Így értem. Késõn kapcsoltunk át. Így nem láttuk az egész riportot.
Mindenesetre nagyon oda kell figyelni melyik utazási irodával utazik az ember. Ha egyáltalán eljutunk idén valahová.
Köszönöm a gyors választ! Szerintetek-aki már járt ott Sartin- pénz szempontjából mennyit érdemes vinni 2 embernek? Gondolom vmivel olcsóbb mint a szigetek...
Gondolom nem májusban szeretnétek menni. Június közepére rengeteg idei infót találsz itt, a fórumon. Érdemes rendszeresen benézni.
Amit én tapasztaltam, aszerint Sarti nem tartozik a drága helyekhez. Nagyon fontos tudni, hogy fõzni is akartok, vagy csak tavernákat látogatni. Mennyire szerettek bulizni. Majd amikor érkeznek az idei árinfók, megtudod saccolni, hogy kb mennyi pénzre lesz szükségetek.
Azt nem is kérdeztem, hogy busszal vagy kocsival mentek? Milyen fakultatív programok vannak és melyiken akartok részt venni, stb.
Szerintem, kezdjétek gyûjtögetni az Euro-t és mire indultok naggyából tudni fogjátok, hogy mennyi kell.
Június elején mennénk, nem akarunk fõzni, tehát tavernáznánk meg hasonlók, a reggelit befizetjük. Busszal megyünk. Mennyire vagyunk bulizósak? Hát...szeretünk bulizni, táncolni, de nem hiszem, hogy ez lesz az elsõdleges tevékenységünk, mert kettesben megyünk, nem társasággal. Mondjuk a kettõ nem zárná ki egymást.
Korfun a barátnõmmel 200-200 eurot vittünk ki fejenként egy hétre. Igaz, ott FP-n voltunk.
Szia dijuska!
Bocs,hogy beleszólok,és nem is ide tartozik,de milyen elgondolásból akarjátok pont Sartin a reggelit befizetni,és hol?Modjuk a Sarti topikban válaszolhatnál nekem erre!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy a DIAS ZEUS TRAVEL-nek jelent-e már meg nyári prospektusa? Mert az interneten semmi frissítés a görög körútnál és kiváncsi lennék azért az idei árakra...
thx!