Komolyan elgondolkodtató az apósod viselkedése! Nem lehet, hogy testvérek az enyémmel? Mert õ is állandóan azon van, hogy kavarja a .... dolgokat! Csak azt nem értem nekik ez miért jó?! A poén az egészben,hogy nem messze lakunk tõletek.
Egyke az öreg is és a férjem is. Sokan azzal indokolják a viselkedését, hogy mindig vezetõ beosztásban volt, ezért megszokta, hogy dirigál. Nem bírja ki, hogy ne szóljon bele valamibe és folyton dolgoztatná az egész családot. Pedig a nyári szezonban így is 16-18 órákat melózunk. De még este is állandóan telefonálgat a munkával kapcsolatban. De csak velünk ilyen. Az alkalmazottaknak arany élete van hozzánk képest. Több a fizetésük és munka után nem zavarja õket. Azt még nem mondtam, hogy én csak úgy grátisz segítek be a férjemnek. Soha még csak annyit sem kaptam apósomtól, hogy menny a p...-ba, nem hogy egy köszönömöt. Annyira ránk telepszik, hogy az már elviselhetetlen. És még megkérdezi, hogy mitõl vagyok beteg.
Csoda, hogy a páromat minél messzebb vinném tõle.
A panaszt félre téve. Merre laksz?
Azt elfelejtettem leírni, hogy mennénk vissza Fourkára. Szerencsére a páromat sikerült meggyõzni némi rafinériával. Már csak apósommal kell megküzdeni. De ahogy eddig is harcoltam mindig, hogy elérjem amit szeretnék, most sem teszek másképp. A jó mindig gyõzedelmeskedik. Na jó, majdnem mindig.
Egy olyan országba, amelyik 1.-én lépett be az Unio.ba, de nem a közvetlen szomszédunk. Szerintem csak a társaság hiánya miatt keresett olyan úticélt, ahol ismerõsei is vannak.
Kedves H Judit!
Szerintem Nei Pori vagy O.Beach lenne a nektek való.Valahol olvastam hogy Litohoróban lehet búvárkodni is,ez közel van mindkét,,faluhoz".
Nei Pori partszakasza finom homokos,és lassan mélyülõ.Találtam jó képeket a Görögország lap.hu-n,a Nei Pori atw. weben.Jó keresgélést!!!
Üdv
Kata
Katus, köszönöm szépen az infót, kutakodok tovább. Bár most sajnos felmerült másik ország, mint uticél.... Mi általában "csapatostul" utazunk és a barátaink közölték, hogy idén õk a nagy csizma egyik észak-nyugati tartományába mennének..... ami tényleg gyönyörû, csak mégsem Görögország. Meglátjuk. Sok múlik a kereten is, mert G. biztos, hogy sokkal olcsóbban meglenne.... Mindenesetre nem adom fel, lehet, h. még gyõzhetek!!!!
.Szia Judit!
Nálunk is hasonló volt a ,,felállás".Mi is csapatostul szoktunk menni,és most többen is vagy Olaszország,vagy Spanyolországra szavaztak. A Spanyoloknál jártam,nagy élmény volt és nagyon is szeretnék visszamenni,de akkor mi lenne Görögországgal???? Így miután jobban vonzzzz az Olympos így döntöttünk!!!GÖRÖG,,HON" : .
Remélem azért a barátaink megmaradnak
Üdv
Katus