Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 4111
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Csabapapa72
Aktív fórumos
Aktív fórumos
85 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#135928 Üzenet linkje2010-05-27 23:27:23 

Sziasztok!

Tizenpár éve utazgatok külfödre, eddig több irodával is voltam (anno Eurotours, Jorgos Travel; LaGrotta, Ibusz, Németh Travel...) de semmilyen problémám az utazással vagy a szállással-ellátással nem volt.
Görögország-Spanyolország-Horvátország busszal vagy autóval,
apartman vagy szálloda, lehet szerencsém volt de semmi.....
Idén az Apollónnal mennénk, bízok az eddigi pozítív tapasztalataimban.

# 4112
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#135943 Üzenet linkje2010-05-28 08:31:47  Válasz a #135928. hsz-ra Előzmény #135928

Még mindig meglepetten olvasok az Apollon-nal kapcsolatos igen negatív élményekről. Mi már jó néhány éve velük utazunk, és a nyaralás és az út során semmi komolyabb problémánk nem volt velük. Azért ennyi év után nem hinném, hogy csak szerencsénk lenne. Idén csak buszozunk velük, e-mailen kérdeztem, foglaltam, a kis hölgy nagyon segítőkész és kommunikatív volt. Na, ez sem mindig van így, még velük sem.
Egyébként nekünk pont az Aeolussal volt hasonló szuterénes, csótányos, áramütéses kalandunk, ami örökre elvette a kedvünket kedves szomszédaink "kedves" irodájától.
Én úgy gondolom, hogy a pro és kontra vélemények megosztása sok segítséget tudna nyújtani az utazóknak, főleg, ha nyaralóhely és szállás megnevezésével tesszük közzé, úgy, ahogy néhány hozzászólással ezelőtt fórumtársunk tette.
Persze, sokan nem tudják, hogy a kinézett szállásnak és irodának utána lehet nézni a neten, akár a fórumokban, akár külföldi úgymond értékelős site-okon, ezzel még meg is előzhetünk nagyobb "csalódás"-okat.
Én idén jártam így. Ahová menni szerettünk volna, onnan nem válaszoltak, majd amikor rákerestem a neten, bizony rájöttem, hogy talán jobban is jártunk, hogy végül nem jött össze az az apartman.

# 4113
Adrikanemeth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
301 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#135947 Üzenet linkje2010-05-28 08:40:35 

Sziasztok!
Mi 2003 és 2004-ben Paralinan, 2005-ben Sartin, 2006-ban Asprovaltan, 2007-ben Nei Poriban nyaraltunk az Apollonnal. Az ár/érték aránnyal soha nem volt gond. A férjemmel egyszer sem gondoltuk, hogy 40 ezer forintért luxus szállást kapunk közvetlenül a parton. Igen, volt, hogy nagyon kicsi volt a szoba, volt , hogy koszos, de ...ott voltunk és kész. Az idő jó volt, a többi meg nem volt fontos. Tényleg volt olyan, hogy az ágyon nem tudtam aludni, mert rettentően kemény volt a látszólag vadonat új matrac, de arról nem tehet senki, hogy finnyás vagyok az ágyra, mert tudom, hogy más a kemény matracot szereti. Az idegenvezető messzemenően Paralian volt a legjobb. Aztán 2008-ban Neckermannal Bulgária, hát....egyhamar nam megyünk oda vissza.Az idegenvezető csaj, hát...had ne mondjak inkább semmit.Egyébként igen, Nei Poriban mi is azt tapasztaltuk, mint az előbbiek, hogy az ottani idegenvezetőcsaj inkább nyaralni volt ott, mint sem a munkáját végezni.
Tavaly Grand Toursszal Neos Marmaras, szintén a befizetett pénzért az ígért szolgáltatást kaptuk. Se jobbat, se rosszabbat. Igaz, ott sem aludtam szinte semmit, mert iszonyúan kemlny volt a matrac, de ez van. Bulgáriában kényelmes volt minden, csak meg ne betegedtem volna.
Ja, és idén megint Apollonnal Parga. Reméljük idén sem fogunk csalódni! De miért is csalódnánk??Jó lesz, mi tudjuk!icon_smile.gif

# 4114
Isti26
Törzstag
Törzstag
785 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#135963 Üzenet linkje2010-05-28 09:44:25 

Sziasztok!

