Tolo
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 4066
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
AgniTolo
Törzstag
Törzstag
661 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#133350 Üzenet linkje2010-05-06 20:04:22  Válasz a #133346. hsz-ra

Szia!
Szuper ido volt egesz heten 26-30 fok kozti homerseklet...hogy pontosan hany fokos a tenger azt nem tudom, de sokan furdenek...mar jo kis elet van a tengerparton. Szombaton, majus 1-en egesz nyari hangulat volt, az unnep miatt sokan jottek Athenbol es mas varosokbol is...en egyszer a tel kozepen dugtam bele probakeppen a kezem a tengerbe, mert akkor is epp uszott valaki, es kivancsi voltam milyen a viz...akkor sem volt tul hideg, hiszen egesz decemberben 20 fok koruli homerseklet volt, le sem hult igazan a viz...

# 4067
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Timba
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
497 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#133352 Üzenet linkje2010-05-06 20:06:17 

Sziasztok!

Most aztán már teljes bedobbással csak az utazásra koncentrálunk icon_smile.gif Kitty, ez csak természetes minden itthonmaradó velünk lesz gondolatban,én szívesen megtölteném az Eleanat az egész hellaszos csapattal icon_biggrin.gif .
Breki a halas tavernát megkeressük,és hozzuk a képeket. De szerintem amit csak lehet megnézünk, Josza biztos príma utitervet csinált icon_lol.gif icon_lol.gif
Robi ez a kép nem az Eleana előtt készült?
Elgördültek az akadályok icon_smile.gif most már minden rendben icon_smile.gif icon_smile.gif most kezdődik nálam az utazási láz!

# 4068
AgniTolo
Törzstag
Törzstag
661 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#133353 Üzenet linkje2010-05-06 20:07:26  Válasz a #133352. hsz-ra Előzmény #133352

En pedig szeretettel varlak titeket icon_smile.gif
# 4069
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#133354 Üzenet linkje2010-05-06 20:08:52 

Timba!! De igen csak egy kicsit azthiszem jobbra icon_razz.gif
# 4070
Timba
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
497 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#133358 Üzenet linkje2010-05-06 20:12:27 

Mi pedig nagy szeretettel megyünk icon_smile.gif , és aztán hűttjük a söröcskét az utánunk érkezőknek icon_lol.gif icon_cool.gif .

Ági ha szeretnél valami hazait, irj és visszük Toloba! És a kabócák??még csend van?

# 4071
AgniTolo
Törzstag
Törzstag
661 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#133359 Üzenet linkje2010-05-06 20:13:56  Válasz a #133358. hsz-ra Előzmény #133358

Igen meg nyugi van, egyelore meg a madarakat ...a macskakat es a ket szomszed kutyat hallom reggelente icon_smile.gif
# 4072
Timba
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
497 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#133362 Üzenet linkje2010-05-06 20:15:29  Válasz a #133354. hsz-ra Előzmény #133354

Kösz Robi, azért már igazán ottlehetnénk, jaj de jóóó lesz nekünk icon_cool.gif .
# 4073
Kitty
Aktív fórumos
Aktív fórumos
282 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#133371 Üzenet linkje2010-05-06 20:33:33  Válasz a #133362. hsz-ra Előzmény #133362

Drága Timba! Ajánlom Nektek még a Barbaressa tavernát, ahol minden csütörtökön görög est van, zene,tánc. Majd nézzetek fel, mert jobbról a 3. erkély volt tavaly a miénk! Csodaszép volt a panorámánk!
# 4074
Timba
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
497 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#133374 Üzenet linkje2010-05-06 20:39:37 

Kitty, szerintem végigesszük icon_biggrin.gif , végigisszuk icon_lol.gif , és végig bulizzuk egész Tolot icon_lol.gif , tudod ilyen remek csapattal csak remek lehet minden, és a ráadás ez a szépséges panoráma, nagyon besóztak icon_lol.gif .
# 4075
Kitty
Aktív fórumos
Aktív fórumos
282 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#133378 Üzenet linkje2010-05-06 20:54:02  Válasz a #133374. hsz-ra Előzmény #133374

Nagyon jó lenne veletek lenni! Érezzétek jól magatokat!
# 4076
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#133408 Üzenet linkje2010-05-07 09:21:11  Válasz a #133352. hsz-ra Előzmény #133352

Köszi szépen

Ezt az úriembert kell keresni icon_razz.gif

# 4077
Andi39
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#133423 Üzenet linkje2010-05-07 11:07:01 

Sziasztok!

Köszi a sok jótanácsot! Hát én nem is tudtam, hogy az itteni fórumozók ennyire "profik" Tolo-témában, meg hogy ennyire jól ismeritek is egymást.... Azt is megnyugtató olvasni, hogy sokatok már többször járt Tolóban, ezek szerint jó hely icon_smile.gif Úgy tűnik, törzsvendégek csapata van errefelé!

Ha együtt utazunk többetekkel, akkor a buszon is fogunk még informálódni, ha szabad... Pl. azt a szuper halast többen emlegetitek, de senki nem írta le, hogy pontosan hol találjuk.

Ági, lehet tudni, hogy melyik nap melyik fakultatív program van? Mennyivel előre kell jelezni, hogy melyik érdekel bennünket? (Elég-e reggel meggondolni magunkat, vagy előre el kell határoznunk magunkat?)

