szóval... honvágy? kizárt! a szeretteim hiányoznak, na de a hon... :S
nem utazási irodában dolgozok, hanem egy hotelban, ezért csak az itteni árakat tudom. de amint beindul a szezon, próbálok tájékozódni más hotelek árairól is. hozzánk csak skandinávok jönnek , emiatt gondolom nem a legolcsóbb.
Whitefrost,
látom, volt egy kis időd feltenni a tavalyi Krétás képeket, olyan jó volt nézegetni őket! Jól bejártátok a szigetet keresztül-kasul, Chaniától Ierapetráig mindenhonnan vannak képek!
(Még indulás előtt olvastam a blogban a válaszod, de már nem volt időm reagálni rá. Köszi, és persze, lesz majd beszámoló Spanyolhonról is, de egyelőre még csak a képek válogatásán vagyok túl, ma meg a melóban kezdődött ezerrel a hajtás, úgyhogy még egy kicsit várni kell. Ráadásul még rendes hétvége sem lesz most...)
Szia Haspók!
Nosztalgiáztunk és képnézegetés közben eszembe jutott, hogy ezt a Kréta albumot még nem raktam fel. Amikor a képeket válogattam férjemmel jókat nevetgéltünk, hogy milyen is volt kettecskén nyaralni.
Két szervezett kiránduláson voltunk és nagyon sok ismerettel lettünk gazdagabbak, ugyanis csak dicsérni tudom az IBUSZ telepített idegenvezetőjét. Nagyon sokat köszönhetünk neki. Ezen a két kiránduláson kívül, pedig 3 napra béreltünk autót és így voltunk kirándulgatni. Mivel Iraklion mellett voltunk a sziget majdnem közepén így sok helyre eljutottunk. Viszont így is volt sok hely ahol még nem voltunk.
Tegnap megkérdeztem a Radisson Travelnél, hogy esetleg olyanra van-e lehetőség, hogy befizetek 2 hét nyugat krétára, de ebből csak 1 hét szállást fizetek, a másik hetet magamnak intézem (pl: Kythirán), és azt mondta a csaj, hogy elvileg meg lehet oldani, ő már csinált ilyen foglalást, igaz az utószezonban volt.
WhiteFrost!
Most néztem végig a Kréta 2007. képeidet. Jót nosztalgiáztam, ugyanis mi is laktunk már az Emiben és nagyon jó volt. Az általatok felkeresett helyek mindegyikére ugyan nem jutottunk, de nagyobbik részére igen.
Közben leesett az is, hogy az általam oly nagyra becsült id. vez.t, a Kareszt dícsérted ugye?
Nemrég kaptam róla hírt, idén nyáron is ott volt, de sajna az idén (tavaly) már az Emi nem volt benne a kínálatban.
Üdv. szepeva
Az Emi nekünk is nagyon tetszett, szimpatikus kis apartman volt.
Tényleg a Kareszról beszéltem. Én találkoztam vele január legelején itthon. Iwiwen is megtaláltam már.
Tavaly mi autóval szerettünk volna visszamenni és kikérdeztük a Kareszt mi a véleménye róla de nem ajánlotta
Ezért mentünk vissza tavaly az Aeolussal kombinált úttal dél- Krétára.