Zakynthos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 436
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Szöszy!!!
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#32860 Üzenet linkje2007-06-24 22:53:26 

na azért ne írjuk le Zakyntost icon_smile.gif Már csak 3 hét icon_smile.gif
# 437
Lloth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
209 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#32886 Üzenet linkje2007-06-25 08:09:53 

Szió Atosz!

Köszi a tippet, oda fogunk rá figyelni! icon_wink.gif

Mellesleg nem hiszem, hogy konzervatív lennél... csak a mai nagy magyar valósággal vannak komoly problémák: ha ehhez kell viszonyítani magunkat, akkor én is konzervatív vagyok. Mert manapság a dolgokhoz való normális hozzáállás, embertársaidra való odafigyelés és igényesség magaddal, másokkal és a szolgáltatásokkal szemben maradiságnak számít, sajnos. Mert a norma nem ez: tisztelet a kivételnek! De azért nem adjuk fel!!! icon_biggrin.gif
Egyébként én nagyon-nagyon várom már a nyaralást: biztos vagyok benne, hogy nagyon jó lesz: majd maximum mi is fejbeverünk egy-két angolt üres sörösüveggel, tudod, haverok, buli... icon_cool.gif Azon kedves ismerõseim, akiknek tetszett a sziget, nagyon sok helyen jártak a világban és elég megbízható a véleményük, úgyhogy én remélek!

üdv:
lloth

# 438
Lloth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
209 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#32887 Üzenet linkje2007-06-25 08:24:05 

Szia Édes!

Írnál pár sort az utazásotokról, ha idõd engedi!

Pl. hogy hol, merre jártatok, mikor voltatok Zantén, hogy utaztatok, milyen szállásotok volt, mi tetszett a szigeten, mely részeket ajánlanád és melyeket nem: egyszóval egy "dióhéjnyi" kis élménybeszámolót szeretnék kérni tõled! Légyszi, légyszi, légyszi... icon_biggrin.gif

Köszi elõre is a fáradozásaid a többiek és a saját nevemben is!

üdv:
lloth

# 439
édes
1000. Fórum tag
1000. Fórum tag
273 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#32909 Üzenet linkje2007-06-25 11:09:03 

NEkem többnyire csak rossz emlékeim vannak errõl azútról.NEm az utazás volt rossz,busszal mentünk,tranzit szállásunk Paralián volt.Az ott lét volt borzasztó.2003ban voltunk.NEm szeretném elvenni a kedvedet,ezért le sem írom az egészet.Sok minden közrejátszott,ami küllön-küllön fel sem tünt volna.NEktek nyilván sokkal jobb lesz,érezzétek jól magatokat.
# 440
Szöszy!!!
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#32911 Üzenet linkje2007-06-25 11:42:14 

Hát,szerintem csak jól fogjuk érzeni magunkat! :)Gondolom az angolok bent a szórakozóhelyek környékén õrjöngenek.Szerintem a magyar fiatalság sem jobb...abból meg itthon már megedzõdhettünk!Azt mondják gyönyörû a sziget, gondolom ez kárpótolni fog ha esteleg némi kellemetlenség is érne minket.
Egyébként Édes tényleg írhatnál pár dolgot,hogy mégis mi az amit kerüljünk el vagy ha megint mennél mit csinálnál máshogy,néhány jótanács esteleg.Ha ráérsz írj nekünk!

# 441
Szöszy!!!
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#32912 Üzenet linkje2007-06-25 11:44:57 

Jajj és nyugalom,én már annyi jót hallotta a helyrõl,hogy az én kedvemet biztosan nem veszed el,és szerintem a többiekét sem,ahogy itt olvasgatom szerintem õk is nagyon mennének már! icon_smile.gif
# 442
Lloth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
209 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#32921 Üzenet linkje2007-06-25 12:04:36 

100%-ig egyetértek Szöszyvel!

Bátran írd ide a tapasztalataidat, hiszen hogyan kerülhet el valamit az ember, ha nem tud róla! A rossz tapasztalatok is tapasztalatok, ha megosztod másokkal, azzal csak segítesz!!!

Tégy belátásod szerint, nem akarom erõltetni, de mi nagyon hálásak lennénk érte!

üdv:
lloth

# 443
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#32965 Üzenet linkje2007-06-25 14:43:47 

Szia Kristi!

Most olvastam el a zakynthoszi beszámolódat. Tetszett, hogy ilyen részletesen írsz. Amit levettem az írásból, az ugyanaz, mint k.valcsi tavalyi írásából, Zakynthosból hiányzik az a bizononyos "görög érzés". Egy idõben nagyon vágyakoztam a szigetre, de most már egyre kevésbé. Ha mégis, csak a természeti szépségek miatt nézném meg valamikor. De már sokkal inkább Kefallonia érdekel.

# 444
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#32999 Üzenet linkje2007-06-25 17:57:37  Válasz a #32965. hsz-ra Előzmény #32965

Szia Andi!

A jó Isten áldja meg Zantét ,hogy legyen szép,olcsó,görög, meg minden...Ne legyen tele szeméttel,sok félcédulás angollal, és akarjatok ti is odamenni.Én nem vesztem el a hitemet,pedig már egy páran lehúzták és látom te sem rumbáznál az örömtõl,ha most Karphatos helyett Zantéra kellene mennetek.Nos Andi? icon_lol.gif icon_wink.gif

Üdv:atosz

# 445
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33015 Üzenet linkje2007-06-25 20:04:11 

Szia atosz! Ne légy ilyen irónikus! icon_smile.gif Ha ingyen adnák, persze, hogy mennék icon_smile.gif És menni is fogok egyszer. DE! egyre jobban az az érzésem, hogy nem oda fogok menni nyaralni, hanem Kefalloniára és Zakira átmennénk mondjuk csak 3 napra, ami alatt megnézzük, ami néznivaló. De ez egyelõre nem fenyeget, mert pillanatnyilag az Égei-tenger szigetei izgatnak éppen.
# 446
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33022 Üzenet linkje2007-06-25 20:34:31  Válasz a #33015. hsz-ra Előzmény #33015

Szia Andi!

Á nem vagyok én irónikus, csak kellemetlen,hogy még ott sem voltam és már más és sokan megfogalmazták a szigetrõl a negatív véleményüket ami teljesen szubjektív.Ez épp olyan ,hogy egy jópáran azt irnák neked:ne menj arra a tar,kopasz,Kapathoszra bóklászni a sziklákközé...Nemde?Mit találsz ott köveken kívül.Illúzió és valóság rombolása.Nos?

atosz

# 447
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33038 Üzenet linkje2007-06-25 21:09:33 

Atosz, éppen ezért olvassuk ezt a fórumot, hogy információkat gyûjtsünk. Az összeszedett infók alapján lesz egy hely szimpi, vagy kevésbé szimpi, stb., pont ezek a benyomások segítenek dönteni a következõ évek úticéljai között. Ettõl még nem fogom kevésbé szeretni Hellászt, csak éppen nemminden zúga egyenértékû....
# 448
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33073 Üzenet linkje2007-06-25 22:28:34 

vojandi!

Reméltem hasznos lesz a beszámolóm icon_lol.gif Nos ha elõbb nézegetem Kefaloniát tuti nem Zantéra megyünk icon_confused.gif
DE a lehetõségekhez képest megpróbáltam magam jól érezni,és látni a szépet icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif
Jövõre Kefalonia a cél,ha lesz rá keret.

Ja icon_exclaim.gif Menjél Karphatosra,én is mennék nagyooooon icon_razz.gif

# 449
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33092 Üzenet linkje2007-06-26 00:01:10 

vojandi írta:
Atosz, éppen ezért olvassuk ezt a fórumot, hogy információkat gyûjtsünk. Az összeszedett infók alapján lesz egy hely szimpi, vagy kevésbé szimpi, stb., pont ezek a benyomások segítenek dönteni a következõ évek úticéljai között. Ettõl még nem fogom kevésbé szeretni Hellászt, csak éppen nemminden zúga egyenértékû....

Én nem a következõ években , ha nem most utazok Zantéra, az információ gyüjtés pedig számomra nemcsak negativ dolgokból áll.
Azért nézegetem ezt a honlapot ,hogy tapasztalatok alapján olyan információkhoz jussak ami segíti az ott tartózkodásomat.
De olyat nem igen találok, úgy hogy bízom magamra a megítélést és próbálom magam nagyon jól érezni,a természet szépsége szerintem mindenhol egyenértékû, csak rá kell találni.
Nálam ez a fõ cél, a többi mind másadlagos természetesen a külsõ rossz behatásokat próbálom redukálni.
Harcos üdv:Atosz : icon_biggrin.gif icon_wink.gif icon_exclaim.gif

# 450
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33105 Üzenet linkje2007-06-26 08:58:16 

atosz!

Írtam élménybeszámolót,ahol azért megemlítem a jó dolgokat is icon_lol.gif
Olvastad icon_question.gif