Én a Meteorák kirándulást kicsit másképpen éltem meg. Mi szervezetten mentünk, az egész egy nagy rohanás volt. Szinte alig láttunk valamit, mert a csoporttal menni kellett. Én mégegyszer szervezetten nem mennék, hanem autót bérelnék és úgy fel. Ha bele gondoltok egy 4 fõs családnak 90euro, és alkalmazkodni kell, a csoporhoz, és azt kell nézni amit ajánlanak. Autóbérléssel pedig szép nyugodtan lehet menni, és addig nézelõdni amig kedvünk van, és olcsóbb is.
A másik Skiatos szigetét én nem hagynám ki ha lehetõség lenne rá, mert itt már írták, hogy gyönyörû. Idén mivel autóval megyünk ezt meg is akarom nézni.
Az Olymposz pedig szép, de az árát nem éri meg. A waterlandra az idegenvezetõnk azt mondta, olyan sincs mint a Hajdúszoboszlói, de Rebeka már volt ott, és dicsérte. Athén pedig tényleg fárasztó, és ha jól emlékszem vasárnapra szokták tenni, és úgye kedden idulás, így elég fárasztó, mi csak ezért nem mentünk.
Ha visszaolvasol a topic-ban (egy pár oldallal elõbbre), én már leírtam, hogy mi merre jártunk robogóval. (Olympos, Dion, sóbánya, Makrigialos, Katerini) talán érdemes még Platamonasba elmenni. A többi szép hely kicsit messze van, oda már autó javasolt.
Én Estellával ellentétben mindenkinek javaslom, hogy Skiatost ne hagyja ki, mert a hajóút is nagy élmény, de a sziget páratlanul gyönyörû, olyan csoda aranyhomokos strandot, mint Kukunaries beach, még soha nem láttam.
Szerintem sem szabad kihagyni Skiathos szigetét, mert nagyon hangulatos, és itt kapsz egy kis ízelítõt a görögös szigetvilágból. Kukkanáries pedig tényleg mesés strandal rendelkezik.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat,de sajnos nem sikerült paraliai utat találnunk a nekünk megfelelõ idõpontban,így más helyet kellett választanunk.Idén Pargara megyünk,paralia majd jövõre marad.Pargáról esetleg nem tudtok valamit?
Köszönöm,Kriszti
Köszönöm a válaszokat,de sajnos nem sikerült paraliai utat találnunk a nekünk megfelelõ idõpontban,így más helyet kellett választanunk.
Nem mondod? Ez szinte hihetetlen... de ha te mondod biztos így van. Mikor akartatok menni ha nem vagyok indiszkrét?
Tavaly julius végén érkezett egy reggel egy apuka két gyerekével és kinn találtak szállást viszonylag hamar. Egyébként saját véleményem: nem veszítettetek semmit, rengeteg sokkal jobb hely van mint Paralia. És ezzel tényleg nem akarok megbántani senkit.
Szia Rebeka!
Júlis végén-augusuzus elején akartunk menni,de nem 10 napra,hanem a 13/14 napos utakra és oda nem volt hely,10 napra lett volna.Csak az elgondolkoztató,hogy a 10 nap annyiba kerül,mint a 13,14 nap.Ezért inkább lemondtunk Paráliáról és Párgára megyünk 13 napra július 12-24ig 47000 Ft-ért.De nem is bánom,képek alapján sokkal szebb,bár az éjszakai élet biztos nem olyan nyüzsgõ,de igazából nem bulizni megyek!
Kedves Kriszti23!
Ha nem bulizni mész, hanem szépet akarsz látni, akkor mindenképpen jobb választás volt Parga. Mi 6 éve járunk Görögországba, de kevés olyan ronda hely van mint Parália. Ezzel nem akarom megsérteni azokat, akik a diszkó miatt járnak oda. Szerencsés utat. Meglátod nem bánod meg.
Üdv Foxi
Kriszta!
Valószínüleg tényleg átmegyünk mi is, mert talán olcsóbb mint Makri. Bár most fogadkozom több ékszert nem veszek.
többiek:
Paralia nagyon zsúfolt és nekem jellegtelen. Hozhatok egy csomó példát (Sarti, Stavros és társai) amelyek szintén üdülõfaluk, de van stílusuk. Nem éreztem magam rosszul Parálián sem, jó volt. De nekem hiányzik belõle valami. Nem értem keke mire gondol, hogy a tengerpartja korrekt. Mi például nem szerettük, minimum pár km-rel arrébb mentünk. Iszonyat nagy tömeg, ennek megfelelõen koszos víz, délutánra rengeteg szemét. Stavrosban sem tökéletesen tiszta a víz a kikötõ környékén, de ott legalább van pár méter köztem és a másik család között. De az éjszakai élet az tényleg Parálián a legpazarabb, szép diszkók, sok-sok ember.
Szóval ki-ki ízlése szerint.
Kedves fox!Hála Isten megadatott,hogy egy csomó országba sikerült már eljutnom,ugyhogy láttam már szebb helyet mint Paralia.Én a tengerpartjára értettem,hogy nem rossz,lassan mélyül,homokos...