Sziasztok,
Ezeket a képeket múlt héten szombaton fényképeztük Prevelin, a füdéstől csak az tartott vissza minket, hogy nem volt nálunk törülköző és csak úgy megszáradni a levegőn azért kicsit hideg lett volna.
Itt válaszolok, mert Stalis ide tartozik. Én nem nyaraltam itt és lehet, hogy tényleg nyugis és szép hely. Nekem csak azért vannak fenntartásaim vele szemben, mert közvetlen Mália mellett van, szinte egybeépült már vele.
Azt hiszem Antero jár Stalisba nyaralni, Ő biztos tud felvilágosítást adni.
Hogy segítsek, mi 2 hétig voltunk Stalisban/Stalida/ és semmi rosszat nem írhatok.Malida az nem messze van tőle,nyüzsgős hely ahová a látottak és a hallotak alapján én nem mennék.Sokszor keresztűl mentünk rajta kocsival,de eszméletlen nyüzsgés szinte tumultus volt az utakon is.Körül is néztünk egy vagy két alkalommal,de elég is volt. Stalis-szal semmi gond,nekünk tetszett.Persze kérdés ott is,hogy hová kerűl az illető.Ott is van nyüzsgisebb hely.Igaz mi itt is állandóan úton voltunk,sokat nem tartózkodtunk otthon,de ajánlom ezt a helyet.
Ui.Máliának nevezik igazán,csak nekem összecsengett a kettő így,hogy Stalida és Málida.Mára szerintem már egy helynek lehet tekinteni, mert egymásba nőt a két település.Antero vágja ezt a témát,mert ő Stalisba járt többször.
Én is írok ide is, mert az előbb a Korfu topikban válaszoltam.
Stalisz ( vagy Stalida ) és Mália ma már teljesen egybeépült.
Mi nyaraltunk itt. Semmim probléma nem volt vele. Antero megerősítést kérek !!!
Én is írok ide is, mert az előbb a Korfu topikban válaszoltam.
Stalisz ( vagy Stalida ) és Mália ma már teljesen egybeépült.
Mi nyaraltunk itt. Semmim probléma nem volt vele. Antero megerősítést kérek !!!
Így igaz , egybeépült , de azonnal érzi az ember mikor is ért át Maliaba !!!!
Kyra !
Stalisba nyugodtan menj , rendben van a hely ; ill. kérdezz nyugodtan
akár PM-en is .