Bocsi, de szeretek mindig tutira menni... Én már csak ilyen vagyok.. Nem a szigettől félek, hiszen jártam már két szigeten.. A képeket is infókat nézve nagyon szép Kefalónia.. Inkább kicsit más miatt vagyok kicsit bizonytalan..
Sellőlányok jól jönnek majd.. De azért viszek magammal egy selllőlányt.. Igaz Ő sem tud úszni, úgy hogy kell majd küldeni sellőfiúkat is..
Lenne egy kérdésem? Kefalónia drága sziget?? Mert ugye ott forgatták a Corelli filmet.. Ez miatt hallom pár helyről, h drága ez miatt.. Igaz ez?)) Mert én kétlem,hogy ez miatt olyan nagyon drága lenne a sziget..
Üdv! Augusztus végi nyaralásunk okán regisztráltam és épp a Kefalonia topik miatt. Olvasgatom a fórumot, de valószínűleg kérdezni is fogok alkalomadtán. Előre is köszönöm a segítő válaszokat.
Sziasztok! Idén végre sikerül kimozdulnom Magyarországról és első úticélnak Kefalóniát választottuk. Rengeteget olvasok itt a fórumban és egyre jobban várom, biztos vagyok benne, hogy rengeteg élménnyel és fényképpel fogok gazdagodni. Nah és ahogy ismerem magamat, nem jövök vissza souvenirek nélkül sem. Érdekelne, hogy lehet-e kinn vásárolni plüss szamarakat, (ha igen, akkor milyen árban?) mert az utazási iroda egyik polcán láttam. Nagyon megtetszett és gondolom onnan szerezték ők is. Akinek van erről több információja, esetleg fotója, azt szívesen venném! Köszönöm
#1785932012-01-21 13:38:53 Válasz a #178249. hsz-ra
Szia!
Ha drágább is, akkor nem a film miatt.
Minden sziget valamivel drágább, mint az anyaország, ezt tudomásul kell venni.
De nem számottevő szerintem, ahhoz, hogy a sziget szépségét kihagyd!
Csak bátran gondolkozz benne, bár látom, már be is foglaltad.))
Remélem idén nem egyedül mész, mit Korfura?! Ezt az élményt muszáj megosztani valakivel!
Akkor jó meg is nyugodtam.. Én is erre tippeltem volna, hogy nem drágább annyival a film miatt..
Igen tudom a sziget mindig drágább mint az anyaország Bár vannak területek az anyaországban is amik drágábbak..))
Jól láttad már le is foglaltam.. Gondoltam ez a sziget nagyon szép és ezt látni kell..)) A programok nagyon csalogatóak voltak..
Nézd csak, hogy emlékszel rám.. Tudod mi volt anno Korfun:D Persze ezek az élmények párosan a legszebbek!
Idén már nem egyedül megyek:) Jön velem a barátnőm is:))) Persze erről egyenlőre Ő még semmit sem tud.. Szülinapi meglepetés lesz neki. Attól meg nem félek, hogy nem fog neki tetszeni a sziget:))
Most olvastam, hogy 2677 képet készítettetek... Nem semmi.. Én is nagy fotós vagyok..))) De ennyi mindent lefényképezni..) Még a végén az 5 gb hely is kevés lesz.. Jól fel kell készüljek:)))
#1786222012-01-22 11:27:21 Válasz a #178618. hsz-ra
Igen, nagyon sok képet készítettünk, igaz, előnyünkre vált, hogy 2 hetet voltunk a szigeten.
De akár 1 hét is fog adni annyi élményt és fotózási lehetőséget, hogy nem győződ tárolni. Marcsi segíteni fog, mert a Hermes aulájában volt egy közös számítógép, ha most nyitsz egy webes fotóalbumot, oda percek alatt fel tudod majd tölteni, aztán itthon válogathatsz, de így mindig lesz szabad memóriakártyád.
Örülök, hogy most már nem egyedül mész.
Ez a sziget annyira csodás, hogy nem szabad egyedül menni, mert az örömöt, élményeket még ott, akkor meg kell osztani.
Biztosan örülni fog egy ilyen lehetőségnek, szüli napi ajándékként meg főleg.
Hoppá... Ebben az esetben nem is meglepő a sok kép.. Mindenre volt idő.. Én szerintem ennyit nem fogok csinálni az 1 hét alatt.. Bár tavaly Zakyn sikerült kb 1300 képet készítenem..
Meghiszem azt.. Meg is akarok mindent örökíteni.. Legyen sok szép emlék.. Mert ki tudja legközelebb mikor lesz ilyenre lehetőségem..
Olvasgattam a Grand oldalán a hozzászólásait.. Jó fej csajszinak tűnik:D Segítőkész.. Sőt még azt is tudom, h az a szoba amit lefoglaltam közvetlenül az övé felett van..
Ahogyan látom Te is a Grand irodával utaztál..
Köszi a tippet.. Még az is lehet, hogy így lesz:D
Ennyire szép a sziget??? Nagyon sokan dicsérik.. Ezek szerint szebb mint Zaky... Mert abban a szigetben kicsit csalódtam.. Remélhetőleg Kefalóniában nem fogok..
Persze az élmények is párosban szépek:)
Én is remélem:) Eléggé nehéz titkolni előtte.. Beavatnám a titokba:) És szépen lassan lehetne szervezni mindent:)) Hamarosan ez is eljön
Tényleg mi ez a csacsi őrület Kefalóniával kapcsolatban? Sok helyen olvastam sok embernél aki meg van lőve ezzel? Az a nemzeti állata a szigetnek? Nem kinevetni a kérdés miatt ám..