#1263312010-02-18 19:42:40 Válasz a #126306. hsz-ra
Sancho!
A Mythos szerintem mindenkinek bejön de abból nem lehet annyit spajzolni, viszont azt a mazsolabort még nem kóstoltam. Nem igazán szeretem a borokat de nyáron megízlelem.
Sziasztok!
Én mázlista vagyok! Teljesen független a fórumtól, délután takarítottam és átpakoltam a szekrényeket....és mit találtam? Na mit? Egy zsugor mythost!!!
Úgy elrejtettem, hogy el is felejtettem, hogy még van....
Egészségetekre!
Kedves T.Márta! Ha nem ittál még mazsolabort, sürgősen pótold! Nagyon különleges, édes nedü. Csak vigyázni kell vele, mert könnyen megárthat, igyanis itatja magát. 5 eruó körül van egy üveggel (azt hiszem 7 dl). Egészségedre!
A mazsolabort meg kell kóstolnod! Nagyon édes és nagyon finom...
Szinte itatja magát. Én kinn is vettem a nyaralás idejére és bizony néhány üveggel elfogyott Itthon pedig egyértelműen az volt a favorit
Szinte likőrszerű. Úgyhogy ki ne hagyd nyáron
Én kb 3 éve Nei Porin ittam Red Mythost, de sajnos azóta nem láttam. A fotóalbumomban van róla kép, de volt sok hely ahol nem is hallottak róla. Azóta én sem leltem rá sehol. Tavaj Asprovaltáról árugrottunk Vrasnára és ott az egyik tavernában nem volt sima Mythos sem Valamilyen Alfa nevű sört ajánlottak, de megmondom őszintén nekem nem ízlett... A Mythoshoz semmi nem ér fel
Az egyik tavernában egy külföldi pár asszem Heineckent rendelt de mikor látták milyen élvezettel isszuk a Mythost kérdezősködtek róla tőlünk és ők is azt rendeltek Nem győzték dícsérni
#1263662010-02-18 23:30:28 Válasz a #126357. hsz-ra
Vaesz!
Akkor majd megpróbálok idén jobban körülnézni és kérdezősködni, mert tényleg sehol nem láttam. Nei Poriban is mi vettük meg az utolsó üvegeket, azt is egy eldugott polc alól szedegették ki nekünk...
#1263712010-02-19 08:29:45 Válasz a #126302. hsz-ra
Sancho!
Tudod, azt hiszem mi teljesen rokonlelkek vagyunk igy ismeretlenül is. Ugyanis én tökéletesen ugyanigy gondolkodom ezekről a dolgokról. Sajnálom az olyanokat, akik csak a gondokat veszik észre. Egyébként nekem legalább 3x kihangsúlyozták az irodánál, hogy NAGYON kicsi a stúdió. Nekik is elmondtam, hogy ez minket egyáltalán nem érdekel, tiszta legyen és kész. Egymás nyakában is elalszunk. Erre futja és ennyi. Szóval nem hiszem hogy bármi is ki tudna borítani.
Én eddig csak az Ouzo-ig, meg Mazsolaborig jutottam, pedig már kétszer voltunk Görögben. Na de majd idén.....
Mythos sörről eddig nem is hallottam. Mindenféleképpen benne lesz a kipróbálandók listájában
A Mazsolabor annyira nem jött be...nekem túl édes. Viszont lehet, nem itthon kellett volna megkóstolni, hanem még kint.
Ja...egyébként amikor először mentünk ki, akkor az indulás napján megfáztam. Végig az úton alig aludtam, ráadásul óránként vettem be egy-egy kanál Echinacia cseppet. Mikor kiértünk, megkérdeztem az idegenvezetőtől, hogy mit ajánl. Azt a választ kaptam, hogy "Természetesen OUZO-t." Megfogadtam a tanácsát, és 2 nap múlva elmúlt a köhögés Úgyhogy azóta is, ha köhögök, OUZO-t iszok. Teljesen jó
(gyk.: egyébként ugyanúgy ánizs kivonat, mint itthon a Terpinhidrátnak nevezett kanalas gyógyszer....íze is hasonló)