Milos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
Hozzászóló Üzenet
# 451
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97691 Üzenet linkje2009-05-04 19:10:13  Válasz a #97548. hsz-ra

Sziasztok! icon_smile.gif

Hú, de sokat írtatok az utóbbi időben! icon_smile.gif

Babar,
egyre izgalmasabb a tervetek! Milos-Folegrandos szerintem remek kombináció, úgyhogy nagyon kíváncsi leszek majd a tapasztalataidra! Ha esetleg az utatokba kerül majd jó kis folegrandosi szálláscím, akkor ha hazajöttök, oszd majd meg velünk, jó? icon_smile.gif (Elafonisost szintén, ha van tuti tipped, mert mi utánatok megyünk majd szinte rögtön most júniusban, és ha lesz akkorra bejáratott szállásotok, akkor nekünk már nem kell majd keresni! icon_wink.gif )

Bea,
örülök, hogy itt is elkezdtél írni! icon_smile.gif Gondoltam, hogy a Görögország-imádat előbb vagy utóbb idecsábít Téged is! icon_wink.gif

Andi,
szerintem lesz még jópár sziget (és már eddig is sok volt icon_smile.gif ), amit Te fogsz felfedezni nekünk, hiszen annyi van Görögországban! icon_smile.gif Azon egyébként én is csodálkoztam, hogy mostanában ennyien felfedezték Milost (írtam is az indexen valamikor én is ugyanígy, hogy vajon mi lehet az oka), nekem is fura volt, hogy pont most, mindenki egyszerre... icon_smile.gif De szerintem ez egyre inkább így lesz, mert aki megszereti Görögországot, és először bejárja az ismertebb szigeteket, egy idő múlva kíváncsi lesz a többire is. Ahogy látom, Magyarországon kb. most jött el az az idő, hogy az emberek már kezdenek érdeklődni ezek iránt a helyek iránt is, nem véletlen, hogy egy-két utazási iroda kínálatában is megjelent pár éve a Kikládok néhány tagjára szóló utazás (Naxos, Paros stb.).

# 452
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97697 Üzenet linkje2009-05-04 19:24:39  Re:

firkamano írta:

Andi!

Nagyon durva amit csináltatok... eszembe nem jutna ilyet csinálni, rögtön arra gondolnék, mi vanha ottragadok, úszva kell elmennem a mellette lévő strandra, mi van ha jönnek cápák, és hasonló horrortörténetek futnak végig az agyamon... Elképesztően bátor vagy!! (vagy csak hozzám képest icon_wink.gif ) icon_biggrin.gif

Nem vagyok bátor. Nagyon is beszari vagyok. Csak vakmerő és felelőtlen. Nevezzük így. icon_wink.gif

# 453
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97698 Üzenet linkje2009-05-04 19:29:21  Re:

Haspók írta:
Magyarországon kb. most jött el az az idő, hogy az emberek már kezdenek érdeklődni ezek iránt a helyek iránt is, nem véletlen, hogy egy-két utazási iroda kínálatában is megjelent pár éve a Kikládok néhány tagjára szóló utazás (Naxos, Paros stb.).

Már a 90-es években, amikor még csak Stavros, Tolo, Paralia, Kréta, Korfu és Rhodos volt a választék, már akkor nagyon hiányoltam a Jón-szigeteket, és röviddel rá lassan lettek azok is...de nem akarok offolni, a mondanivalóm lényege, hogy amit az utazási irodák kínálnak, azt a görögorstág-rajongó, aki minden éveb ide utazik, már kivégezte. Szerintem nagy hülyék az irodák, hogy nem bővítik a kínálatukat más irányba is.

# 454
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Balazsbea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
301 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97710 Üzenet linkje2009-05-04 20:45:59  Válasz a #97683. hsz-ra Előzmény #97683

Szia Zsebkuty!

Privát üzenet ment, mert én sem akarok tovább offolni, hiszen egyáltalán nem Milosról írtam... Bocs, akit ezzel idegesítettem, nem volt szándékos! icon_smile.gif

Zsebkuty, nézd meg légyszíves, átment-e az üzenet, mert egy kicsit gyanús a helyzet, a levél ugyanis nincs az elküldött üzenetek közt, bár a rendszer kiírta, hogy elküldte, s lehet, még csak gyakorlatlan vagyok a Hellaszon... Azért kétszer is elküldtem! icon_smile.gif

# 455
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97715 Üzenet linkje2009-05-04 20:59:57  Válasz a #97710. hsz-ra Előzmény #97710

Off

Bea,

a kimenő fiókot nézd meg, ott lesz! icon_smile.gif
(Amíg nem olvassa a címzett, addig ott van, amikor elolvasta, akkor átkerül az elküldöttbe. icon_smile.gif )

On

# 456
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97716 Üzenet linkje2009-05-04 21:01:14  Válasz a #97698. hsz-ra Előzmény #97698

Andi,

válaszoltam erre az utazási irodás topikban!

