Mi 2007-ben nyaraltunk Makri Gialosban a Theodóra apartmanban. Szintén nagyobb csapattal, 11-en voltunk. Két szoba kívételével a miénk volt az egész ház. Nagyon tetszett, mert szuper helyen van és közel van minden. A klassz homokos tengerpart, supermarket, tavernák, pék, stb. Ami nekünk fontos volt, hogy nem is volt zsúfolt a falu, de kihalt sem (június 16-tól voltunk 12 napra).
Sziasztok
Olvaslak ám titeket, de most új fennforgás nincs még katalógusok hiányában, meg csendben gyűjtöm az infókat.
Esetleg volt már valaki Agia Marinán a Despina apartmanban?
(ez a konkrét kérdésem van, hátha.....)
Hali Valcsika
Inmáron harmadszor megyünk a Theodorába
Ti is az Aeolussal voltatok?
Mi mindig az utószezont vagy az előszezonban járunk
de az utószezont jobban szeretem -az a sok finom gyümölcs
kellemes az idő,jó a viz és egy csak a kellemetlen amikor haza kell jönni
szivem szerint ott élnék
szia gabi a liftes
Igen, mi is az Aeolusszal voltunk a Theodórában! Már 2006-ban is oda szerettünk volna menni, de sajnos már február elején nem volt hely.
2008-ban nem is volt a magyar kínálatban ez az apartman. Idén ismét lehet foglalni a Theodórába Budapesti indulással?
Tényleg az a rossz az egészben, hogy haza kell jönni. Mi is nagyon szerettünk ott lenni. Nekünk való, kellemes hely!
Bátran béreljetek kocsit és vágjatok neki a Szigetnek (akár már
a reptérről-így esetleg megúszhatjátok a transzferdíjat)
Mi tavaly csináltunk előszőr ilyet és mondhatom,nem bántuk meg
Neten béreltem a kocsit-olcsón.A kis Micra minden kívánalomnak megfelelt(még kempingeztünk is 1 éjszakát benne)A térkép,amit adtak hozzá,tök jó,de mi vittünk GPS-t magunkkal.
Kocsit,tankolást,időt egybevetve nagyságrendekkel jobb és
olcsóbb,mint a fakultatív programok
Ha középtájon találtok szállást,2 hét alatt bejárható Kréta-
persze a teljesség ígénye nélkül..de akkor miért mennénk vissza
Beszámolóm ugyan nincs,de szívesen válaszolok,ha kérdésed lenne.
Szia Macsosz!
Nagyon köszönöm a bíztatást, egybehangzó vélemény, hogy nemigen lehet eltévedni, és simán be lehet járni, úgyhogy a férjem is kezd ráhangolódni a dologra . Meg persze rászabadítottam a beszámolókra. Nem vagyunk túlzottan spontának és önállóak, de azért azt hiszem itt bevállalni dolgokat nem lesz olyan nagy kunszt. Nyaralásunk fele-fele szokott lenni pihenés és felfedezés, úgyhogy igyekszünk tartani ezt a hagyomány, biztos nem fogunk tudni mindent megnézni sajnos. Ami tervben van az Rehymno, Chania, Falassarna, Efalonissi, Santorini. De azt mondta a zuram, hogy majd ott meglátjuk, mennyire megy ez nekünk, és akkor ahhoz képest súlyozunk. Sajnos azt hiszem dél-kelet az kimarad, remélem csak MOST. és egyszer majd összejön
A Koráli is jó hely állítólag. Az egyik volt kollegám abban is nyaralt már és Neki tetszett. Nincs messze az sem a parttól és csendesebb is.
Még nem tudom, hogy hová és mikor megyünk idén. Szeretnénk Nyugat-Krétára vagy Santorínire esetleg Leszvosra menni augusztus 20. után 2 hétre, de majd meglátom, hogy mire futja anyagilag. Lakásfelújításban vagyunk és az sem kerül kevés pénzbe. Remélem sikerül összehozni azért, ha mást nem, legalább egy buszos utat.
Rethymno-t én nagyon-nagyon ajánlanám, tavaly nyáron voltam ott
a Hotel Minos-ban. Jó helyen van a szálloda, minden közel volt, az óváros
kb fél órás séta. Csak pozitívan tudok nyilatkozni a hotelről, tisztaság volt,figyelmesek voltak,kedvesek, finom volt az étel is.
Idén nyáron is szeretnék ide visszajönni 2 hétre, mert sajnos elég sok látnivaló kimaradt tavaly. Maga a város jó kiindulópont arra, hogy bejárjátok a nyugati, délnyugati részt. De 1 hét nagyon kevés volt
Ha összejön anyagilag, akkor Santorinit is megnézzük ):
Sziasztok!
Ha valakit érdekel a Korali:tavaly ott voltunk,azt nem mondanám,hogy csendes,a Theodorához viszonyitva,lehet,hogy csendesebb,de Makri ,,főútja"mellett halad,aludni azért hajnaltájt már egész jól lehet Egyébként pár kép van az albumomban,ha esetleg érdekel valakit.A tenger nagyon közel van,tán 50méter...
Megnéztem a Te albumodat is, mert kvalcsival folytatott csevegésünk alkalmával nagyon felkeltette az érdeklődésemet Makri iránt. Abszolúte ideális választás lenne nekünk... HA nem ott lenne ahol.... Nagyon bánatos vagyok, mert főként előszörre nyugat felé akarunk menni, Chania, Rethymno, és környéke, ezért inkább nyugat felé mennénk. De fáj a szívem, látván a Te albumodat is, nagyon szuper! Talán lesz még lehetőségünk
Szia kedves Zsokri!!!
Valóban nagyon szép hely ez a Makri,de ha újra kezdhetném/először utaztam repivel Krétára/mindenképp valahol ,,nyugaton"lenne a főhadiszállás,mert Chania,Rethymno,Falasaarna,Elafonissi,Preveli stb...hááát,szóval ott is van bőven csodaszép látnivaló.A legcsábitóbb azonban Makri-i utazáson az volt,hogy 12napért nem kellett olyan sokat fizetni/sajna,ez van/mindennel együtt cakk-pakk kettőnknek 240ezer volt,persze az étkezést helyben oldottuk meg.Nyugat-Kréta nekem is álmom,de a kórháztól nem engednek el két hétre,egy hét pedig kevés,olyan ajánlatot várok/pl.tavaly az ötkontinak volt ilyen útja/ami 12napos!
Üdv!!!
Szia kedves Zsebkuty!
Hála nektek, meg a zinternetnek, mi már most belőttük a nyugati részt, pontosan azokért, amiket Te is írtál. Most már csak a prosikat várom, milyen ajánlatok lesznek. Ha jól gondolom, jövőhéten már a legtöbb helyen fent lesznek a katalógusok, talán okosabb leszek
Kedves Tian!!!
Nagyon klassz a fotóalbumod Krétáról,ötpontos számomra.Azt láttam,hogy Matala szerepel,de az a tengerparti rész,az hol van,hol volt a főhadiszállásotok,ha megkérdezhetem???