#2213142014-07-21 18:51:01 Válasz a #221310. hsz-ra
Hát....lehet, hogy elnézést kell kérnem a kép miatt, thassosi képekre kerestem rá, ott dobta ki, de most, hogy rá akartam keresni, hogy pontosan hol van, már nem látszik túl thassosinak...
Elnézést érte.
Cserébe rakok be másikat.
Ez már biztosan Thassos, tippelnék, hogy Aliki lehet, de csak találgatni tudok erről is.
#2213162014-07-21 18:58:03 Válasz a #220738. hsz-ra
igen volt néha egy kis borulás és pár szem eső, de talán 2-3 nap csak. Nektek már jó lesz. Sok magyar kocsit láttunk itt az utcánkban is, lehet hogy épp Tiéteket? Nekem már kijöttek a nap allergiás kiütéseim, ezzel küzdöttem tavaly is.
Azt tudjátok, hogy a Salaria beach-en nincsenek napernyők!! Állítólag megszüntették 2 éve, szemét viszont annál több. 1-2 kép és mentünk tovább Vathira.
Messinia várom én is az infót, Hol készült a kép? Hátha belefér még és megnézhetjük.
Mi csak átutazóban,nagyon nyugodt kis településnek tünt.Ott van a buvárbázis és isteni pizzát ettünk egy part menti étteremben
Rendöröket nem nagyon láttunk,föleg állitgatni nem persze biztos vannak
Azt tudjátok, hogy a Salaria beach-en nincsenek napernyők!! Állítólag megszüntették 2 éve, szemét viszont annál több. 1-2 kép és mentünk tovább Vathira
Megerősítve. Valóban nincs már tuc-tuc zene és telepített napernyő a Salaria Beach-en (kis márvány parton).
Szemét csak a lejárónál van, mert a sok ....... nem képes elvinni a saját szemetét még akkor sem, ha a kukák tele vannak, hanem ledobja a kuka mellé.
#2213842014-07-22 09:16:50 Válasz a #221355. hsz-ra
Zsuzsa, a második kép amit beraktam, az valóban Alikinek tűnik.
(az első, mint kiderült Rodoszon készült...jó hogy a thassosi képeknél találtam, mondjuk nem is volt ismerős a hely
#2214102014-07-22 11:46:28 Válasz a #221400. hsz-ra
Valakinek már egyszer linkeltem, ez a potosi búvárcentrum honlapja, nézz szét rajta, hátha találsz bővebb infot mindenről, vagy esetleg vedd fel velük a kapcsolatot.
http://www.scuba-vas.gr/