Kedves Mindenki
Köszönöm a bíztatásokat, és nem bíztatásokat is
Ígérem itthon megpróbálok gyakorlni, mielőtt elvetemülten szágoldozni kezdek Sarti főutcáján. És majd természetesen megírom az első dátumot, aztán meneküljön aki tud!!!!!
De ha mégsem tudok addig gyakorolni, akkor marad a bicaj. Csak azt olvastam, hogy az meg elég kemény. Mármint a terep a bicajozáshoz.
Autót azért nem akarok bérelni, mert a gyerekemmel megyünk ketten és szerintem így az túl drága. De azért majd valamit kitalálok addig......
Aranyosak vagytok, köszönöm szépen mindeki válaszát.
A robogózás tényleg nem nehéz dolog. Én a volt nejemet kb egy negyed óra alatt úgy megtanítottam, hogy egy idő után csak mögötte ücsörögtem Egy darabig futottam mellette és mondtam hogy óvatosan húzogassa a gázt. De szerencsére hihetetlen könnyen belejött és később is akart vezetgetni. Mondjuk az egy másik momentum, hogy nem akartam nagyot kerülni, ezért a sétáló utcán mentem keresztül, aminek az elején volt egy járdaszegély. Mikor a robogó felugrott, felállt egy kerékre én meg megijedtem és egy jó darabig egykeréken mentem, mert a gázt persze nem engedtem el A sarki tavernában azt hitték, hogy direkt játszom az eszem, úgyhogy felállva tapsoltak, meg fütyültek. Én meg haldokoltam a robogón Lehet így is A másik érdekes jármű a quad. Mikor először ültem rajta izomlázat kaptam olyan nehéz volt kormányozni Az elején kicsit bizonytalanul közlekedtünk vele, de bele lehet jönni
Sziasztok!
Augusztus végén mennénk autóval Sartiba.Tudna valaki mondani egy pár szót az Anesti apartmannról?Nagyon megköszönném.Az idén megyünk először Görögországba.
#1318342010-04-22 19:48:58 Válasz a #131806. hsz-ra
Tényleg elszúrtad mert Sassos a jó fej mackós,gyere igyál egy frappét kölcsönzős és igen az Ő felesége Betti aki nagyon örül a hazai újságoknak
Egyébként ha sokadszorra leszel Sartin neked is menni fognak a part beazonosítások Sarti és a Halkidiki félsziget számomra megunhatatlan szépség a sok magányos partot bármikor szívesen látogatom.
Mindenkinek ajánlom a következő part megkeresését is:
Tibibaba örülök,h fekszik a nyelv-használatom, de aztán velem, nem rajtam röhögni!
Jajj, hova gondolsz...
Az én koromban már nem röhög az ember csak ha csiklandozzák
De Angelo-t nem ismerem, viszont Sassos szereti a magyarokat nagyon, a neje is magyar származású, szerintem mégiscsak rá gondoltál.
#1318372010-04-22 20:25:42 Válasz a #131834. hsz-ra
Kisti!
te nagyon tudsz valamit! ilyeneket még küldhetnél párat. legalább koordináták alapján nem bénázik az ember, hogy hol is van ez a gyönyörűséééééég!!!! köszönet érte!!!
#1318662010-04-23 15:08:19 Válasz a #131825. hsz-ra
Szia Sancho!
A quad-dal nagyon megértelek mert Nei-be mikor először ültem fel rá és az első jobb kanyart dupla nagyívbe sikült megtennem hát az nem volt piskóta ! De utána nagyon bírtam a száguldást igaz túrára ma sem vállalkoznék. Remélem Sartin is sikerül bérelni.
Köszi mindenkinek keresek még ilyen kedvenc partokat és felteszem a gprs-s elérhetőségeit is,így mindenkinek könnyebb megtalálni
Ez a szívecskés part pl. Sarti után van nemsokkal észak felé:
40° 6'35.79 23°59'25.58