Én idén először megyek Görögországba.. Így az apartmanokról és az irodákról szinte semmilyen tapasztalatom nincsen.. Igaz a Dias Zeusz Travel irodáról semmi rosszat nem olvastam itt a fórumban:) Szerintem jó választás volt, de ez kb 1 hónap múlva kiderülicon_biggrin.gif
A szállásról nem tudok sok mindent, nem sok infót találtam róla neten:) De sebaj.. Én sem több 100 ezres szállásra fizettem be.. De ettől függetlenül bizom benne, hogy nem lesz rossz a lakhelyem.. No meg aki nyaral úgysem az apartmanban tölti az idejét.. Szerintem.. Oda csak ugymond aludni jár majd:) A lényeg tiszta legyen, rendezett.. Ne legyenek bogarak semmi ilyesmi és akkor nem lesz probléma:) Bizom az irodában, hogy nem adnak ki rossz szállásokat:) Ha mégis akkor max legközelebb nem utazom velükicon_smile.gif

# 4115
Juditho
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
10 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#136001 Üzenet linkje2010-05-28 15:11:26 

Nagyon rossz olyan hozzászólásokat olvasni,melyek lehúzzák a mások által kedvelt irodákat.Mi nyolcszor utaztunk az Apollonnal,soha semmi gondunk nem volt,azt kaptuk amiért fizettünk.Az apartman is megfelelő volt mindannyiszor,a buszok a sofőrök is nagyon rendben voltak.Szerintem problémák bárhol előfordulhatnak,az iroda nevétől függetlenül.Az Apollon megbízható,és korrekt.De nyilván más a benyomása mindenkinek,de azért nagyon sok jót lehet itt olvasni az irodáról,és ezúton is nagyon hálás vagyok nekik,hogy velük juthattam el,ebbe a csodálatos országba.
# 4116
Katesz1124
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#137303 Üzenet linkje2010-06-03 20:46:12 

first classal valaki?
# 4117
Solyci
Aktív fórumos
Aktív fórumos
288 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#137486 Üzenet linkje2010-06-04 18:14:44 

"Az APOLLON Utazási Iroda foglalással kapcsolatos adminisztratív költségének mértéke személyenként 3000,- azaz háromezer forint" (2010-es utazási feltételek)

ezek szerint 3000Ft a foglalási díj/fő? vagy én értelmeztem félre...? Vki fizetett már ilyet?

# 4118
Pontikos
Törzstag
Törzstag
1082 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#137489 Üzenet linkje2010-06-04 18:26:49  Válasz a #137486. hsz-ra Előzmény #137486

Nagy eséllyel nem is nagyon fog senki, ha hozzáolvasod a 3.1-es pontot (a résztvételi díj - eltérő kikötés hiányában - magában foglalja ... sok mindent, az adminisztratív költséget is.)
Ez valami különös esetre vonatkozhat. Ne hozd a frászt sokakra! icon_rolleyes.gif

# 4119
Solyci
Aktív fórumos
Aktív fórumos
288 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#137583 Üzenet linkje2010-06-05 11:41:44 

akkor megnyugodtam:) köszi
# 4120
Gaba2
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#138517 Üzenet linkje2010-06-10 17:21:39 

Szia Josza! Most már "jó helyen vagyok",elkezdtem a visszaolvasást is.Augusztusban utaznánk Zakyntosra,busszal,szerintetek melyik irodával érdemesebb menni Grand Tours vagy Aelous? Egyikel sem utaztunk még. Köszi a válaszokat: Gaba
# 4121
Batkamano
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
15 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#138586 Üzenet linkje2010-06-11 05:57:33 