# 457
Balazsbea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
301 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97717 Üzenet linkje2009-05-04 21:09:36  Válasz a #97715. hsz-ra Előzmény #97715

Köszi Haspók! icon_smile.gif

OFF: A kimenők közt ott van, csak eddig mindig az elküldöttben láttam, mert ezek szerint az illető addigra már el is olvasta. Neked is küldtem egyet! icon_smile.gif Még tanulom az itteni rendszert, kicsit más, mint az index. De jó! icon_smile.gif

# 458
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97727 Üzenet linkje2009-05-05 08:20:37  Válasz a #97698. hsz-ra Előzmény #97698

Szia Andi!

Osztom a véleményedet... Az utazási irodák sok esetben a túl egyszerű dolgot kínálják.
És sokunkban megvan az a vágy, hogy felfedezzük a lehetetlent.
Emlékszem az elején még úgy volt, hogy olyan összegért lehetett volna leszervezni Milost, hogy ezért nem vállakozott rá senki.

Aztán jöttek a repülőtársaságok akciói, felkerültek a kompárak is, lehetett tervezni, számolni, és ha az ember előszezonban szervezi erre a csodálatos és különleges szigetre a nyaralásást, akkor bizony olcsóbban jön ki, mintha irodával menne pl: Naxosra.
És mégis elmondhatja, hogy olyan szigeten volt ami egyrészt filmbeillő, másrészt nem mondja minden második ember, hogy "jaj, én már jártam ott" ...
Na meg az érintetlenségről ne is beszéljünk. Nem mindegy hogy a turisták lelakták már a szigetet vagy sem.

Az utazási irodák nem mernek lépni, az a baj.
Mondjuk én azon is meglepődtem, hogy Lefkadát már csak 1 iroda viszi, és erre az volt a válasz, hogy azért, mert nincs rá kereslet...
Ezt sem értem... inkább mennek a nyaralók a szárazföldi mocsokba, mert a szomszéd tavaly ott volt, és azt mondta jó volt... Én ezt soha nem fogom megérteni. icon_biggrin.gif

# 459
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97735 Üzenet linkje2009-05-05 09:18:44  Válasz a #97727. hsz-ra Előzmény #97727

Szia Firkamanó,

pedig az az igazság, amit az utazási iroda mondott Neked Lefkadáról. Olvasd el, amit tegnap írtam az Utazási irodák topikba... icon_smile.gif (Ne itt offoljunk. icon_wink.gif )

# 460
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97744 Üzenet linkje2009-05-05 10:03:48  Válasz a #97735. hsz-ra Előzmény #97735

Bocsi, miután beírtam a véleményem, akkor láttam a tiedeta másik topikban, oda kellett volna írnom.

De hogy visszatérjünk a témához, MILOS:

Ez tuti, hogy Sarakiniko

Nézzétek meg ezt az oldalt!!!!
https://www.mewcat.gr/milosholidays/photos_03.htm

Itt van látványosság, strand... icon_biggrin.gif Nagyon szuper...

# 461
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97748 Üzenet linkje2009-05-05 10:14:44 

Szia Bea!!!
Üzit megkaptam,köszi és hogy ne legyek nagyon off,egy kis MILOS-i bics:

Üdv Nektek!!!

# 462
Melynda007
Aktív fórumos
Aktív fórumos
219 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97749 Üzenet linkje2009-05-05 10:16:33 

"...inkább mennek a nyaralók a szárazföldi mocsokba..."

Minden görög helynek megvan a maga varázsa - szerintem.

# 463
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97751 Üzenet linkje2009-05-05 10:24:18  Válasz a #97749. hsz-ra Előzmény #97749

Hú,nem akarok nagyon offolni,meredek talajra érkeztünk....
Melynda,igazad van,ráadásul sajna valaki csak azt tudja megfizetni,mert nincs többre pénze,ugyebár egy szárazföldi/pl.Paralia/út busszal már 30ezerért elérhető.
Mondjuk Sarti már a legjobb szándékkal sem nevezhető mocsoknak,szerintem és oda sem kerül többe az út.
DE gondolom,Firkamanó csak az első hirtelen felindulásából irta ezt... icon_wink.gif

# 464
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97759 Üzenet linkje2009-05-05 10:53:17  Válasz a #97751. hsz-ra Előzmény #97751

Ez csak az én véleményem, mindenkinek más az ízlése.
Én válogatós vagyok, és nem érem be akármivel.
Nem véletlenül utazok Lefkadára és Milosra. icon_wink.gif

# 465
Melynda007
Aktív fórumos
Aktív fórumos
219 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97776 Üzenet linkje2009-05-05 12:00:22  Válasz a #97759. hsz-ra Előzmény #97759

Szerencsés vagy, hogy ennyi szabadidőd van! icon_smile.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
<   1 2 3 ... 30 31 32 ... 124 125 126   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu