Köszönöm szépen! Hát én hárommal vagyok több mint a lányod!
Írt az Alfa, hogy kellene utalni 30 euró elõleget, adjuk meg a kártyaszámot. Nem tudom ilyenkor hogy veszik le a pénzt? Hááát lehet, hogy nem utalunk, még nem tudom.
Ezt a három hetet már kézen állva is...Amúgy Laganas környékén hova mentek?Ja és melyik irodával?Az angoloktól meg nem kell félni ha van párod,ezeknek az éjjeli óbégatásaikat,állandó nyüzsgésüket,részegségüket és néha pofátlanságukat nehéz türni.Az önbíráskodást meg nagy számuk miatt nem érdemes elkezdeni.Ha kocsit béreltek olvasom, akkor meg az ember úgy is egész nap máshol kavirnyászik a szigeten és keres magának egy jó kis helyet és oda visszajárhat. Na szóval jó pihenést,ha megjöttök irhatsz egy -két fontosabb dolgot!
No ez az amit szerintem ne tegyél meg!!Semmi kártyaszámot meg ne adj.!! Ez már valahol sántít.Ne akard hogy a kártyádról eltünjön a pénzed.Meglehet rendelni internetten ,de ott fizetsz.Meg különben amikor kimentek akkor is ezer a lehetõségek száma a bérlésre.Ez az én és kollegám véleménye.
No ez az amit szerintem ne tegyél meg!!Semmi kártyaszámot meg ne adj.!! Ez már valahol sántít.Ne akard hogy a kártyádról eltünjön a pénzed.Meglehet rendelni internetten ,de ott fizetsz.Meg különben amikor kimentek akkor is ezer a lehetõségek száma a bérlésre.Ez az én és kollegám véleménye./Kártyaszámhoz kód is kell ezek nagymahinátorok/
Köszi Atosz!Mi a központtól 1500méterre leszünk,állítólag itt csendesebb rész van,remélem Engem nem zavar a sok bulizós ember,éveken át Paralián nyaralok Csak nem szeretem ha szemtelen,bunkók,meg belekötnek esetleg az emberbe.stb.De csak nem lesz iylen incidens:)Szetem ha nyüzsi van,de éjjel aludni is szeretk,sóval remélem így pont jó lesz!Egyébként a Grand Tourssal megyünk!
Jajj még egy vizsgát kell túlélni és utánna már csak a nyaralás!!!!!!
Ezt beszéltük a férjemmel is. Inkább majd a helyszínen bérlünk. Számokat senkinek nem adok meg. Valaki ajánlotta még a Margaris kölcsönzõt, majd azt is megnézzük. Autó nélkül csak nem maradunk.
Jajj és arról tudtok vmit,hogy Agios Sostis szigetére tényleg van belépõ?Mert én a Kristin beszámolójából ezt vettem ki!Vagy az csak a bárba belépõ vagy az egész szigetre úgy mehetek csak?
Még egy kérdés a Navaggios kiránduláson is megnézzük a kék barlangokat,az mivel másabb mint amikor csak a kaikis kirándulásra megyek?Mármint látványban,mert azt tudom,hogy a barlangosnál van ebéd is a hajón.
Na ezt elég zagyván leírtam,de remélem vki tud válaszolni
Látom a Grand Tourssal mentek nyaralni!
Azt szeretném megkérdezni, hogy melyik apartmanban vagy hotelben lesz a szállásotok?
Mert mi is velük megyünk. A Fours Season apartmanban leszünk aug. 18-25-ig.
Olyan vagy, mint a villám: köszönjük a nagyon részletes, tartalmas beszámolót: rengeteg hasznos információt hoztál!
Egyébként nagyjából hasonlóra számítottam, nagy meglepetés nem ért: a természet miatt érdemes odamenni egyszer az életben mindenképpen. Az angolok meg... hát nagy az Isten állatkertje, szerencse, hogy nem Laganasban van a szállásunk.
A tekis hely nagyon jó tipp: mi Laganasban fogunk lakni, így lehet, hogy minden reggel megnézzük a tekit! Már ha augusztusban ott lesz még...
Összességében azért nagyon tartalmas nyaralás volt: azért biztos nem sajnálod, hogy ide utaztatok!
Mostmár majd a fotóidat is nagyon várjuk, csak gyõzd kiválogatni abból a rengetegbõl, amit említettél, hogy csináltatok!
A kalandtúrához pedig gratulálok: real survivors! Nekem is tele lett volna a pelus!
Kérdésinkkel pedig majd jó sokat bombázunk, bár szertintem szinte majdnem mindent megválaszoltál nagyon szuperül!
Impozáns,részletes beszámolódat Zantéról olvastam.Lényeges dolgokat megtudhattunk.Remélem aug.elejéig ez nem fog negatívan megváltozni.
No meg az idõjás sem fog kitolni velünk,mert manapság a klímaváltozás ugyi felboríthat mindent.Sielni meg tudok...Mégegyszer köszi!
Örülök ha segített a beszámolóm.Ha kérdés van szívesen válaszolok.
Nem bántam meg ezt a nyaralást.Bár nem ez a legszebb hely ahol jártam Görögországban,de itt is nagyon sok szép dolgot láttam
Az a helyzet,hogy mint minden ez is relatív,mit mihez viszonyítunk és ez is teljesen szubjektív.Elég sok szigetet bejártunk nejemmel,de szubjektíve Korfu v.Kefalónia szépségét ideáig nem verte semmi, azokkal az emlékképekkel valószinûleg nem fog vetekedni az elkövetkezendõ Zante sem.De kiváncsiak vagyunk és remélünk.hogy ott is lesznek majd olyan emlékek,látnivalók amik majd mégis emlékezetessé teszik a Zakyntoszi nyaralást.Persze pozitív értelemben.Minndenkinek van egy ideája...meg flúgja.