Miért épp Görögország?
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Görögország
Hozzászóló Üzenet
# 46
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
DANI0315
Aktív fórumos
Aktív fórumos
226 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11795 Üzenet linkje2006-07-17 17:36:34 

Szia Vojandi icon_biggrin.gif

Mi is többször gondoltuk, hogy na jövõre egy kicsit máshova kéne menni pl Tunézia az Andreának nagy vágya de amikor eljön az ideje az uticél kiválasztásához végül mindig "haza" megyünk icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Ez egy kicsit olyan mint a kedvenc polód, egy kicsit régi egy kicsit fakó
de mégis csak az az igazi.... icon_wink.gif icon_wink.gif
Sikerült már egy pár szép helyre eljutnunk Európában, de nyaralni csak görögországban vagyok hajlandó.. icon_wink.gif :
kalimera icon_biggrin.gif

# 47
DANI0315
Aktív fórumos
Aktív fórumos
226 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11796 Üzenet linkje2006-07-17 17:47:06 

Szia Vojandi icon_biggrin.gif
Ez a polós hasonlat kicsit gyenge volt icon_redface.gif bocs, de gondolom,
érted mit akartam kifejezni.. icon_wink.gif
Kalimera icon_lol.gif

# 48
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11810 Üzenet linkje2006-07-17 20:04:51 

Értem hát icon_smile.gif
Ismerem ezt én is. De a "haza" a legjobb szó.
Bár én ezt így nem merem mondani, mert én pillanatnyilag sem otthon vagyok, jól érzem magam, szeretek itt lenni, ahol vagyok, de azért a haza, az csak haza marad, és ha nyaralok, lehet, hog ykét hét alatt nyomát sem érzem honvágynak, de ha ott kellene élnem, azt hiszem, egy idõ után ugyanúgy vágyakoznék haza, mint most. Más ott nyaralni, és megint más élni. Én nem szeretnék Görögben élni....hanem csak egy életen át nyaralni. Ha érted, hogy ezzel mire gondolok.

Andi

# 49
DANI0315
Aktív fórumos
Aktív fórumos
226 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11812 Üzenet linkje2006-07-17 20:45:39 

Értem hát icon_lol.gif

Igen A HAZA az itthon van, de görögbe úgymegyünk,legalább is
mi , mintha a második otthonunk lenne... icon_wink.gif
Meglátogatjuk a "távoli rokonainkat",barátainkat....igaz õk
a Stavrosi "barátaink...A Nanakos (Dias zeus) család és a többiek.. nagyon jó ismrerõseink lettek...És hál istennek kölcsönös a szimpátia mindig
nagy becsben tartjuk a kapcsolatunkat.. icon_wink.gif
Szóval érted icon_wink.gif icon_wink.gif icon_wink.gif

Kalimera icon_lol.gif

# 50
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11819 Üzenet linkje2006-07-17 22:31:57 

Értem hát icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif
És ez így van rendjén. ....
Andi

# 51
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11845 Üzenet linkje2006-07-18 09:37:56 

Sziasztok!

Vojandi, nem vagy egyedül. icon_smile.gif Rám is éppen olyan furán néz mindenki, hogy miért vagyok ennyire Görögországmániás és én is sokáig azt hittem, hogy ezzel egyedül vagyok, hogy ez az én dilim. icon_smile.gif
Aztán rátaláltam erre a honlapra és olyan jó tudni, hogy nem vagyok egyedül ezzel az érzéssel. Nem tudom mi van ebben az országban, ami miatt ilyen sokan elvarázsolódunk, de kétségkivül van benne valami.
Van egy ismerõsöm, aki a munkája folytán már egész Európát bejárta. Spanyolországtól kezdve Horváthországig, mindenhol járt már.
Azt mondta, hogy szépek ezek az országok is, de mégis, neki egyedül Görögország az a hely, ahova minden évben el kell mennie, mert nem talál hozzá foghatót. icon_smile.gif

# 52
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11846 Üzenet linkje2006-07-18 09:43:54 

Szia Dani!

Nem hiszed el, de én ezt minden évben eljátszom. icon_smile.gif
El kezdem már télen nézegetni, hogy nyáron hova szeretnék menni nyaralni. Nézegetem Spanyolországot, Olaszországot, a Horváth tengerpartot, hogy mégis melyik hely jöhetne szóba.
Aztán hol kötök ki mindig? Hát persze, hogy Görögországnál. Egyszerûen tudok tõle szabadulni. icon_lol.gif
Pedig gyerekkoromban én is Bulgáriában láttam meg elõször a tengert, akár csak Rebeka, még sem oda vágyom vissza. Már gyerekkoromban is mindig Görögország volt a nagy álmom, biztosan megéreztem, hogy ez lesz az én helyem. icon_smile.gif

# 53
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11850 Üzenet linkje2006-07-18 10:41:00 

Rólam sem hitte senki, hogy normális vagyok. Amikor március 6.-án befizettük az utat, azonnal beszámoztam a hátralévõ napokat. Már jobban elfogadják, mert látják mekkorát lendít rajtam a visszaszámlálás. Ha felidegesítenek, vagy nagyon sok a munka, tudom, hogy hány nap van még hárta, és azt mondom 38 nap icon_razz.gif múlva vár a nyugalom. Majd ott kipihenem magam. Aztán majd készülök az újabb útra.
Mi is járjuk a környezõ országokat, de csak egy-egy hosszúhétvége erejéig. Igazán feltöltõdni csak Görögországban tudok.

# 54
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11855 Üzenet linkje2006-07-18 11:39:46 

CSutek!

Mintha magamat látnám. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif Nálam is megy a visszaszámlálás.
Sõt. Nem hiszed el, de már a jövõ évi nyaralást is tervezem. icon_redface.gif icon_lol.gif
Nem vagyok normális. icon_lol.gif
Nekem eddig még Sarti volt a kis kedvencem, de jövõre akkor is másik helyre szeretnék menni. Annyi szép hely van még ebben az országban, nem szabad leragadnom Sartinál, bármennyire is szerettem. icon_smile.gif

# 55
DANI0315
Aktív fórumos
Aktív fórumos
226 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11856 Üzenet linkje2006-07-18 11:47:41 

SziasztoNekünk már csak 15 nap van az utazásig!MI is ugy vagyunk vele,hogy már vissza fele számolunk,ez éltet minket a munkahelyen amikor a fönök sereglet molesztál minket!De kitartunk,mert nem sokára kint leszünk a tengerpaton és sütetjük a napon magunkat frappéval a kezünkben icon_cool.gif icon_cool.gif icon_cool.gif Kitartás annak akinek már nem sok van hátra qa nyaralásig icon_exclaim.gif Andi
# 56
DANI0315
Aktív fórumos
Aktív fórumos
226 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11857 Üzenet linkje2006-07-18 11:51:14 

Ja azt elfelejtettem,hogy mi is amikor tervezzük a nyaralást mindig más országgal kezdjük,de mindig görög földön kötünk ki icon_exclaim.gif Ránk is azt mondják,hogy betegesen görögimádok vagyunk,de kit érdekel icon_exclaim.gif Nekünk kell ez a filling ami ott van,ez éltet 365 napig,amikor rosszkedvünk van,amikor tél van stb.... icon_exclaim.gif
# 57
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11859 Üzenet linkje2006-07-18 11:55:50 

Teljesen igazad van Dani! icon_smile.gif Lehet, hogy nem is minket kellene dilisnek nézni a görögimádatunk miatt, hanem éppen azokat, akik megfosztják magukat ennyi szépségtõl. icon_smile.gif
# 58
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11900 Üzenet linkje2006-07-18 16:36:29 

Mi is, alig fizettük be az utat, máris elkezdtük tervezni a következõt. Ha ezért neveznek lököttnek, vállalom.
# 59
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11912 Üzenet linkje2006-07-18 18:47:15 

Sziasztok Dani, Andi!

Na most megint jót mondtál, és ez is egy fontos dolog, talán a legfontosabb, hogy ez éltet a szürke téli napokon. Én napelemként mûködök, ha elmegyek nyaralni, annyira magambaszívom a nyaralás élményeit, hogy ebbõl az energiából sikerül egy pár hónapig éldegélnem, aztán jön a téli depi és akkor már csak az elmúlt nyaralások fényképei éltetnek. Januártól meg az izgatott várakozás, mert mi általában már januárban foglalunk és legtöbbször szeptemberben utazunk, így 9 hónapon át megint erõt ad az elõttünk lebegõ cél. De tuti, sokan vannak hasonlóképp ezzel. icon_smile.gif
Andi

# 60
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11914 Üzenet linkje2006-07-18 19:07:23 

Hát Vojandi azt gondolom valahol rokonlelkek vagyunk. Ezt még nem írtam le, de az indulás elõtt azon gondolkodtam milyen jó is lenne késõbb menni, mert annyival is kitolódna a várakozás boldog idõszaka, kevesebb idõ maradna a következõ nyaralásig. Lehet, hogy néha van némi defektem? De barátainkkal már most, alig egy héttel hazaérkezésünk után azt tervezzük, hogy jövõre együtt Görögország. Na persze még nincs helyszin, hisz azt sem tudhatjuk biztosra eljutunk-e jövõre is álmaink országába. De azon vagyunk! icon_exclaim.gif icon_wink.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Görögország
<   1 2 3 4 5 ... 14 15 16   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu