Szia Zsofka!
Köszi a képeket,már nagyon vártam,hogy feltedd!!Eddig is vártam már az indulást,ne de most aztán!!!!
Pénteken indulunk............el se hiszem!!2 hét Hawaii
Szia
Tünde
Szia Magdus!
Köszi a jókivánságokat!Már teljesen be vagyok zsongva.....Már csak hármat kell aludni.Mindent lefényképezek,az biztos!!
Kitartás,nemsokára ti is mentek.Timiék is most jönnek,igaz??
Üdv
Tünde
Szia Oszi!
Az alexandros palaceban is vannak ezek a dolgok, kés,villa,kanál. Rezso van melegités céljára. A szobában van egy francia ágy ,egy nagy tükör, olyan fésülködõ asztal féleség és egy kétajtos szekrény. A mi szobánkhoz volt egy terasz is reggelente ott kávéztam a párommal. A medence az tökéletes ahhoz hogy nappal vagy akár este egy jot usszál. A medence mélysége a legmélyebb részénél 3 méter. Vali
sziasztok
lehet hogy korábban már irták, de még az jutott eszembe, hogy a strandokon fogyasztás ellenében ingyen használhatók a napozóágyak és ernyõ. elég ha naponta 1x rendelsz vmit, pl frappé vagy vmi üditõ, ezek 2 euroba kerülnek.. és egész napra tied az ágy.
örülök hogy tetszetek a fotók, remélem stavros élõben is ennyire tetszeni fog.
aztán ha visszajöttetek, tessék élménybeszámolni.!!
Mi 21.-én indulunk haza. Mindannyian az Alexandrosban leszünk plussz még a potyautasaink ... Bocsi...!! Igyekszünk jók lenni!! Majd megfegyelmezem a társaságot!! De tényleg, gondolunk a többi lakóra! Ti meddig lesztek? Lesz veletek kis gyerek?
Sziasztok!
Eddig csak olvasgattam miket írtok,de mostmár én is hozzá tudok szólni.Mi 17-én megyünk Stavrosra.Végre megkaptuk az utazási jegyeinket.A Dias zeusszal megyünk.Az apartmanunk zsákbamacska már megbántam hogy nem választottam konkrét helyet.Stavros apartmanok közül valamelyik.Mivel kisgyerekkel megyük azért remélem nem a legeldugottabb helyen lesz.Majd ha hazajöttünk beszámolok milyen volt.
Mi szombat hajnalban vágunk neki az útnak. Tesz-e így valaki közûlletek?
Kicsit tartok a határtól (RÖSZKE) tavaly 6 órát vártunk mire átléptük a határt, remélem az idén nem így lesz. Üdvözlet mindenkinek és nagyon jó nyaralást!!
Holnap délben indul busz a Hõsök terérõl, azzal megyünk, meg haza is buszozás lesz, az utazásiiroda szervezte, kb 22 óra, de nekem mindegy, csak Görögországban kössek ki:)