Én már meg is néztem, mindkettőt, és gratulálok hozzá Ettának
Jó kis kedvcsináló nekem aki most kezdek ismerkedni alaposabban ezzel a szigettel
Az autó bérleti díját viszont sokallom..., bár július
A véletlenül nekem küldött privi, úgy fest, hogy épp kapóra jön nekem, mert egyre valószínűbb, hogy idén Kefalónia lesz soron
Még nem teljesen biztos, de már "barátkozom a gondolattal"
Sok-sok olvasnivalóm van még, de lehet, hogy majd lennének kérdéseim, amiben számítanék rád, meg a többiekre is, akik már bejárták a szigetet
Melus! Köszönöm a gratulációt,és örülök,ha beválnak kedvcsinálóként!
Miskolciutas! Már az indulás előtt gondoltam rá,hogy készíteni fogok beszámolót, és megosztok néhány képet is főként a jövőben Kefalóniára utazók kedvéért, mert tavaly nekem is sokat segített, és a várakozásomat csak fokozta a sok hasznos dolog, amit itt olvastam a fórumon. Most jutottam csak el a megvalósításig,de ezentúl igyekszem aktivizálni magam fórumozóként, és ha tudok, válaszolni a Kefalóniára utazók kérdéseire!
#1790302012-02-01 20:40:41 Válasz a #179022. hsz-ra
Látom ez a napallergia mindenkit megtalál(t)?
Mi aztán elég sokat napozunk, de Kefalonián a nap, a naptej (amit máskor nem használunk) és a só egyvelegére szerintem rátett az erős sugárzás.
Lányom bőrét is kiütötte.
Doki bácsi hogy örülhetett, magyar lányokat szépségét közelről is szemügyre vehette.
El is olvastam a beszámolót és megnéztem a képeket!
Gratulálok Etta.. A képeid isteniek a beszámolóban minden benne volt aminek benne kellett lennie.. Egyre jobban az az érzésem, hogy nagyon jó választás volt Kefalónia szigete...
Sok jó kis programban lesz részünk párommal:))
Autó bérlés kicsit drága volt.. Amin megakadt még a szemem az a koktél ára volt.. 7 euró nagyon sok érte... Én tavaly 5 euróért ittam Zakyn.. Ennél nem is nagyon volt drágább... Csak ami különleges volt..
Nézd csak kit látunk itt.. Melus16 is megérkezett.. Isten hozott itt a fórumon..
Szia Isti!
Úgy fest idén azonos helyre utazunk, de Te előbb Látom, már foglaltál is
Idén majd Te mesélsz nekem
Örülök, hogy ezúttal nem egyedül utazol, lesz kivel osztoznod az élményekben, egész biztos fantasztikus nyaralás lesz
Valahogy a Te beszámolód méltatása kimaradt, és ezt most pótolnám
Nagyon tetszik, és az albumod is kiváló!
Az írásodat még alaposabban is tanulmányozni fogom, mert mi is felfedezős nyaralást tervezünk, két hétben. Azt hiszem, merítek majd Tőled néhány ötletet, és köszi, hogy megosztottad velünk
#1790522012-02-02 10:31:38 Válasz a #178840. hsz-ra
Én Lassit javasolnám,mert minden van ami egy jó nyaraláshoz kell!
Argostoliba akár minden nap besétálhatsz esténként.Strandjai pedig csodálatosak!Lassi sokkal jobb hely mint a Grand Tours által agyondicsért Skala.
#1790562012-02-02 12:19:34 Válasz a #179014. hsz-ra
Miskolciutas, én kezdő fórumozó lévén, aki sosem járt még Kefalónián, hogyan kezdjem beszámolóval és fotóalbummal?? Spanyolország meg gondolom itt off-topik.
yegenye,hát pont ezért feltűnő Etta,mert ugy szokott lenni szinte mindenki,mint ahogy Te irtad:1. itt a fórumon keresgél,beszélget...2.elutazik...3. albumot készit,beszámolót ir...
Off a spanyol beszámolónak is megvan a helye:pl.egyéb utazásaink topik,nagyon fognak örülni a spanyol tapasztalataidnak,mert utazunk azért sokan másfelé is!
Privit küldök...
Ja,és előre jelezzük,hogy a te albumodat is várni fogjuk!
Igen úgy néz ki.. Bár Te még nagyon filózgatsz ezen.. Akkor a végén mégis a szigetre visz az utad?
Bizony.. Gondoltam lecsapok előbb a szállásra nehogy elvigyék előlem..
Persze.. Mihelyst hazaérek máris a tiéd vagyok beszámoló téren.. Kiifaggathatsz kedvedre..
Én is ebben bízok.. Az élmények párosban sokkal szebbek.. Főleg mert Ő még nem is tudja, hogy meggyünk..