Babar,
egyre izgalmasabb a tervetek! Milos-Folegrandos szerintem remek kombináció, úgyhogy nagyon kíváncsi leszek majd a tapasztalataidra! Ha esetleg az utatokba kerül majd jó kis folegrandosi szálláscím, akkor ha hazajöttök, oszd majd meg velünk, jó? (Elafonisost szintén, ha van tuti tipped, mert mi utánatok megyünk majd szinte rögtön most júniusban, és ha lesz akkorra bejáratott szállásotok, akkor nekünk már nem kell majd keresni! )
Bea,
örülök, hogy itt is elkezdtél írni! Gondoltam, hogy a Görögország-imádat előbb vagy utóbb idecsábít Téged is!
Andi,
szerintem lesz még jópár sziget (és már eddig is sok volt ), amit Te fogsz felfedezni nekünk, hiszen annyi van Görögországban! Azon egyébként én is csodálkoztam, hogy mostanában ennyien felfedezték Milost (írtam is az indexen valamikor én is ugyanígy, hogy vajon mi lehet az oka), nekem is fura volt, hogy pont most, mindenki egyszerre... De szerintem ez egyre inkább így lesz, mert aki megszereti Görögországot, és először bejárja az ismertebb szigeteket, egy idő múlva kíváncsi lesz a többire is. Ahogy látom, Magyarországon kb. most jött el az az idő, hogy az emberek már kezdenek érdeklődni ezek iránt a helyek iránt is, nem véletlen, hogy egy-két utazási iroda kínálatában is megjelent pár éve a Kikládok néhány tagjára szóló utazás (Naxos, Paros stb.).
Nagyon durva amit csináltatok... eszembe nem jutna ilyet csinálni, rögtön arra gondolnék, mi vanha ottragadok, úszva kell elmennem a mellette lévő strandra, mi van ha jönnek cápák, és hasonló horrortörténetek futnak végig az agyamon... Elképesztően bátor vagy!! (vagy csak hozzám képest )
Nem vagyok bátor. Nagyon is beszari vagyok. Csak vakmerő és felelőtlen. Nevezzük így.
Magyarországon kb. most jött el az az idő, hogy az emberek már kezdenek érdeklődni ezek iránt a helyek iránt is, nem véletlen, hogy egy-két utazási iroda kínálatában is megjelent pár éve a Kikládok néhány tagjára szóló utazás (Naxos, Paros stb.).
Már a 90-es években, amikor még csak Stavros, Tolo, Paralia, Kréta, Korfu és Rhodos volt a választék, már akkor nagyon hiányoltam a Jón-szigeteket, és röviddel rá lassan lettek azok is...de nem akarok offolni, a mondanivalóm lényege, hogy amit az utazási irodák kínálnak, azt a görögorstág-rajongó, aki minden éveb ide utazik, már kivégezte. Szerintem nagy hülyék az irodák, hogy nem bővítik a kínálatukat más irányba is.
Privát üzenet ment, mert én sem akarok tovább offolni, hiszen egyáltalán nem Milosról írtam... Bocs, akit ezzel idegesítettem, nem volt szándékos!
Zsebkuty, nézd meg légyszíves, átment-e az üzenet, mert egy kicsit gyanús a helyzet, a levél ugyanis nincs az elküldött üzenetek közt, bár a rendszer kiírta, hogy elküldte, s lehet, még csak gyakorlatlan vagyok a Hellaszon... Azért kétszer is elküldtem!
OFF: A kimenők közt ott van, csak eddig mindig az elküldöttben láttam, mert ezek szerint az illető addigra már el is olvasta. Neked is küldtem egyet! Még tanulom az itteni rendszert, kicsit más, mint az index. De jó!
Osztom a véleményedet... Az utazási irodák sok esetben a túl egyszerű dolgot kínálják.
És sokunkban megvan az a vágy, hogy felfedezzük a lehetetlent.
Emlékszem az elején még úgy volt, hogy olyan összegért lehetett volna leszervezni Milost, hogy ezért nem vállakozott rá senki.
Aztán jöttek a repülőtársaságok akciói, felkerültek a kompárak is, lehetett tervezni, számolni, és ha az ember előszezonban szervezi erre a csodálatos és különleges szigetre a nyaralásást, akkor bizony olcsóbban jön ki, mintha irodával menne pl: Naxosra.
És mégis elmondhatja, hogy olyan szigeten volt ami egyrészt filmbeillő, másrészt nem mondja minden második ember, hogy "jaj, én már jártam ott" ...
Na meg az érintetlenségről ne is beszéljünk. Nem mindegy hogy a turisták lelakták már a szigetet vagy sem.
Az utazási irodák nem mernek lépni, az a baj.
Mondjuk én azon is meglepődtem, hogy Lefkadát már csak 1 iroda viszi, és erre az volt a válasz, hogy azért, mert nincs rá kereslet...
Ezt sem értem... inkább mennek a nyaralók a szárazföldi mocsokba, mert a szomszéd tavaly ott volt, és azt mondta jó volt... Én ezt soha nem fogom megérteni.
Hú,nem akarok nagyon offolni,meredek talajra érkeztünk....
Melynda,igazad van,ráadásul sajna valaki csak azt tudja megfizetni,mert nincs többre pénze,ugyebár egy szárazföldi/pl.Paralia/út busszal már 30ezerért elérhető.
Mondjuk Sarti már a legjobb szándékkal sem nevezhető mocsoknak,szerintem és oda sem kerül többe az út.
DE gondolom,Firkamanó csak az első hirtelen felindulásából irta ezt...