Szia Gaba! Mi is busszal mennénk Zakintosra valószínűleg az Aeloussal. Azért velük,mert csak ők indítanak 11/12 napos turnust,sajna Nálunk 2hét szóba sem jöhet,már a 12 nap is elég necces,1hétre meg nem nagyon akarunk menni ilyen messzire.Nem tudom,hogy Ti mennyi időre mennétek? A Grand Tours egy nagyon korrekt iroda,velük nagyon elégedett voltam bátran ajánlom mindenkinek.Egyébként az Exculsive tours is busszal utaztat Zakintosra,Őket nem nézted? üdv:Batkamano
# 4122
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#138709 Üzenet linkje2010-06-11 17:18:50 

Gaba2 írta:
Szia Josza! Most már "jó helyen vagyok",elkezdtem a visszaolvasást is.Augusztusban utaznánk Zakyntosra,busszal,szerintetek melyik irodával érdemesebb menni Grand Tours vagy Aelous? Egyikel sem utaztunk még. Köszi a válaszokat: Gaba

Szia Kedves Gaba!
Én utaztam többször is az Aeolussal és Grand Tourssal is. Bevallom, elfogult vagyok a Grand Tourssal. Az utóbbi időben, idén is velük utaztunk immár hatodszor és nagyon meg vagyunk velük elégedve, de nem is igen tudok olyan esetről a fórumon, hogy valaki szidta volna őket. Az Aeolussal már más a helyzet. Tavaly majdnem pereskednem kellett velük és fel is szólítottak, hogy többet ne próbáljak velük utazni. Hát nem utazok. Azon volt velük komoly vitám, hogy "first minutban" meghirdettek egy nyaralást Pargára és internetes jelentkezésünket vissza is igazolták, azzal az árral, ami a hirdetésben szerepelt. Az irodában ugyanazt az utat egy másik apartmanba már dupla pénzért akarták nekünk eladni. Kiderült , hogy a megnevezett apartman akkor nem is volt igénybe vehető, ezért egy másikat ajánlottak a kétszereséért. Emiatt lázadtam. Csak a lustaságom akadályozott meg abban, hogy ne jelentsem őket fel a Fogyasztóvédelemnél. Sajnálom, mert nagyon jó uticéljaik vannak és mindet végigjártam volna. Az én esetemen túl, több esetben írták itt a fórumon, hogy a lefoglalt és kifizetett helyjegyet nem vették figyelembe. Magam is tapasztaltam, hogy a tájékoztatásuk és logisztikájuk enyhén szólva pocsék. Sok helyen nincs magyar nyelven beszélő idegenvezető. Javaslom olvasd el a Santoriniről írt beszámolómat. Ott sokmindenre választ kapsz!
Üdv: Josza

# 4123
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#138776 Üzenet linkje2010-06-12 10:18:49  Válasz a #138517. hsz-ra Előzmény #138517

Igaz, én nagyon régen utaztam a Grand Tours-sal, de mindenképp őket ajánlanám az Aeolus helyett. Mindenféle szempontból.
# 4124
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#138785 Üzenet linkje2010-06-12 11:13:17 

Sziasztok!

Az Aeolus irodával utaztam már Nyugat-Krétára. Akkor semmi gondunk nem volt velük, 3 szobát kértünk, mindhárom nagyon jó volt, sőt az egyik szobában csak 1 személy volt. Nem kértek egyágyas felárat és rendes kétágyas szobát kapott.
Most kicsit tartok a szállodától. A Hotel Lomeniz Blue-t megvette az iroda, tehát saját tulajdonba került, csak szlovák és magyar vendégeket fogad.
Tartok tőle, hogy hátrányban leszünk a szlovákokkal szemben.

# 4125
Fogtunder
Aktív fórumos
Aktív fórumos
178 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#138976 Üzenet linkje2010-06-13 20:56:51  Válasz a #138785. hsz-ra Előzmény #138785

Ha az iroda jó hírnevet akar magának akkor nem tesz különbséget szlovák és magyar között.Pláne ha nincs politikus kézben. icon_surprised.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 274 275 276 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu