Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 281 282 283 ... 466 467 468   >
Üzenet
  Adri79 | #143610 Üzenet | 2010-07-11 23:14:17 |
Minike08

Még Zakynthosra vannak nekik (Dias Zeus) hosszú turnusok. Remélem nem baj, hogy ennyit nyomulok, mi kb. két hét múlva megyünk és már teljesen lázban égek, másra nem is nagyon tudok gondolni, nagyon várom az utazást icon_biggrin.gif

Üdv. Adri
  Mediterraneo | #144043 Üzenet | 2010-07-14 12:04:46 |
ezt találtam az Indexen:
http://homar.blog.hu/2010/07/14/ottfelejtve_santorinin#more2149581
  Mediterraneo | #144045 Üzenet | 2010-07-14 12:10:12 | Válasz a #144043. hsz-ra Előzmény #144043
Hozzáfűzném még:
1. engem bezzeg valamiért nem felejtettek Santorinin, pedig de jó is lett volna!
2. a háborgó tengerrel nincs mit kezdeni, ha háborog, akkor háborog, ezt tudomásul kell venni - és Ios sem kutya (aki nem hiszi, nézze meg Kokszi képeit a Fotóalbumból)
3. nyilván nem venném ilyen viccesre a figurát, ha engem választanak el a gyerekeimtől
4. a mai világban jó, ha az embernél van némi pénz, a Santorini-Kréta kompjegy kifizethető, miért nem szálltak fel a kompra és mentek vissza Krétára?
  Zsebkuty | #144047 Üzenet | 2010-07-14 12:18:53 | Válasz a #144045. hsz-ra Előzmény #144045
Kedves Medi!
Mivel nekünk sincs gyermekünk,ezt a történetet egy igazi,nagy kalandnak tartottuk volna.IOS???Csodás sziget!
De ugyebár egy családról volt szó,akik csak egy hétre utaztak el és gondolom,nem akartak 3napra ennyire szabadok lenni...
Ez igy,számukra,az ő szemszögükből/és egyébként is.../a szervezetlenség netovábbja.Persze,a hullámokról senki sem tehet,gondolom,ezért is kötöttek ki Ioson.
Azért elhiszem,hogy aki ,,csak"igy utazik és nem néz utána pl.a kompjegynek,az ideges lesz ilyen helyzetben,dehát azért is van ez a fórum,hogy különböző lehetőségeket figyelembe vehessünk! icon_lol.gif
  Pontikos | #144053 Üzenet | 2010-07-14 12:47:52 | Válasz a #144045. hsz-ra Előzmény #144045
Nekem is pont az jutott eszembe, hogy miért nem mentek vissza Krétára önállóan??? Nekem eléggé sántít a sztori. icon_rolleyes.gif
  Mediterraneo | #144070 Üzenet | 2010-07-14 13:54:29 | Válasz a #144053. hsz-ra Előzmény #144053
Én nagyon élveztem volna a kalandot! Persze gyerekem nekem sincs. Dehát a gyerekek nem a szálloda személyzetével maradtak ott, hanem a nagyszülőkkel.
Santorini a kedvencem, a nagy szerelem! Dehát engem nem hagy ott az utazási iroda, mert mindig saját szervezésben utazunk.
És pont ez az: ha még sosem utaztál saját szervezésben, akkor is meg tudsz venni egy kompjegyet, nem? Akárhol a világban sztem ez nem egy probléma.
Interrnetkávézóban megnézed a menetrendet vagy betérsz a számtalan utazási iroda egyikébe és megkérdezed ott.
Kíváncsi vagyok ki mit gondol erről...
És vajon mi az utazási iroda reakciója?
  Kuku | #144072 Üzenet | 2010-07-14 14:05:40 | Válasz a #144053. hsz-ra Előzmény #144053
Jah már ott sántít, hogy Krétáról nem lehetett 4 órás kirándulás Santorinire..maga az út majdnem annyi még szárnyashajóval is, mert nincs túl közel egymáshoz azért a két sziget...minimum egy napos az a kirándulás.Ha jól emlékszem hajnalban indulnak és késő este érkeznek.Legalábbis tavaly mikor Krétán nyaraltunk akkor így volt...s no ha annyira hiányoztak a gyerekek, akkor az első kompra veszek jegyet és visszahajózok Krétára...
Az utazási iroda bűnét ez azért nem csökkenti...semmiképpen nem hagytam volna magamat amikor hazatértünk.
No és az sem világos, hogy vajon a rendőrség mine lett kihívva??Azért ennyire elvetemült nem lehetett egy idegenvezető??
  Melus16 | #144074 Üzenet | 2010-07-14 14:32:26 |
Az utazási irodáknak csak addig vagy fontos, amíg befizeted a pénzt( kivételek mindig vannak). Aki velük utazik jogosan várja el hogy a váratlan helyzeteket oldják meg. Az iv. dolga lenne, de sok helyen a túristák tájékozottabbak mint ő. Egy alkalommal még a megboldogult 5 kontinens idejében mi is belefutottunk egy jó kis kirándulásba. Skiathos szigetére lett volna, de nekünk csak a hajón mondta meg az iv. hogy oda nem megyünk, mert viharos a tenger. Előtte 4 órát buszoztunk, hajnalban keltünk. Mi a román utasoktól tudtuk meg, majd rákérdeztünk. Ők leszálltak a hajóról -kollektíve- és vissza indultak. Bezzeg nekünk a hajón kellett maradnunk, majd körbe-körbe hajókáztunk a viharos Volosi öbölben. Később kikötöttünk egy porfészek szigeten, ahol volt egy taverna meg szemét.Az iv. egyfolytában hajtogatta hogy a TÁNC ÉS A MULATSÁG FOLYTATÓDIK. Ész nélkül folyt a Metaxa, volt akinek ez bejött és nem vette észre hogy a pénzünkre megy ki a játék. mert ha a fele program megvolt már nem jár vissza semmi. Életem legrosszabb kirándulása volt, egy időre el is ment a kedvem tőle. Négyünknek 140 E volt, ezt jobban is el tudtuk volna költeni. Este 9-re értünk vissza, egy órát ordítottunk az irodában kb. 40-en, mire felajánlott egy vacsorát. Itthon írtunk levelet nekik, jött is válasz -5% a köv. utazásból, ha a főirodában fizetünk be. Az 5 kontinenssel többet nem utaztunk.
  Timy29 | #144922 Üzenet | 2010-07-20 09:48:00 | Alkudj és nyaralj
Sziasztok!
Utazik vki az IBUSZ-szal az augusztus 2-i héten? Mi az alkudj és nyaralj keretében utazunk, és még nem tudjuk hova.
Esetleg van már köztetek olyan szerencsés, aki már tudja, hova megy? És valakinek bármilyen tapasztalata az alkudj és nyaralj programmal volt már?
Minden információnak örülünk icon_smile.gif
  Mamin | #144979 Üzenet | 2010-07-20 14:22:56 | Válasz a #144922. hsz-ra Előzmény #144922
Szia Timy29,
mi Kefalónián voltunk július 7-14-ig az Alkudj és nyaralj akcióval. Minden TELJESEN RENDBEN volt, ráadásul nagyon olcsón. Jövőre újra megnézem a kínálatot, nem kizárt, hogy megint ezt a nyaralási formát választjuk.
Üdv,
Mamin
  Casmir | #145005 Üzenet | 2010-07-20 16:02:52 |
Grand Tours-al mentünk Kefaloniára 2 hétre.
Sem oda, sem visszafelé nem volt gond a határokon, amit várni kellett, azt a sofőrök fifikája sem tudta volna lerövidíteni.
Vissza vasárnap ellenére is sok rendőr volt Szerbiában, még sem volt igazoltatás.icon_smile.gif
Ülésrend, melyre panasz volt....én nem tudok panaszkodni.
Hárman, három névvel utaztunk, mégis együtt voltunk ültetve, nem volt idegen beültetés, keveredés.
A szervezés is tökéletes volt, kompmenetrend változás miatt várni kellett volna még többet az apartmannál, de az idegenvezető Marcsi elintézte, hogy Porosban a kompra már 1 órával előtte felszállhassunk, és a klimatizált hajóban töltöttük az időnket. Már mosolyogva és nem a hőségtől nyűgösen várakoztunk.
Kiliniben pedig csak pár percet kellett várni, és már is feltűnt a kikötőben a Zakynthosi komp, mivel azon volt a buszunk (összevont csoport).
A szállás olyan volt, amilyet ígértek, nem volt ámítás.
Nekünk minden rendben volt az irodával.
És 2 hetes felárat sem kellett fizetnünk!!!!!!!!!
  Gudli | #145027 Üzenet | 2010-07-20 18:42:18 |
Casmir! Ezt hogy csináltátok, hogy 2 hets felárat sem kellett fizetnetek?
  Casmir | #145102 Üzenet | 2010-07-21 08:47:25 | Válasz a #145027. hsz-ra Előzmény #145027
Sehogy......ez az iroda nem számol!
Ha felmész az oldalukra is le van írva, hogy a második, harmadik hétre csak az egyéni szállás árral kell pluszban számolni, de felár nincs. Ez meg csak természetes, hogy a szállást fizeted, csak nem fizeted ki a buszdíjat a második hétre.
Vagy Te nem erre gondoltál!?
  Vica7 | #145172 Üzenet | 2010-07-21 13:42:04 | Re:
timy29 írta:
Sziasztok!
Utazik vki az IBUSZ-szal az augusztus 2-i héten? Mi az alkudj és nyaralj keretében utazunk, és még nem tudjuk hova.
Esetleg van már köztetek olyan szerencsés, aki már tudja, hova megy? És valakinek bármilyen tapasztalata az alkudj és nyaralj programmal volt már?
Minden információnak örülünk icon_smile.gif

Szia,

mi elvileg a júli 26-i hétre fizettünk be, és július 31-én utazunk Zakinthosra az Alkudj és nyaraljjal icon_biggrin.gif
Jövő héten hétfőn Téged is ki kell, hogy értesítsenek.
Én tavaly is voltam ezzel az akcióval, akkor Korfun, minden tökéletes rendben volt.

Üdv,

Vica
  Nyusssszi | #145190 Üzenet | 2010-07-21 17:06:11 |
Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül, hogy a Grand Tours szokott-e utakat leakciózni? Sehol sem hirdetnek last minute ajánlatokat, pedig pl. Kefalóniára rengeteg helyük van még (legalábbis a honlapjuk szerint). Van olyan szállás, ahol pl. az augusztus 14-ei hétre mindössze 1 hely van lefoglalva, az összes többi szabad. Nem értem.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 281 282 283 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu