Tudod mit: megérdemli! Már csak azért is mert létre hozta nekünk ezt az oldalt!
Szóval Jox: mit ennél?
Nyúzott macska nyárson? Reggel azt hallottam Gyõzikééknél a kutya tünt el!
A konyha egyébként nálunk nem az én területem fõleg, én inkább a kóstoló vagyok. De a görög ételek nem tünnek bonyolultnak így még én is belebonyolódom idõnként az elkészítésükbe.
Én is egyet értek veled, csak az nem tudom, hogy Jox mit szólna hozzá?
Csak még nem válaszolt, lehet megijedt, amit írtunk
Egyébként, hogy ezt írtad, eszembe jutott valami, persze ez a dolog se ide vág, de étellel kapcsolatos.
Vagyunk itt egy páran akik aktivan írogatnak, és arra gondoltam, hogy tavasszal szervezhetnénk, egy hellaszos találkozót?
Engem már hivtak egy másik lapról Beloianiszba, de sajnos nem tudtam elmenni.
Én szívesen segítenék, ha nem tartjátok rossz ötletnek
Akkor személyesen is találkozhatnánk, és sokat beszélhetnénk Görögországról!
Amikor az értesítést kaptam a rendszertõl, hogy feltetted ezt a szép képet, éppen a konyhán fõzött borsó levest kanalaztam, és utána már nem is volt olyan jó........
Rendesen megfájdítottad a szívem
Még az a szerencsém, hogy nem valami fincsi étel fényképét tetted most fel ide
Görög étel csak Görögországban? Nem esik rosszul itthon sem a sok pörkölt után egy kis könnyebb görög íz. De sok mindennek nem ugyan az az íze, plussz hiányzik a hangulat. A képen szereplõ vendéglõ csak ott lehet, a többi csak utánzat. Beszélhetünk itt arról mennyire finom ez vagy az, bekapcsolhatom a sirtakit is.......
Már megint hiányérzetem van!
De azért tegyetek fel sok-sok fincsi görög ételreceptet, a többit majd megoldjuk! Eredetiben nekem csak igen kevés jut egy évben, ez kevés a boldogsághoz.
Jox!
Technikai kérdés: hogyan teszek fel ide képet?
Taramo saláta: ugye kell bele halikra, de milyen konkrétan? Gondolom nem kaviár, vagy mégis? Minden nyaralás elsõ percei: apának metaxa, anyának ouzó és a fenti saláta. Ez utóbbi itthon gondokat okoz.
A halat enni szeretem, és nagyon, a kifogását másra hagyom. Egyedül kagylókat szoktunk szedni kinn, a többit a halászoktól hajnalban vagy boltban. A bot pedig tûzoltó fecskendõ a képen