Köszönöm josza2 nagyon jó képek és én is valoszinüleg abba az apartmanba megyek amibe ti is voltatok melyik szobát ajánlod vagy mindegy?
esetleg a többi apartmant nem látátok?
étteremek közül volt kedvenc vagy esetleg tudsz ajánlani ahol van igazi görög étel és megbecsülik a vendéget
majd még kérdeznék
irodával kapcsolatban volt valami gondod ?
Buszos úton volt valami probléma,és nektek volt fix helyetek amiért fizetetek vagy nem és nem látod értelmét ugy is jó volt
elöre is köszönöm
#1269662010-02-25 18:43:54 Válasz a #126965. hsz-ra
Szia Papamaci! Mi is az Aeolussal utaztunk Pargára most is velük megyünk Zakynthosra. Szerintem vegyetek helyjegyet mi mindíg venni szoktunk azért nem mindeggy ilyen hosszú úton hol ülsz. Marmarasról hazafelé beültettek az emeletes busz felsőszintjén a legutolso sorba a Görög határig azt hittem meghalok két dedalonnal bírtam ki. Az Aeolusnak egy titka van felkészülten kell menni velük és semmi gond. Jó áron hosszabb turnusokat szerveznek. Üdv Erika
. Jó áron hosszabb turnusokat szerveznek. Üdv Erika[/quote]
Szia erika éppen ezért gondoltam hogy idén velük utazunk mert a Walter nem tudom mit csinál szerintem nagyon sok utast fog veszteni
Fel kell őket hívni telefonon. Azt vettem ki az egész Walter ügyből Norbi aki tavaly a sofőrünk volt ő csinált egy másik irodát. Még januárban beszéltem vele Sarti után érdeklődtem de mondta valószínű csak Parga lessz mert Sartin nemtudtak jó áron foglalni. De ők is levettek a napokból már 9éjszakások az útjaik.
Fel kell őket hívni telefonon. Azt vettem ki az egész Walter ügyből Norbi aki tavaly a sofőrünk volt ő csinált egy másik irodát. Még januárban beszéltem vele Sarti után érdeklődtem de mondta valószínű csak Parga lessz mert Sartin nemtudtak jó áron foglalni. De ők is levettek a napokból már 9éjszakások az útjaik.
Hát sajnos idáig én is eljutottam egyszerüen nem értem mi lett velük egy soför át veszi az irodát nagyon nem értem és sajnálőm öket mert szerintem az egyik legjobb magán kézben lévő iroda volt
Akkor még helyismeret nélkül keresgéltünk többen képeket a neten Pargáról, így találtam egy Parga fotoalbumban. Valószínüleg egy kirándulás során készíthette egy ott nyaraló, mert most hogy már jártam ott, még tippem sincs...
H.apci, néztem az albumodat, meg vissza is olvasgattam, nagyon tetszett
Nagyon nagy kérés lenne, hogy azt a régi árlistádat megosszad velünk? nagyjból tudnék kalkulálni, hogy kivel, melyik házzal érdemes számolni. Tök jó különben, hogy az iroda honlapján látszanak a térképen is. Csak már ott lennénk
#1270232010-02-26 08:23:44 Válasz a #126946. hsz-ra
Ha megmondod mik a választási lehetőségek megpróbálok segíteni
Ha idén is van Diogenis akkor szerintem egyértelműen az a legjobb
Mégpedig itt felül középen van jobbszélen lévő Apartmanok, hatalmas terasz
tengerre való kilátás, relatíve közel minden, ajtónál citromfák alul gyönyörű kert, nagy közös terasz és a busz is ott áll meg
Sakis is jó, de szerintem kicsit távol van volt egyszer egy hazafutásom este vacsi előtt oda a társaság többi tagjához a másnapi hajókirándulás miatt oda vissza a Diogenis-be majd futás tovább a kikötőbe majd vissza, hát nem semmi túra.
Tőlünk kb negyed óra volt tempósan a kikötő lefele onnan szerintem fél, de inkább háromnegyed át a hegyen.
Sakis viszont akik szeretnek szinte a természetben fák között csendben nyugalomban üdülni olajfa-liget és gondozott kert közepén
Sakis-nak még egy előnye van, hogy a rokona az egyik legjobb hely tulajdonosa, ahol mindig teltház van, de akkora, hogy első napokban azt hittük vmi csoportokat vittek oda, ezt az éttermet sokkal jobban ajánlom
mint a kikötői szuper felújítottakat.
Nem véletlen, hogy itt itt mindig garantált teltház, ezt miis megtapasztaltuk mikor itt ettünk, még a Parga térképes asztalterítőt is megkaptuk sőt direkt kettőt hozott csomagolva.
Sakis taverna nappal, ha valaki igazi Görög vendégszeretetet és finom görög ételeket akar remek hangulattal jó árakon akkor nagyon ajánlom, sok helyen ettünk Parga-n, de ez a hely mindent visz szerintem.
Szerintem nem kell az irodákat temetni ha megnézitek a www.waltertravel.com honlapot akkor már ki is derül mi történt, Ma figyeltem fel rá én is amikor megnéztem honalapot, A Walter travel Ec. nem szervez utakat. csak a buszozással foglakozik.
Szerintem már mindenki meg fog nyugodni, én beszéltem a mind a kettő irodával február elején amikor foglatunk és már akkor ezt mondta a Pokornyik úr, hogy ő nem fog utakat szervezni, mert a volt kollégái által nyitott iroda foglya az utakat bonyolítani . Nekem az elég válasz volt és a utat már az új irodánál foglaltuk.