Most már azt is tudom, hogy az Eleana-beli apartmanokat kik happolták el előlünk...icon_smile.gif Mikor a GT honlapra rátaláltunk, még telisteli volt üres helyekkel az Eleana is. Aztán az Utazás kiállításon meglátogattuk a standjukat, ahol nagyon szakszerű és alapos felvilágosítást kaptunk (sajnos messze nem jellemző ez minden irodára, sőt - de úgyis tudjátok! emiatt személyes találkozás nélkül nem tudtuk eldönteni, hogy csak a honlap jó, vagy az iroda is). A személyes benyomások abszolút meggyőztek, az ár-érték arány is szimpi volt. Szóval minden tetszett, hazamentünk, hogy akkor gyorsan foglalunk, és kiderült, hogy az Eleana addigra full-ra lett töltve... Pedig jól kinéztük magunknak, hogy az a legjobb, ráadásul semmi más időpont nem jött szóba, mert elég zsúfoltan élünk, így maradt a "második választás". Remélem, azért a Demos se lesz rossz (mindig az autósoknak kínálgatják elsősorban, mi azért választottuk, mert talán csendesebb, mint a lentiek). Kitty, ha Ti kétszer is ott voltatok: jó a Demos?? (bár most már úgyis mindegy, úgyhogy ne kímélj, írd meg, ha valami nagyon gáz ott; ha meg jó, nyugtass meg! A II. emeleten leszünk amúgy; remélem, azért valamit a tengerből is fogunk látni, nem csak a szomszéd háztetőket.)

Igen, tudjuk, hogy 21-én indulunk, 22-e az érkezés napja... (de jól esett, hogy erre is figyelmeztettetek!) BUSZ: ha ilyen rutinosak vagytok, meséljetek arról, hogy hogy lehet egy ilyen iszonyú hosszú utazást túlélni? Mi van a buszon? (pl. OrangeWays szokott filmet vetíteni - van-e itt is ilyesmi?) Mennyi időnként áll meg a busz? Mivel lehet elütni az időt, mit szoktatok csinálni? Mit érdemes vinni az útra?

Köszönöm!
Andi

# 4078
Lincsi1
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#133428 Üzenet linkje2010-05-07 11:30:05  Válasz a #133423. hsz-ra Előzmény #133423

Szia Andi! A Stella apartman is jó választás lett volna, nagyon szép és az Eleana mellett van... a Demos-hoz majd mászhatjátok a hegyet icon_smile.gif

A buszos út túlélhető. Amit nem hagynék itthon: vékony takaró éjszakára, nyakpárna (akár felfújható), mp3 vagy zenelejátszós telefon (ez egyénfüggő, de általában szól valami zene, este pedig filmvetítés van), kártya vagy úti társasjáték, könyv, esetleg keresztrejtvény (ha nem vagy hányós, mert ha hányós vagy, nem jó olvasni).

# 4079
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#133429 Üzenet linkje2010-05-07 11:34:06 

A Tolói halvendéglősről itt olvashatsz itt leis van írva pontosan

http://forum.hellasz.hu/viewto.....3917ae9784

Illetve ebben a fórumban is többször volt szó róla tavaly azt hiszem Kriszta rakott fel képeket róla milyen lesz átépítés után.

A fakultatívokat természetesen előre be kell fizetni pár nappal hisz nekik is le kell szervezni, most ha mindenki reggel gondolná meg magát miközben ott van már a lefoglalt busz az elég érdekes lenne, meg lenne nagy zúgolódás ha ott reggel állnának összeszedni a pénzt mindenkitől.

Hajós utaknál ez még inkább így van.

A lenti apartmanok szerintem elég csendesek és számomra a közvetlen parton lévők jobbak is, nem kell fel le rohangászni és akár ebéd előtt is le lehet menni egyet úszni gyorsan.

Általában van filmvetités az utakon a megállások attól is függnek a sofőrők mennyire sietnek, mi odafele többször álltunk meg ráérősebben mentünk, visszafele siettek és kevesebbszer álltak meg viszont sokkal rövidebb volt az út.

Kb 3-4 óránként lehet szerintem megálló, de ez sok mindentől függ pl határon a várakozástól is.

Van külön buszos topik, de pl lehet vinni mp3 lejátszót, bűvös kockát , ajánlott vinni nyakpárnát vagy kispárnát és takarót, hűtőtáskát ami befér az ülés alá és nem merev falu -azt ugyanis nem engedik fel jogosan.

Én általában kinyomtatom az infókat amiket összeszedtem az adott helyről egy másik fórumra és azt is olvasgatom és napközben nézelődöm icon_razz.gif

Vannak akik kártyát vagy társasjátékokat visznek.

# 4080
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#133433 Üzenet linkje2010-05-07 11:54:52  Válasz a #133428. hsz-ra Előzmény #133428

Na majdnem ugyanazt irtuk.

A Stella tényleg jó kétszer is voltam ott, de a Kyanti Akti ingyen légkondival tengerre néző erkéllyel és finom reggelivel kedves háziakkal, közvetlenül a nagystrandnál nekünk azért jobban tetszett.

Na és persze Angelo és az kismacskák az udvarban is sokat dobtak a dolgon
icon_wink.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 271 272 273 ... 536 537 538   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu