másképp van).
Szóval én inkább hasonló dolgok miatt lennék kíváncsi az apartmanra. Ha nyertem volna az utat, akkor nem foglalkoznék vele, de mivel saját magam fizetem, csak megnézem, hogy mire is adom ki a pénzt. Akkor kifizettem volna egy Roulett vagy Stavros random apartmant és akkor tényleg nem érdekelne.
De azért köszönöm.
Szia Cápafagyi! Mi is a stratosba megyünk a zeuszdiasszal két szoba/két fő. Mi két külön ágyast kértünk és úgy igazolták vissza hogy 2+1 ágyas szoba, ami annyit takar hogy egy francia ágy és egy szimpla ágy. Az ügyintéző csajszi mondta hogy ebben az apartmanban ilyen a kétszobás, hogy lényegében az egyik ágy francia ágy a másik meg egy szimpla. A képek alapján elég tágasnak tűnt a szoba. Megértem az aggályod, mi is voltunk már összezsúfolva kis szobában, de sztem ez nem az a kategória. Oláhgyuri ezeket írta, de lehet már olvastad:
"Mi egy 4 ágyas stúdióban vagyunk a földszinten, jó a fürdőszoba/ zuhanyzó/ és mindig van meleg víz. Folyékony szappant, wc papírt, törölközőt, mosogatószert hozzatok magatokkal és szúnyogriasztót is!!! Lcd tv a falon fésülködő tükör kis asztallal+ egy nem túl nagy szekrény, négy kis és nagy tányér, 4 bögre, 4 kés, kis és nagy kanál van+ egy nagy kés. Továbbá egy serpenyő, egy lábas és egy kávékiöntő van még. A hűtőben van fagyasztó rész is+ egy tojás tartó. Van egy elszívó és egy kétlapos villanyfőző/ kis és nagy lap/. Világítás és konnektor van bőven még az erkélyen is. Az erkélyen van még egy szárító, egy asztal 4 székkel. "
Mi most pénteken indulunk...szóval szombaton ha lesz wifi már többet is tudok mondani.